שונות

roncho1

New member
סקר מטריפ...

שלום לכולם אם כבר נכנסתם להודעה..אנא הקדישו כמה שניות מזמנכם, וענו על השאלה: מהם המקומות הכי שווים שהייתם בהם במהלך בטיול (מלונות, מסעדות, סוכנויות נסיעות וכו'). תודה על ההיענות פרטים נוספים בהמשך...לקראת הדבר הבא ולהתראות עד השאלה הבאה...

היי אנשים אני ממש צריכה עזרה..

שלום לכולם.. אני בכיתה יא ועושה השנה עבודה על הרמילאים בהודו.. בשביל החלק המחקרי אני צריכה להעביר שאלונים לאנישם שחלק מהם היו בהודו וחלק מהם מתכוונים לנסוע.. אני ממש צריכה עזרה, כל מי שיכול לעזור לי במילוי שאלוןיציל אותי.. תודה רבה חברה יאללה ביי ביי :) :) :)

ashmash

New member
הצעה קטנה

מעבר להתכתבות עם אנשים בפורום שהיו או מתכננים לנסוע, את יכולה לגשת לסניף למטייל, ריקושט או חנויות דומות שעושות הרצאות על הודו ולפגוש הרבה אנשים שמתכננים לנסוע וגם כמה מרצים שהיו שם כתרמילאים... אה ולעיין בלוח המודעות, על מנת לאתר אנשים שמחפשים... בהצלחה.

שלום

בחודש האחרון האתר שלי היה לא זמין(כי הם שדרגו שרתים ואני נפשתי וזה לא ממש העסיק אותי) בקיצור עכשיו חזר - היפ היפ הוריי אור האתר שלי www.orke.co.nr

roncho1

New member
סקר מטריפ מס' 2

תודה רבה לכל האנשים שענו לסקר הקודם...לקראת הדבר הגדול הבא... ועכשיו לשאלה השניה: מה לדעתכם הדבר שהכי חסר לכם בטיול? אתם היהודים

למעלה