"שוק השקל"

meravbr

New member
../images/Emo32.gif "שוק השקל"

הודעה שראיתי בפורום אחר: עיריית תל אביב /יפו ובית דניאל יערכו ביום שלישי 01/07/2003 בין השעות 16:00-22:00 אירוע ססגוני תחת השם : “שוק השקל". ארגונים, חברות ואנשים רבים מסרו למארגני השוק פריטים רבים אשר ימכרו בשקל אחד בלבד לפריט!! בין הפריטים שיוצעו למכירה: בגדים, חפצים, כלי בית,פיצפקעס וכדומה... כל הכסף שיאסף ממכירת הפריטים יועבר ע”י בית דניאל לארגוני סעד למשפחות וילדים במצוקה כלכלית. .נוכח תקופה קשה זו , עזרנו לנו לעזור להם...תרומה קטנה שלנו שווה חיוך של ילד!! אשמח אם תפיצו/תפרסמו ידיעה חשובה זו על מנת שנוכל לעשות לילדים את הקיץ שמח יותר! לפרטים נוספים ניתן לפנות לעיריית תל אביב- אגף התרבות והאומנויות - קובי טיריפינטו 03-5223633 --------------------------------- פרטים נוספים שקיבלתי מאותו קובי (יותר נכון ממישהי שהוא הפנה אותי אליה) - אפשר לתרום כל דבר כמעט (בגדים, צעצועים, כלי בית, יד שניה ועוד) שימכר, כאמור בשקל. השוק יערך בכיכר דיזינגוף. מה שלא ימכר יעבור לאיזושהי עמותה (אמרו לי שם ואני לא זוכרת...) שתתן את החפצים לאנשים במצוקה. מי שרוצה לתרום - פשוט להביא את החפצים ל"בית דניאל", בית כנסת רפורמי ברח' בני דן בת"א. נראה לי חשוב. מרב

meravbr

New member
במחסנים של פתחון לב.

אצלנו יש קרוב באזה"ת של ראשלצ. פשוט שמים את השקיות והולכים...

למעלה