שבועי

טסונמי1

New member
תרומתי ל"אוף" השבועי

לא ממש בדיחה- אבל החלט תמונת מצב של המיזרח התיכון

shlumbergera

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif|ר

רוּפֵן

New member
בהמשך לקישור שהביאה Rוני.. חשוב !

כשאתם שולחים אימייל, דאגו למחוק את כל המכותבים הקודמים, לפני שאתם מעבירים הלאה. מדוע ? מטעמי 'נימוס אינטרנטי' - כך אתם חושפים את כתובת האימייל של חברים שלכם, והם רק יסבלו מהטרדות ו'ספאמים' איך ? פשוט למחוק בעת ביצוע 'העברה', או לכתב מכלול שלם של אנשים לא דרך תבת ה CC אלא דרך תבת ה BCC שבה, כל אחד מקבל את הדואר כאילו שהוא ממוען אליו אישית, אך אף אחד לא רואה, מי עוד ממוען. ודרך אגב, משהו ששמעתי וראיתי בטלויזיה.. ייתכן שבקרוב, יגיע הסוף לוירוסים, תולעים, 'ספאמים', סוסים טרואינים' וכו'.. חברה ישראלית (איך לא..!?) העלתה רעיון של פיתוח תוכנה, המשמשת כ מלכודת לכל ה'חולירות' שמסתובבות במערכת. היא מראה על "אזור פרוץ" וכל החולירות רצות לשם. עם כניסת כל וירוס או תולעת לתוכנה, התוכנה מייצרת מיידית, מנגנון הגנה נגד הוירוס הספציפי, ומשדרת אותו הלאה. החלק היפה בעניין הוא שלא כל אחד יהיה חייב להתקין תוכנה זו אצלו. מספיק שכמה בעלי יכולת או רצון טוב, יתקינו אותה אצלם וכבר זה יגרום לוירוס החדש למות במהירות. מספיר שהתוכנה תהיה מותקנת בשרתים של חברות האינטרנט... ולמה הזכרתי את זה כאן.., השיטה הזו, הזכירה לי את השיטות של הלוחמה הביולוגית במזיקים. מפזרים פתיונות למזיקים.. והם באים, בהמוניהם..

Rוני

New member
../images/Emo32.gif פילה ופילון

אני עדיין עוקבת והפיצפילון ממש חמוד מישהי שאלה אותי השבוע למה תמר מרימה ומחככת רגל יש לה בצקות ברגליים, ועוד פציעה מהלידה ולא הכי נוח לה. היא כמובן מטופלת.

shlumbergera

New member
../images/Emo7.gifמסכנה(אני שאלתי)וגמני עוקבת

אחריהם כל יום ויש לי הפתעה קטנה לפורום בענין. סבלנות..זה יגיע..

Rוני

New member
הצעת עבודה מעניינת

לכל המעוניין נא לפנות לפי הפרטים

למעלה