שבוע טוב

כן אהבתי יש שם כל מיני סרטונים

יפים ומצחיקים שמעתם את שתי האלו שבאו לכוכב נולד לאודישנים ואמרו להם להביא מהרחוב 10 אנשים שיגידו שהם מתאימים והם היו גם בבלוגים של 24 אם ראיתם היה אותם שרים לנסראלה חח חמודים מטומטמים כאלו

mor93

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נחמדד מתאים לי לעזורר להםם ביוםם שישי הלכתי לטייל עם המשפחה שליי והתחלנו לשיר ת'שיר של נסראללהה וכולם הסתכלנו עלינווו רק אני ואמא שלי שרנו חחחחחחחחחחחחחח....
פדיחהה לאלהה אבל היה נמחדדד שאמא שליי שרהה איתיי והיא יודעתת רק ת'פזמוןן זהה היה קורעעע

mor93

New member
שבועע טובבבב לכולםםםםם../images/Emo70.gif במיוחד ל-

דניאלו'שששששש אני מתה על התמונה הזאתתת->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

גמני- איזה סקסייייייייייייייייייייי

למות פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט זהו אני מתה

mor93

New member
אויי סהררר נראה לי שאני באה איתךך

גםם לשםם...אני מתההההההההההה אוייי הואא פשוטטטט כפרעליוווווווווו חתיךךך איזהה יפההה הואאאאאאאאאאאאא דייייי כבררררררר אני דורשתת לפגוש אותוווו זה לא הוגןןן

אוי את תיהי בעננים כבר

נגיע לגן עדןןןןןןןןןןןןןןןן היינו קודם בחלום שלי ... עכשיו עוברים לגן עדן כשתראי אותו את פשוט תמותיייייייייייייייייייייייי טוב די לא יפה לא ראית אותו אני לא מתכוונת לכתוב על זה יותר מידי

mor93

New member
סההרר אני מגן עדןןן...ראיתי משהוו

חתיךךך ומעלףףףףףף פשוט גבר לעניין... הוא היה ברמת גןן עם מדיים של הצבאאאאא

mor93

New member
אני משקיפה עליו מלמעלהה

המחשב שליי עם כל התמונות שלוו שיש באינטרנאטט אז אם יש למשהו חדשותת שיוסיףף פעם שניה שאני שמה ת'תמונההה הזאתתתתתת פשוטט אני לא יכולההה אניי מתה על החיוךךךךך שלוווו

גם אני חחח החיוך הזה מיוחד

יש לו חיוך נדיר וכדאי שאפסיק פה כי אם אמשיך אני לא אסיים ואת מכירה אותי

mor93

New member
אני יותררר../images/Emo9.gif

אני מתה עליוווווווווווווו ועכשיו קבלו אותו שובב========>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

כשאהיה בבית - בעוד שבועים או

שתגמר המלחמה אני מתגעגעת לביתי כבר חודש לא ראיתי אותו

למעלה