אוהבות בנות (חלקן אוהבות גם בנים אבל זה עניין שולי) העלילה מדהימה, הבנות יפיפיות, השחקניות מוכשרות , הסטוריליין רגיש ואותנטי, המשחק משובח. האלוורד עולה ב13 ליוני ביס+ אני חושבת שהגיע הזמן לבקש מתפוז עוד פורום שיין המלכה!
קטרין מאונינג היא -כבר היתה במסך שלנו בערוץ3 עם האמרקנים הצעירים -ושם היה לה חלק מהרעיון שם היא שיחקה בחורה רגילה ואימא אני חושב שהיתחפשה לבחור -ומשהו X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קצת תמונות מהפרקים הקרובים של גייל ארולד בסידרה האמריקאית : זמן רחוב http://www.the-goddess.org/QAF/streetTime.html ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~FROM YAHOO tvtome
הסידרה לסביות -the L word -תגידו לי בYES + !יש גם סידרה וקוראים לה !נשים מהחיים! 15.38
ואני קורא אליה שזות גם כמו שראיתי שהורדתי הזה אז אני שואל ?זות הסידרה שאני חושב שזה הוא זה משהו דומה תגידו לי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ השחקניות בTHE L WORD אלו קטרין מאונינג ג'נפר בלייס מיה קרישנר פאם גריר
6 אותיות סיניות על דף קטן קופסא לדיסקים מצית מין מקלות כאלה שמגולגלות עם נייר קופסא של תרופה ובתוכה שתי גלולות ודף עם אותיות סיניות דף שעליו יש ציור שחור שאמור להיות שיערות פחית שלא קרה בכלל 2 תמונות מסגרת לתמונה מישהו מצא עוד משהו?