--- שימו

ortal13

New member
הם סתם אחד חיבק בת ונישק אותה

בשביל לדעת אם אותה הוא אוהב ועובדה יצאו משם המון זוגות ולא שכבו שם רק' בבית שלה אקזיט זה רק השידוך ושידוכו בין הזוגות באופי תיאמו להם לפי האופי שהם רוצים אין בזה פסול! עפר לא באמת מפליץ בשידור ואם הוא בוחר להפליץ זכותו כפי שזכותו להראות את הישבן שלו!

לונה..

New member
נכון

אבל גם זכותן של רשתות הטלוויזיה למיניהן (או כל מי שמעורב בעניין, לא ממש התעניינתי) לפרש את ההתנהגות הזו כבוטה, פרובוקטיבית וכדו'. בעיקר כשזה מתקשר לבני נוער. בעיקר כי זו התוכנית היחידה שמתמקדת בבני נוער שמעל לגיל 12 (שלא כמו בערוץ הילדים, למשל). בעיקר בגלל שהיא התוכנית היחידה שמתמקדת בנוער ומהסיבה הזו הם כל כך מחמירים. זכותם לבקש רמה גבוהה יותר, זכותם לדרוש את זה וזכותם לפעול כנגד זה, בדיוק כמו שלעופר יש זכויות וכמו שלך יש את הזכות לכעוס ולהקים עצומות כדי לשנות את המצב. לכולם יש זכויות, תלוי איך מנצלים אותן. ככה שאין מה להסחף פה עם עצבים וכאלה. לי באופן אישי לא ממש אכפת. גו מלי! חח איזה קורעת היא. אה ואת האסי ההוא צריך להכחיד. מזל שיש רק אחד.
ועוד משהו - מה מיכאל הנגבי עכשיו!!!!! עוד בימי טושטוש רציתי להעלות אותו על המוקד... אבל שמעו, הכל יחסי, התמונה של האסי הזה קופצת לי לראש... בעע

ortal13

New member
חח לפעמים מתפלים

עלי שאני מביעה דעות יש לך חוכמת חיים שתדעי חח

FathomTR

New member
לונה שתהיי בריאה

עלק להכחיד להעלות על המוקד שפכת אותי.. חוץ מזה,מה מיכאל הנגבי באמת,שילך לשחק טושטוש.. ומה העפר הזה מפליץ או מראה את התחת שלו באמצע שידור? מה זה פה מזננה? בכל מקרה לא צריך להוריד את הסדרה רק בגלל האידיוט חסר הטאקט הזה...

¥EleVatioN¥

New member
מנצל"שת../images/Emo129.gif

רדיוס זה מחוג נכון?!?!?!?
נו כוסעמק מה דפקו תמילה הזאת עכשיו?!

limors2

Well-known member
רדיוס זה מהאמצע של לא זה קוטר..

כן זה כן!!! רדיוס זה מהאמצע בדיוק של המעגל עד לקצה.... מאיפה אני זוכרת... אמאלה.... מושפעת מפחידה...

¥EleVatioN¥

New member
נו ברור../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

אבל לא הייתי בטוחה אם מחוג זה רדיוס או קוטר

limors2

Well-known member
אבל מה מחוג קשור לרדיוס או קוטר?

אני סתומה שצריכה שיסבירו לה הכל...

limors2

Well-known member
את זה הבנתי, אבל מה הקשר מחוג של

שעון לזה?????? כבר אמרתי שאני סתומה, נכון?....

למעלה