למה את ערה כל כך מאוחרככה כי חופש אז יאלה נלך לישון מאוחר ועוד סיבה למהכי אנחנו *משוגעים*
ח חיית בר היחידה New member 2/4/04 #18 למה את ערה כל כך מאוחר../images/Emo35.gifככה כי חופש אז יאלה נלך לישון מאוחר ועוד סיבה למה כי אנחנו *משוגעים*
למה את ערה כל כך מאוחר../images/Emo35.gifככה כי חופש אז יאלה נלך לישון מאוחר ועוד סיבה למה כי אנחנו *משוגעים*
ח חיית בר היחידה New member 2/4/04 #23 דנה את לא זוכרת אותי../images/Emo35.gif אני דווקא זכרתי אותך תזכרי לך[אם את יכולה לזכור.... נ.ב. עזבי אני סם סטלה על הבוקר[או על הלילה.......[אממ........טוב אני אחשוב על זה ואחזיר לך תשובה]
דנה את לא זוכרת אותי../images/Emo35.gif אני דווקא זכרתי אותך תזכרי לך[אם את יכולה לזכור.... נ.ב. עזבי אני סם סטלה על הבוקר[או על הלילה.......[אממ........טוב אני אחשוב על זה ואחזיר לך תשובה]
מ מסטולית New member 2/4/04 #24 אני לא יכולה לזכור... האמת שבאמת ישי לי בעיה בזיכרון חחחח ואני במת לא זוכרת אותך... מוזר שאת זוכרת אותי... בכל אופן אני צריכה לקום מחר מוקדם.. לילה טוף פורום!!!
אני לא יכולה לזכור... האמת שבאמת ישי לי בעיה בזיכרון חחחח ואני במת לא זוכרת אותך... מוזר שאת זוכרת אותי... בכל אופן אני צריכה לקום מחר מוקדם.. לילה טוף פורום!!!
ח חיית בר היחידה New member 2/4/04 #25 לילה טוב ופחחחח לקום מוקדם את בחיים לא תקומי מוקדם בקצב הזה שאת נשארת פה אבל בכל מקרה לילה מדהים ומקסימם חלוומות סונול[הסבר בהמשך ]
לילה טוב ופחחחח לקום מוקדם את בחיים לא תקומי מוקדם בקצב הזה שאת נשארת פה אבל בכל מקרה לילה מדהים ומקסימם חלוומות סונול[הסבר בהמשך ]