שבוע הספר

Lear22

New member
../images/Emo32.gifשבוע הספר../images/Emo32.gif

מישהו היה? אני מתבייש להגיד שעדיין לא הייתי, אבל אני רוצה ללכת היום. יש המולה? צעקות? מן טעם העיר רק עם ספרים? כדאי?

לא ../images/Emo70.gif

אני כל השנים שגרתי בתל אביב (14) הלכתי לשבוע הספר בככר רבין ארבע עשרה שנה וכל שנה זה היה אותו דבר: הייתי נסחבת אחרי חברות שלי שמאוד מבינות בספרים וקנו וקנו וקנו ואני הייתי חוזרת עם ספר בישול ועם טראומה מהמפגש עם המורה לספרות מהתיכון. פעם אחת זה היה שונה: נסחבתי אחרי האקס שלי שקנה וקנה וקנה ולי הוא קנה במתנה ספר בישול שרציתי ושוב טראומה מהמורה לספרות...

פינליש

New member
אני מכינה לכם הפתעה לשנה הבאה

"שבוע הסבל" ככה יש לי חברים שמכנים את השבוע הזה. אני אוהבת ספרים כמו אוכל, כמו בגדים, כמו.... בשבוע הספר הבא תהיה לי הפתעה קטנה
לא ספר שלי, אבל ספר שאני לוקחת בו חלק חשוב שישפיע כנראה על עתידי המקצועי

anat11

New member
שבוע הספר ../images/Emo63.gif

בנעורי ההולכים ומתרחקים (וזאת, יש לציין, גם לטובה שכן לא הכל זוהר בימי הנוער [אח, יצא חרוז
]) הייתי הולכת לשבוע הספר מדי שנה באדיקות וסבי (ז"ל) המקסים היה קונה לנו ספרים. זה היה הכיף שלנו עימו. כיום ניתן לקנות במקומות רבים את הספרים החדשים במחירי שבוע הספר ובלי הדוחק ובעיות החניה. לכן ככלל נראה לי שאפשר לדלג. א-פרופו, קיבלתי אתמול במתנה את הספר החדש (יחסית) "סושי - כל אחד יכול". טרם הספיקותי לעיין.

ספר מצויין "סושי כל אחד יכול"

בעזרת הספר הזה שנקנה ממש עכשיו בשבוע הספר במבצע של סטימצקי (אחד+אחד חינם למחזיקי לאומי קארד) ובעזרה טלפונית של חבר טוב..שהוא "מלך הסושי" והסושי שיוצא תחת ידו, יכול לפאר מסעדות מכובדות גם בניו-יורק...בעזרת כל אלו...הצלחתי להכין סושי מכובד למראה וטעים למדי .. הרבה אורחים היו לנו בסוף שבוע...לכולם אמרתי שאת הסושי קניתי בדוכן בקניון..מה שנתן לאורחי את האפשרות הכנה להביע את דעותיהם המוצקות על מזון זה או אחר...לשמחתי, הסושי עבר את הבחינה..לא היה מדהים, אבל התחלה טובה פלוס. את הסושי ליווה יין לבן יבש מצויין מסיציליה REGALEALI. עופר.

Lear22

New member
אז הייתי...בכל זאת

ודווקא נהנתי לא היו המוני אנשים - בטח ובטח לעומת טעם העיר שהתארח באותו מקום - והיה אפשר להסתובב ולהנות. גם אני קניתי במבצע של לאומי אבל הרגשתי צורך ללכת גם לשבוע הספר. וגם שם מן הסתם קניתי, קניתי את מיסיס דלאווי ואת מובינג של אסף גברון באחד ועוד אחד וקניתי ספר שנקרא "ישראלים,ברלין" שמי שמתכתב איתי במסרים יודע למה קניתי אותו:)) ודווקא מאוד נהנתי. יש משהו בשבוע הספר שעושה לי את זה. ספרים זה דבר מדהים. אני יכול להיות שעות בחנות ספרים.

שח_מט

New member
לא הספקתי (אבל יש את מיתוס)

קראתי ביקורת טובה על מובינג בהארץ. ספר חוויות! דווקא רציתי ספר צילום אבל יש את מיתוס ושם מחירי שבוע הספר תקפים עד סוף החודש!

שח_מט

New member
הסוד

הוא איכות הדג. האורז והמסביב פחות משפיע ושם רק משתפרים. חייבים למצוא דג טרי שטופל היטב, נוקה היטב וראוי למאכל. בזמנו המליצו על חנות דגים טובה באזור שלך אחמד זקור ראואר, רחוב השוק 13/165 עכו החנות הראשונה בשוק בעיר העתיקה 04-9819154 תשאל אם מכינים דג לסושי (פילה נקי) S

למעלה