=====שחרור

דארק

אני כל כך מצטערת שעברת תקיפה ואל תגידי שהיא יותר מעודנת אין דבר כזה בשבילי.....כל פגיעה היא כואבת ואת יודעת את זה! את האמת שלמרות שאני ממש סובלת עכשיו גם לי קשה לשמוע שמישהי אחרת עברה פגיעה שכזאת יש את הרגעים שאני פשוט רותה לקחת ממנה את כל הרע הזה ..הרי גם ככה אני סובלת אז עוד קצת סבל כבר לא ישנה כלום... ואני יכולה להגיד לך שבטיפול אני מגלה שהאינפקט של התקיפה הזאת השפיע על כל החיים שלי בצורה נוראית ובכלל לא שמתי לב זה היה דרך חיים שלי עד שהבנתי שאלה היו רק חומות שבניתי ובסוף החומות האלו כלאו אותי ... אולי גם לך כדאי לשקול ללכת לטיפול כי כל הדחקה סופה להתפוצץ ואם את כבר הגעת לשלב שאת חולמת על זה, לא תירצי מישהו מקצועי שיכוון אותך?????????

Darkmatter

New member
אני חושבת שכבר עברתי את השלב הזה...

כבר הייתי בשלב שהכל התפוצץ וכבר הגעתי לנקודות הכי נמוכות. הייתי שנה וחצי בטיפול ואני לוקחת כדור פסיכיאטרי. אני הולכת עכשיו רק בערך פעם בחודש, חודש וחצי לפסיכולוגית ואני חושבת כבר להפסיק עם זה כי זה ממילא לא כזה אפקטיבי עכשיו. למרות שהפסיכיאטר שלי כל הזמן מנסה לשכנע אותי שאני צריכה עדיין ללכת פעם בשבוע למישהי. המצב שלי עדיין די קשה, אבל אני מרגישה שהמצב שלי השתפר בהמון מאז שנכנסתי לכל המצב הרע הזה ואני משתפרת כל הזמן וברור שהרבה יותר חזקה. אני יכולה להגיד שהטיפול עזר לי המון. לפני זה מעולם לא דיברתי עם אף אחד אז זה גם היה פורקן להכל. היא לימדה אותי לדבר על דברים כי לפני זה הייתי מאוד סגורה, ובמקום לדבר על הכאב, הייתי פשוט שותקת וחותכת את עצמי. אז בזכותה נעשיתי הרבה יותר פתוחה ככה שיכולתי לפרוק את הכאב בדרכים אחרות. היא גם חזרה שוב ושוב על זה ששום דבר לא באשמתי ושאני אהיה בסדר. והיא לימדה אותי צורת הסתכלות אחרת על דברים ואיך להתמודד. והפסיכיאטר שלי מדהים וכל הזמן מתאים לי את הכדורים שמתאימים לי. אני מקווה להמשיך בדרך החיובית הזאת למרות שתמיד יש נפילות, אבל עשיתי התקדמות עצומה בזכות הפסיכולוגית והפסיכיאטר שלי, אין ספק בכלל. בקשר לחלומות, אני לא ממש יודעת למה אני עדיין חולמת את זה. רק אתמול בערב היה לי חלום מזעזע. אבל בעבר החלומות שלי היו אפילו יותר סיוטיים וממש ממש נוראים. עכשיו גם זה קצת השתפר אז זה גם משהו. אבל נראה מה יהיה בהמשך. אני מקווה לטוב. ואני בטוחה שלמרות הדברים הקשים שעברת, את עוד תרגישי הרבה הרבה יותר טוב. אל תאבדי תקווה אף פעם.

דארק

כן גם אני בטיפול וגם אני מופתעת שיש לי בכלל את היכולת לדבר.... תיראי בקשר לטיפול את בטח יודעת מה טוב לך.... בקשר לחלומות אני מקווה שהם ידעכו במשך הזמן כי את בטח יודעת שחלומות הן הדלת יציאה של התת מודע!!! אני מאחלת לך שבוע טוב ואם את צריכה לשתף או לשחרר אז את תמיד יכולה לפנות אלי במסר אני מבינה אותך בדיוק כמו שאת אותי

efratushb

New member
דרקי ושמש

אני גאה בכן.... זה משהו שרק אתן מסוגלות להבין עד כמה קשה ההתמודדות עם החוויה הזו. אתן תומכות ומעודדות אחת את השניה וכמה שאני אנסה זה לא יהיה אותו דבר. אז תמשיכו לטפל בעצמיכן אתן בכיוון הנכון. ואם אני יכולה לעשות משהו בשבילכן אני פה...

efratushb

New member
כל הכבוד לך דרקי

כל הכבוד על הכח שיש לך למרות מה שעברת, מחזקת אחרים ותומכת. טוב שאת מודעת לשיפור הגדול שחל בך , יש לך מודעות עצומה לגבי ההתקדמות שלך. אני חושבת שאולי לא כדאי להפסיק את הטיפול.... תשאירי לך פתח , אם זה עובד אז תמשיכי. אני מאחלת לך רק דברים טובים את חזקה תאבקי בכל הכח... איתך תמיד

יפיופה...

