שבועי

JTrulez

New member
טוב..אני אתן לזה עוד צ'אנס....

ואחרי כל מסע היחצ"נות שלך ממש התאכזבתי... את האמת.. חברה שלי צרבה כמה פרקים על דיסק וראינו את זה ביחד שבוע שעבר (את הפרק הראשון) וממש עיצבן אותי שעדיין לא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנית!! ויש שם הרבה אספקטים שדומים להג"ש......לפחות זה שייך לאותה החברה....תביעות היו מתעופפות פה! אז שבוע הבא אני אראה בפעם הראשונה את הפרק ה2 ואם אני אשאר בבלבול כזה אני מוותרת על הסדרה הזאת למרות שיש לה פוטנציאל

JTrulez

New member
את תצטרכי לסוע לרמת גן כדי להיות

מנהלת...עד שמישהו לא יסע לא יהיה פורום. ברמת גן יש משרדי תפוז או משהו...

JTrulez

New member
אין לי בעיה שיהיה פורום....בכיף!!

אל תביני אותי לא נכון...ממש לא!! אני רואה שזאת סדרה שאפשר בקלות להתמכר אליה אבל מה שניסיתי להגיד זה שאי אפשר לפתוח פורום עד שלא יהיה מנהל ולא יהיה מנהל אם אף אחד לא יסע לרמת גן למשרדי תפוז אני יודעת את זה כי בפורום של ג'סטין המנהל לא מתפקד אז אחת הבנות רצתה להחליף אותו ואמרו לה שצריך לבוא לרמתגן למשרדי תפוז ועד שמישהו לא יבוא לא יחליפו מנהל תדברי עם נטע..אולי אחד המנהלים יסכימו לנהל עד שתביאו מישהו

E2100

New member
JTRULEZ

טוב אבל עם יש לך תוכנה תיראי פרקים מהעמצא ,ככל שהם מתקרבים לקראת הסוף , -פרק מספר 6 זה הכי טוב
-ואני מציע לך עד יום ראשון להוריד הזה כדי שבאמת חלק 2 ישעמם

netaK

New member
לא שרשרתי פה שומדבר ל../images/Emo32.gif

הם שירשרו ל
כשהם כתבו את ההודעה לא שרשרתי שומדבר

Buba88

New member
אקט בין בנות עצמו

לא מגעיל אותי.. אבל כשמל ולינדזי מתנשקות בא לי לפוצץ את המסך כי הן עושות כאילו צלילים מעצבנים של נשיקה!!!

ועד הנוער חוגג גאווה!

ועד הנוער, בחסות קהילת "גאווה – נוער" בנענע, חוגג גאווה באירוע הגאווה המרכזי של נוער סניף ת"א – 'גאווה צעירה'! בואו לחגוג גאווה, להינות, לרקוד, לצחוק, ולהיות הכי גאים שאפשר! אז מה הולך להיות שם? *ה-דראגולות, רמה רימינג וציונה פטריוט, בהופעה מ-ד-ה-י-מ-ה. *ה-מ-ו-ן אוכל חופשי. *מסיבת ריקודים ע-נ-ק-י-ת. *אחרי שהתעייפנו – לילה לבן בסניף ת"א של האגודה – למי שרוצה להישאר עם החבר'ה במסגרת הלילה הלבן המסורתי – הסניף יהייה פתוח עד שעות הבוקר. בואו לחגוג איתנו גאווה!! ערב 'גאווה צעירה' יתקיים ב19/6/04 (יום שבת), בסניף ת"א של האגודה (נחלת בנימין 18), פתיחת דלתות ב19:30 - ויש עוד סיבה לגאווה – עלות הכניסה היא 10 ₪ בלבד! הכניסה לגילאי 15-23! ***באותו הערב לא תתקיים פעילות של הקבוצות הצעירות ולא תהייה שבת על הגג*** האירוע כולו בחסות קהילת "גאווה – נוער" בנענע! פרטים נוספים אפשר לקבל בטלפון של "יש עם מי לדבר", או במייל [email protected]. נוי גבאי דוברת ועד הנוער סניף ת"א אגודת ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג'נדרס בישראל. [email protected]

למעלה