שבועי

נגההההה

New member
מישהי פה עשתה היום את הבגרות?

סתם רציתי לדעת אם אחת מכן ידעה היום מזה לעזאזל הדמוקרטיות העממיות.. מוות למשרד החינוך גררר..

JTrulez

New member
אני עשיתי!!

היה כל כך קל!! חבל"ז!!!!! אני ידעתי מה זה ה"דמוקרטיות העממיות" אבל היו הרבה שלא ידעו.. אז מישהו בכיתה שלנו שלח מכתב למורה ואז הבוחן הגיע ואמר לכולם שהכוונה היא למדינות הגרורות....:)

את כל כך צודקת!!!!

אני כל כך מבינה אותך!!!! והקטע שלמדתי רק את המלחמה הקרה בתקופה ה-3...וידעתי אותו הכי טוב בעולם!!!ואז הם תוקעים לי שאלה על הדמוקרטיות העממיות...מה זה?!מי למד על זה?!.....הא...איך נדפקתי... אבל מילא המצאתי שם משו בשאלה האחרונה על העליה לארץ ישראל וכל זה...

נגההההה

New member
זהו עשיתי בדיוק אותו דבר

ידעתי את המלחמה הקרה מצוין.. ואפילו אהבתי את הנושא הזה והם היו ממש לא בסדר השנה ומה הקטע עם הטבלה בשאלה 8?!
טוב לא משנה זה נגמר ואין יותר

JTrulez

New member
הקטע עם הטבלה..

הוא שזה ביטוי לשנאה של הנאצים! הם רצו להרוג את כל יהדות אירופה מ5 מיליון ברוסיה ועד מאות בודדים בארץ אחרת ואפילו לא במדינות שהם כבשו! ו..זהו בערך

נגההההה

New member
הבנתי שהיה לך קל.. ../images/Emo3.gif

הכוונה שלי היא שהבגרות הזאת לא היתה לעניין. השאלות היו לא קשורות לחומר אני למדתי עם מיקוד של אנקורי ואו שאנקורי פישלו או משרד החינוך

JTrulez

New member
אני למדתי עם המיקוד של רכס...

היו שם מלא שאלות שהיו בבגרות.....אז בעיקרון יכלתי לבחור מה שהתחשק לי..:)

בנה

New member
../images/Emo32.gifקומונה חדשה בנושא ../images/Emo34.gif../images/Emo32.gif

JTrulez

New member
מישהו ראה אתמול "ישנן בנות"?

אני חושבת שיש הרבה בסיסים דומים להג"ש אבל הפרק היה ממש לא ברור... היה לי ממש קשה לעקוב אחרי העלילה והאנשים.. מה דעתכם? מישהו מזדהה אתי? (וזאת עוד הפעם השנייה שראיתי את זה)

E2100

New member
שמעתי כי אולי זה בגלל התרגום

-המתרגמת לא עידכנה אזה טוב

pika17

New member
אההההה

לי יצא ליראות כמה פרקים וזאות סידרה נורא נחמדה ,אבל זהו וכבר אמרתי את זה היא לא מחדשת לי כלום היא מזכירה לי משהו בסיגנון של סקס והעיר הגדולה רק לסביות .הסיבה שאני אוהבת את הכי גאים שיש זה בגלל העובדה שהם מראים על המסך דברים שלא ניראו וכול הקטע של יחסים בין גברים יותר מעניין כי אף פעם לא הראו את זה .בקשר לישנן בנות זה נורא ברור שהיא ניכתבה רק על ידי נשים והכי גאים שיש על ידי גברים ,היא יותר רגועה ולא ההיתי מרותקת אליה כול כך כמו בהכי גאים היא נורא נחמדה זהו ראיתי דברים כאלו כבר לא מחדש לי ולא עושה לי כלום.מה שכן גברים נורא יהנו מימנה.

pika17

New member
ו..... הכי חשוב

בתור בחורה אין דבר יותר סקסי משני גברים עושים את זה.אההה

E2100

New member
אני התחלתי להוריד THE L WORD

ישנן בנות חכי בהמשך -תחילת רומן משותף ומהופנת הייתי אומר ,בין מיה קרישנר לאיזה צרפתיה סקסית נורא וקצת מבוגרת אבל מצוין
ישנן בנות לוס אנג'לס

JTrulez

New member
ברור שזה ממש סקסי!

אבל גם שבנות מתנשקות זה ממש סקסי..!!

jDaNiELLE

New member
אני היחידה שממש ממש ממש

לא נהנית לראות את מל ולינדזי בהכי גאים? אם אני אי פעם אראה את הL וורד זה רק בשביל העלילה...

JTrulez

New member
jDaNiELLE

אני מסכימה איתך! גם אני לא אוהבת לראות את מל ולינדזי....אבל שהן מתנשקות.. זה ממש סקסי!!

חכו חכו להמשך...

הפרק הראשון פוצל פה בארץ לשני חלקים ולכן יצא דיי רע תארו לעצמכם לראות רק 20 דק ראשונות של הג"ש בואו נדבר אחרי חלק 2 (של פרק הפיילוט) שישודר שבוע הבא נ.ב. נטע זה מאד לא לעניין שאת הודעתי לא שרשרת ל"אוף" שבועי והודעות אחרות כן, למרות שלא היה בהן סמל של א"ט

למעלה