וואו... המון שאלות ../images/Emo8.gif וזה בסדר ../images/Emo45.gif
הפצפון שלנו בן שנתיים ויש לנו בדרך נסיכה שצפויה להגיע באפריל
כן, הרצליה מעט יותר זולה מרעננה אבל היא לא זולה יותר מהוד השרון. לפני שקנינו בהרצליה חיפשנו המון בהוד השרון ככה שאני מדברת מנסיון. הוד השרון מעט זולה יותר. יש בהרצליה את האיזורים הזקנים אבל יש גם הרבה אוכלוסיה צעירה מתחדשת (גם בשכירות). יש המון המון גני משחקים בעיר. בממוצע אם אני צריכה לספור אז בכל שכונה יש בין 3 ל-4 גני-משחקים ציבוריים ומבחינת השקעה, אני די מרוצה גם ממה שיש וגם מהמענה המהיר של המוקד העירוני במקרה וחסר משהו (למשל רצינו נדנדה לפעוטות עם מעקה דו-צדדי ותוך 24 שעות הוסיפו, או למשל ארגז החול היה נראה קצת מלוכלך ותוך יומיים הגיעו וסיננו את החול...). יש גן ציבורי אחד במרכז העיר מושקע במיוחד שנקרא גן בן-שפר ואנחנו מגיעים לשם לפחות פעם בשבוע. המתקנים בו מאד מיוחדים ויש לי חברות שמגיעות אליו מהערים הסמוכות בשביל שהקטנטנים יהנו
המרכז החדש (או המחודש) נראה פלצני משהו. הרבה יותר נוח להסתובב בו רגלית מאשר עם רכב (חלק ממנו הוא חד-סיטרי). יש מדרחוב עם ספסלים ובתי קפה ויש את כל השירותים כמעט שעיר יכולה להציע. אני באופן אישי לא אוהבת להגיע למרכז העיר ומעדיפה שבעלי יסתובב שם אם אפשר אבל מי שאוהב... מבחינת פעילויות בתשלום לקטנטנים בצעירה יש את "עננים" ובשער העיר (שזה 10 דק' הליכה) יש את "אגדה". אני משערת שיש עוד ואני פשוט לא מכירה
מי שרגיל לעשות סידורים רגלית ולא ברכב ובוחר לגור בצעירה אז מבחינת הגעה למרכז מדובר על רבע שעה הליכה בעליה מתונה (מבחינתי לא סידור מוצלח) ככה שאולי עדיף לבחון איזורים אחרים כמו הירוקה או הרצליה מרכז.