שונאת חגים.....

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif שונאת חגים.....

שונאת את כל החגים האלה, שכל המשפחה פה וזה... זה כל כך מעצבן, ואפילו מעיק!!!! כל הבני דודים הקרציות האלה שמתקרצצים לך, תביא לי זה, תביא לי זה! כאפה אני אביא להם!!! שישבו בשקט בכסא שלהם, ויוכלו!!!! אז ברחתי למחשב... (חברי הנאמן....)....... בכל אופן, חג שמח עד כמה שאפשר!!!!!!!

cj20

New member
אוי, אפשר גם להוציא עצבים?

בעקרון אני אוהבת שכל המשפחה נפגשים כי אנחנו משפחה קטנה (יש לי רק 2 משפחות דודים) אבל לכבוד השנה החדשה היה לי ריב ענקי עם אמא שלי, אז הברזתי. הם הלכו לדודים שלי ואני נשארתי בבית. אין לי כוח לעשות עכשיו הצגה לפני כולם, ובטח שלא להכנס איתה לאותה מכונית! אני מתה כבר לצאת מהבית!

xander55

New member
גם אני רבתי עם אמא שלי../images/Emo129.gif

לא מדבר איתה מיום שני

אנני דווקא אוהב את...

הארוחות האלה! הארוחות החגיגיות האלה לכבוד החגים- אני פשוט מת עליהן!!!!!!!! וכפי שאתם מבינים אני נהנתי אתמול מאוד

Siriusnip

New member
יוווו, נכון!, איזה קרציות../images/Emo15.gif

תמיד שיש לנו ארוחות משפחתיות (קורה מעט) אז כל הילדים הקטנים והקרציות באים אלי וכזה מרזיקים אקדח צעצוע, תופסים לי את היד וכזה "דני הבטחת שתשחק איתי!!!"- ואז הם מתחילים לבכות! יוווווו, מזל לפחות שאתמול רק חברים היו..... 22 חברים, שעישנו לי על הפנים כל הזמן, גם זה נורא מעצבן...... אבל בסוף אני ובן של חברים שלי שהוא בגילי יצאנו מהבית לאיזה 4 שעות... כמו שצריך... אגב, בארוחות משפחתיות אפילו למחשב הילדים הקרציות מגיעים, ומבקשים ממני שאני אראה להם אתרים עם תמונות מצחיקות, ורוצים לשחק אייסי טאוור... יווווווו, רק לחשוב על זה מביא לי את הקריזה!

אצלי דווקא אלכנו לחברים

10 זקנים בני 90 יושבים ומקרקרים על העלייה השנייה,וזה עוד עדיך מהילד בן ה9 שיושב ומשוויף באוסף בובות פוקמון המסריחות שלו-לפחות יש לו מחשב!

DesertRose1

New member
אז לפי הסיכומים שלי......

השנה החג לא היה משהו אצל רובנו... (חוץ מאלמוג....).... אין, אני פשוט שונאת חגים!!!!!!!!!! ואם אני מגיעה לשורש הבעיה (למה יש חגים) בגלל התנ"ך וכל הבולשיט הזה.... נראה לכם באמת שבני ישראל הלכו 40 שנה במדבר???????? אממ... i dont think so........

DesertRose1

New member
אני דווקא מאמינה באלוהים....

פשוט לא מאמינה בכל הסיפורי סבתא האלו........

משחק חביב

לא קשור לעשרים וארבע אבל חביב בכל זאת. למשחק קוראים האיש שמעלי. כל אחד אומר משהו(מצחיק!)על האיש שמעליו!

DesertRose1

New member
חח.... אוקיי.....

חייבים משהו מצחיק???? כי יש לי משהו, אבל הוא לא מצחיק...... אני בכל זאת אגיד: למה הכינוי שלך זה shiva האלה ההורסת.... אין לי מושג למה, אבל אכשהו הכינוי שלך תופס לי תעיניים כל פעם. וזה כינוי די מוזר לבן... הייתי אומרת..... מה הפירוש שלו בכלל??

טוב אז האיש שמעלי....

עדיין לא ענה על השאלה של האישה שמעל האיש שמעלי מבינים? בקיצור לא ענית למה בחרת בשם הזה. אז למה בחרת בשם הזה?

האיש שמעלי

צריך להבין שבחרתי בשם כי הוא מגניב-התשובה נמצאת בגוף התשובה של האישה שמעל האיש שמעלי.

למעלה