--- שימו

ortal13

New member
כולם להכנס../images/Emo70.gif

אתם בעד התוכנית אקזיטאם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכךנקווה יחד תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

היום בתפוז:../images/Emo25.gifהגברברים מגיעים

אלון ליטבק, הכוכב החתיך שהגיע היישר מ"כוכב נולד" לערוץ ניקולודיאון, להנחות את התוכנית "ג'ונגל" יתארח כאן הערב ב-19:00 ויענה לשאלותיכם ב- Blog TV. אפשר להשאיר לו שאלות בפורום ג'ונגל.
גיא זוארץ, השחקן החתיך כוכב "מרי לו" פותח הערב את רשימת כוכבי המחזמר שיגיעו לכאן לאירוחים. הערב ב-21:00 הוא יענה לשאלותיכם live. אפשר להשאיר לו שאלות בפורום "מרי לו", הפורום של תפוז בשיתוף עם תאטרון הבימה. ******************** לתת באהבה לשנה טובה
ארגון לתת מחפש מתנדבים לתקופת החגים: 1-3 ספטמבר (ימים רביעי וחמישי אחה"צ ושישי בוקר-צהריים) – התנדבות בסניפי רשתות קוסמוס, היפר-נטו, שופר-סל ומחסני מזון בכל הארץ. 12 ספטמבר – התנדבות במרכזי איסוף וחלוקת מזון (מיון מזון ואריזת חבילות לחג): דרום - מפעל אסם בשדרות, מרכז – מרכז ההפצה והלוגיסטיקה של פדקס בפתח-תקווה, צפון – מפעל עלית בנצרת עילית. נא שלחו מייל ל –[email protected] או התקשרו למוקד ביפר 24 שעות 1-700-50-40-33 והשאירו הודעה מתי והיכן אתם מעוניינים להתנדב. יחד, נסייע לעשרות אלפי משפחות לערוך שולחן חג בכבוד, ולהתחיל את השנה החדשה עם חיוך

igonnakillu

New member
תגידו לי מזל טוב..

סוף סוף עשיתי פירסינג באוזן..ועוד שניים..אחד ליד השני..אבל עכשיו מאוד כואב לי..

maya8aj

New member
תעזרו לי אנשושים

אני חייבת לראות מי קורא את האווי שלי...

limors2

Well-known member
לא מכירה אותך ולא קוראת אותך../images/Emo123.gif

מוהההאאאאא!!!

יייי נשנש../images/Emo6.gif

סורי .. אני קצת כפיתית לפעמים בדברים שמזכירים לי את *שיעול*הימרי*שיעול*

FathomTR

New member
איכככככככככככככככככככסססססססססססס

פולטת גזים?????? ופחח אורלי,עלאק אוגרת עצבנית..קרעת אותי וגם לי יש אותו דבר,אני אף פעם לא יוצא טוב בפספורטים(ובכלל
). ושנת לימודים מוצלחת למי שיש בית ספר... אוף..כמה שקשה לי להיפרד מהחופש הזה
,טוב בואו נתנחם בזה שזאת השנה האחרונה שלי בבית ספר :>

למעלה