דבר ראשון, אין דבר כזה מעודן יותר... אין כלי מדידה לדברים הללו... אני שנים חייתי בתחושה שזה כלום ואני סתם עושה עניין ממשהו שולי וקטן ואין לי בכלל זכות לדבר על הנושא הזה, לקח לי שנים להפנים שאין דבר כזה סתם ואין מקרים קטנים יותר.. במיוחד כשמדובר בגיל כל כך קטן... הנפש שלך לא מוכנה להתמודד עם דברים כאלו וזה פשוט מזעזע אותי כל פעם מחדש לשמוע על מקרים כאלו... דבר שני, אני זוכרת שכשסיפרת לי בפעם הראשונה בכלל לא נתת לזה חשיבות.. זה הרגיש כאילו את לא ממש רוצה להאמין לעצמך.. (מה שמאוד מוכר, את יודעת...) ואני מקווה שיבוא יום ותתני גם לזה מקום ותתמודדי עם זה גם את... שגם את תתני צ'אנס לילדה הקטנה.. חוץ מזה, התגעגעתי אליך

קינגית7

New member
שלום נצחית

קראתי את מה שכתבת. אני מבינה שהחיים לא הקלו עליך. מצד שני, הם נתנו לך כח לעזור לאחרות שהחיים המרו איתן. אשה מיוחדת את, מסתתרת לך אבל לא יכולה להסתיר את האור שבוקע ממך, על אף כל מה שעברת בחיים. מה אוכל להגיד? לבד מלקוות שהטיפול שאת עוברת יתן לך את הכלים לעזור לילדות ונשים אחרות ובעיקר לילדה הקטנה, לנערה ולאישה הפגועות שבעברך. הצעקה שלך נשמעת חזק וברור ואת הכאב הזה, אני מאמינה, נושאות איתן כל הנשים. חיבוק.

אין לי מילים ../images/Emo201.gif

מה שאני לא אכתוב לא ישקף מה שאני מרגישה... קבלי חיבוק ומאלת לו את כל הרע שבעולם שיקבל את עונשו בעולם הזה ובעולם הבא ולך אני מאחלת את כל הטוב שבעולם שתהיי בריאה ומאושרת...

==../images/Emo32.gif==

רק רציתי לכתוב שאני יודעת שהסיפור שלי הוא קשה במיוחד למי שקורא מהצד או מקשיב..... אבל..........שרדתי עד היום וכנראה שאני אמשיך לשרוד למרות כל הקושי.... הבעיה שלי היא לא לשרוד אני רוצה לחיות! והיום אני לא ממש חיה אני מתפקדת רק למטרת שרידה.. אני רוצה לקום בבוקר ולחייך ולא לחפש תירוצים למה כדאי לי לקום בכלל מהמיטה ואני גם יודעת שיש לי עוד דרך לא קלה כדי להגיע לשם...ושאני נעזרת בכן לתמיכה והבנה ועל כך אני מודה לכן... הסיבה שאני משחררת קצת זה כדי שיהיו לי איים קטנים של שקט ,שהמח ינוח קצת . שאני אוכל לקרוא ספר ובאמת להבין את המילים לראות סרט ולא סתם לבהות בטלוויזיה אני מודה שמאוד קשה לי ואין לי תמיכה חוץ מהמטפלת שלי ואתן((וזה לא מעט למי שלא היה כלום)) ושבטוח אני אצטרך עוד את התמיכה שלכן אבל אני לא מתכוונת לוותר כל כך בקלות על החיים האלו אני זוכרת אייך אמא שלי נלחמה כדי לחיות למרות שבסוף היא הרימה ידיים אבל עד לאותו הרגע היא נילחמה....ואולי זה משהו טוב שכן הרשתי לעצמי ללמוד ממנה.....להלחם על הדברים החשובים.. אני מצטערת עם קשה לכן עם ההודעות שלי אבל אולי פעם ראשונה שאני אכתוב או אגיד את זה ...אני לא אשמה בחיים שלי אני לצערי צריכה רק להתמודד אותם!!!!!!!!!! עוד לילה בלי שינה

איים קטנים של שקט שיהפכו ל:

אדמת שלווה ויציבות של השמש הנצחית. (אמן) נפש יקרה, יפה ונדירה!!! אני קראתי את כל השרשור. את מדהימה. אני מעריצה את כוחך. אני גאה ביכולת שלך להבחין ולהיות מודעת לעצמך באופן הכ"כ טוב והחכם הזה. את בדרך הנכונה ללא ספק. יש כמה דברים שרציתי לומר לך חוץ מן הברור מאליו שאנחנו כאן בשבילך לכל התמיכה שתרצי, יש גם את המסרים שאם תרצי להיפגש ותמיכה יותר בכדי ללוות אותך לכל תהליך שרק תחליטי. רציתי לומר שלקיחת הדוגמא האישית מאימך היא דבר שמאוד נגע לליבי ואני תמיד שמחה לשמוע על החלק הפעוט והנפלא הזה של לקחת מה שהיא השאירה לנו כמורשת ולעשות את המיטב מזה גם אם זה דברים קטנים ורחוקים, אבל בסופו של דבר כ"כ מהותיים עבורנו. מחבקת מאוד מכל הלב, איתך, ילדת לימון.

זה משהו מדהים..

איך תמיד הם כאלה מושלמים ונפלאים בעייני כולם..... מה אני אומר לך חמודה.. אני שמחה שאת משתפת... ושולחת לך חיבוק גדול....
איתך....

למעלה