שימחעס
י יה-יה New member 14/3/08 #2 ../images/Emo124.gif אנטיבס ../images/Emo124.gif היידי אור ../images/Emo124.gifורגנד בשבילכם ותודה על ההשראה.
../images/Emo124.gif אנטיבס ../images/Emo124.gif היידי אור ../images/Emo124.gifורגנד בשבילכם ותודה על ההשראה.
א אנטיבס300 New member 14/3/08 #3 יוווו יה יה הרגת אותי 5 בבוקר ואני מקרקרת (שמנסים לצחוק בשקט, זה יוצא מקורקר) אתן חייבות להכנס!!!
מ מללנ New member 14/3/08 #5 ../images/Emo6.gif מצוין עכשיו נא להפיץ טלפון של הגנן שיהיה אולי תהיה גם לי חצר אחורית וחולצת קשירה מי יודע וגם אולי 200 ש"ח
../images/Emo6.gif מצוין עכשיו נא להפיץ טלפון של הגנן שיהיה אולי תהיה גם לי חצר אחורית וחולצת קשירה מי יודע וגם אולי 200 ש"ח
כ כל שנה בדצמבר New member 14/3/08 #7 שימי אדניות בחלון, תקשרי חולצת טריקו, תמשכי 200 ש"ח מהכספומט ותציעי לבעלך לשחק בגנן ובעל בית. על משחק תפקידים כזה - אני חושבת שעוד לא שמעת
שימי אדניות בחלון, תקשרי חולצת טריקו, תמשכי 200 ש"ח מהכספומט ותציעי לבעלך לשחק בגנן ובעל בית. על משחק תפקידים כזה - אני חושבת שעוד לא שמעת
י יה-יה New member 15/3/08 #16 תודה ../images/Emo24.gif 200 ש"ח דווקא יש לי לתת לך... נשארו בארנק חולצת קשירה... אין לי בכלל וחצר אחורית... בואי לחצר שלנו
תודה ../images/Emo24.gif 200 ש"ח דווקא יש לי לתת לך... נשארו בארנק חולצת קשירה... אין לי בכלל וחצר אחורית... בואי לחצר שלנו
מ מ י נ ר ל י New member 14/3/08 #10 ../images/Emo6.gif מצוין!! ומה את מתלוננת? הנה, נכנסתי לבלוג שלך וגם הגבתי
ה היידי אור New member 15/3/08 #20 ../images/Emo6.gif חכי, בשלישי מגיע המנקה שלי. גבר שבגברים, ועוד עם שואב אבק. :-ג
י יה-יה New member 15/3/08 #22 אווו שלום לו תכירי לנו אותו גם אנטיבס, איך קוראים למנקה של היידי??????
ה היידי אור New member 15/3/08 #23 נשבעת לך, אני בעצמי לא יודעת איך קוראים לו.... השמות שלהם לגמרי שוברי שיניים... אבל מה זה משנה? אין דבר יותר סקסי מגבר שמנקה לך את הבית, אוסף לך את הכביסה , מרוקן לך פחים, משפשף ברזים- ועוד אומר לך "דנקה שיין" בסוף....
נשבעת לך, אני בעצמי לא יודעת איך קוראים לו.... השמות שלהם לגמרי שוברי שיניים... אבל מה זה משנה? אין דבר יותר סקסי מגבר שמנקה לך את הבית, אוסף לך את הכביסה , מרוקן לך פחים, משפשף ברזים- ועוד אומר לך "דנקה שיין" בסוף....
ז זאתי2 New member 15/3/08 #29 ../images/Emo6.gif מצחיק מאוד ! ../images/Emo142.gif <פעם שלישית שאני מנסה לשלוח הודעה היום, משום מה לא מצליחה> אהבתי, ומגיע לך על החזרת חולצת הקשירה מהאיט'יס למקום של כבוד !
../images/Emo6.gif מצחיק מאוד ! ../images/Emo142.gif <פעם שלישית שאני מנסה לשלוח הודעה היום, משום מה לא מצליחה> אהבתי, ומגיע לך על החזרת חולצת הקשירה מהאיט'יס למקום של כבוד !
ל ל י ד ו ר י New member 14/3/08 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי על הבוקר חחחחחחח את ממש מוכשרת!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי על הבוקר חחחחחחח את ממש מוכשרת!