שוויץ

פונדו גבינה Käse Fondue

כמובן שהשראה לשירשור היא העובדה שהיה קר בחוץ ורשמית הסתו פה אז ככה לוקחים 2 או שלוש סוגי גבינות שוצאריות קשות מגורדות ביחס של 800גרם ל 4 אנשים מבשלים עם יין לבן ושום ובוחשים בצורת 8 המפורסמת מוסיפים מעט קורנפלואר כדי ליצב ולעבות מורדים מהכיריים ומניחים על המתקן בן עם להבה ובין אם חשמלי את פיסות הלחם טובלים בגבינה ומקררים מעט (ע"י נשיפות) והופ לפה ממינהגי הפונדו מי שנופל לו הלחם לתוך הגבינה הוא פושע נאלך ולכן צריך לצאת ערום (או לפחות לבוש תחתונים) החוצה ולצעוק אני טיפש אני טיפש הפלתי את הלחם לתוך הגבינה תוספות אפשר במקום הלחם לטבטול פטריות טריות או מתוגנות, אננס, גזר מבושל מעט במרק עוף לייד כמובן לייד פונדו אמיתי יש לשתות עם שנפס שוצראי עשוי דובדבנים יש שטובלים את הלחם בשנפס לקבל טעם מיוחד אז בתאבון ירון

מגלים עולמות בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

אנו מציגים לכם היום שדרוג של מערכת העולמות שלנו המכיל ממשק חברתי חדש, עדכונים מהחברים שלכם, עדכונים ע"פ תחומי עניין, מערכת מסרים מיידיים ועוד. המערכת החדשה תתן את הערכים המוספים הבאים: 1. יצירת חברויות במערכת, והכרת תכנים של גולשים שמעניינים אתכם. 2. הפצה וחשיפה של התכנים שלכם בתחומי הענין השונים. מה שיאפשר לכם להציג את התכנים שלכם בתפוצה רחבה יותר. (כמובן שתוכלו לשלוט על אילו מהתכנים שלכם יופצו ואילו לא). 3. ממשק ניהול טוב נוח. 4. מערכת מסרים מידיים שתאפשר שיחה אישית ומיידית ביניכם ובין גולשים הנמצאים בתפוז. דברים שכדאי לעשות על מנת להנות מהממשק החדש: 1. ליצור חברויות עם אנשים המעניינים אתכם. 2. ליצור תחומי ענין חדשים, אליהם יוכלו להכנס חברים חדשים. כמובן שתקבלו עדכונים על תכנים המועלים בתחומי עניין אלו. 3. לעדכן את עמוד הפרופיל שלכם בהתאם לרצונכם. 4. לשוחח ביניכם באופן מהיר ומיידי. לכל מערכת גדולה יש חבלי לידה. אנו מודעים לתקלות שליוו את עליית המערכת בשעותיה הראשונות. אנו מתנצלים על אי הנוחות ויכולים להבטיח כי אנו עושים את מיטב המאמצים לתקן את הבאגים על מנת להפוך את המערכת ליעילה, ידידותית וטובה יותר. נודה לכם על הסבלנות עד לתיקונה הסופי וכמובן נשמח להצעות ורעיונות "שיפוציים". אם יש לכם עוד שאלות, אנו ממתינים לכם בפורום המשוב, שם נשמח לסייע לכם ולעמוד לרשותכם בכל שאלה ובקשה. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 שתהיה לכם גלישה נעימה.
_____________________________________________________________________ אירועי היום
הפעילות המשותפת של תפוז ורשת מרפאות care הגיעה לסיומה והגולש אדווארד שיין הוא הזוכה המאושר! אנחנו מזמינים אתכם לצפות בשידור החי של הניתוח היום בשעה 18:30 בבלוג TV בהנחייתה של עדן הראל www.tapuz.co.il/care
הערב ב-19:00, תגיע טל גרשון לפורום כלבים ותענה לשאלות בנושא בעיות התנהגותיות של כלבים, מצבי רוח, הרגלים ובעיות פיזיולוגיות ועוד. שרשור שאלות כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=121823128

../images/Emo206.gifעוד שעה נסגרת ההצבעה בגלגלצ../images/Emo70.gif

זה הזמן לתת פוש באמת באמת אחרון... יאללה בואו נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בשעה הזו, זה חשוב
קרן חייבת להיות, ותהיה, זמרת השנה
http://www.glgltz.co.il/

polo03

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

שיהיה בהצלחה

ישבתי על זה מרבע לשמונה והשלח האחרון

היה ממש על השנייה לפני שלא היה אפשר להכנס עוד. עשיתי בלופים אחד אחרי השני, אבל לופים מהירים, אני כבר יודעת את הרשימה בע"פ נראה לי

בקשר לנבחרי הילדים

קרן לא זכתה מישו שאני מכירה היה שם ושירי מימון זכתה בזמרת השנה

I מ י ר ב I

New member
חברים-ההצבעה בגלגל"צ הסתיימה!

תודה לכל מי שעזר ותמך.אנחנו נחכה לתוצאות ביום שני הבא!!! ממשיכים כל יום להצביע ב YNET ובתחנות האזוריות האחרות(להוריד 91FM שגם שם ההצבעה הסתיימה). בימים הקרובים יעלה ביצוע של "מבול" ב YNET בביצוע מיוחד למצעד השנתי,שימו
יש לנו כמה ימים אחרונים,חייבים להתבלגן,זה אוטוטו נגמר. תודה ובהצלחה

למעלה