שבועי

ofrikit

New member
../images/Emo32.gif

http://www.fasco-cs.com/works/viridian/index_e.html זוכרות שהביאו פעם משחק של חדר קטן? שצריך לצאת ממנו..קיצרו הנה ההמשך שלו והוא כל כך בילתי אפשרי מי שמצליחה פלייייייייז שתעזור לי!!!!

pika17

New member
בקשר לסידרה החדשה ....

לסביות אוו ישנן בנות אוו איך שלא קוראים לזה אני חייבת לומר אני בטח אראה פרק ראשון ליראות מה הסיפור ,אבל אני בספק אם אני יתמכר הסידרה לא מחדשת שום דבר .ההפך מהכי גאים שיש שמראה דברים שלא ניראו על המסך ואני בספק אם יראו בעתיד .אולי אני טועה אני בספק אם אי פעם הראו על המסך הקטן את מה שמראים בהכי גאים את כול הקטע של יחסים בין גברים ובכזאות צורה ביגלל זה אני לא מיתלהבת מהסידרה החדשה[ראיתי פרק 1] ממש לא היתחברתי ,אבל ניראה.

לידיעתך!

האל וורד הוגשה לשואו טיים שנתיים לפני שהכי גאים שיש עלתה - כך שהיא מקורית, נועזת ומציאותית יותר. הסדרה הרבה יותר חזקה מבחינה דרמטית וקומית גם אם היא פחות גרפית ובוטה מבחינת העירום. לפעמים כשמשאירים מקום כלשהו לדמיוו זה דווקא יותר סקסי. כל מי שראה עד כה את הסדרה (חוץ ממך) התמכר.מוזר.

netaK

New member
זה לא מוזר...

כל העולם ואישתו רואים חברים והתמכרו לזה אבל יש לי חברה שראתה יותר מפרק 1 והיא לא התלהבה ולא אהבה את זה, כל אחד וטעמו...

tulchi

New member
|מרגיש צורך עז להגיב|

*"האל וורד הוגשה לשואו טיים שנתיים לפני שהכי גאים שיש עלתה" בכל מקרה הג"ש עלתה לשידור 3 שנים לפני האל וורד ככה שהנתון הזה לא ממש מעלה את ערך הסדרה בעיני. להפך, אם כבר אז הוא מוריד מערכה (ולא היה הרבה עוד מקודם). תחשבי על זה ככה- יש שני קונספטים דומים לשתי סדרות טלויזיה. עצם העובדה שטרחו ללכת על האל וורד 5 שנים אחרי שהקונספט התהווה לא ממש מחמיא לסדרה. בנוסף, זה דיי ברור שהאל וורד מנסה לרכב על ההצלחה של הג"ש. את חושבת שהיו עושים אותה עם הג"ש היתה נכשלת? *"כך שהיא מקורית, נועזת ומציאותית יותר" לדעתי היא ממש, אבל ממש לא. בטח שלא מקורית יותר ונועזת יותר (אני לא חלק מהקהילה ההומו-לסבית בארה"ב ככה שאני לא יודעת כלום לגבי רמת המציאותיות של אף אחת מהסדרות). יש הבדל בין ליצור קונספט לסדרת טלויזיה לבין לכתוב תסריטים לפרקים ולצלם אותה. הדמויות הן אותן דמויות בדיוק, היחסים בין הדמויות הם אותו דבר והקונפליקטים הם אותם קונפליקטים. כנ"ל לגבי עלילות ואפילו בדיחות ורמיזות. *"הסדרה הרבה יותר חזקה מבחינה דרמטית" היא לא. לדעתי כמובן. אבל היא עדיין לא. לא מצאתי את עצמי עצורת נשימה באף אחד מהפרקים ולמען האמת יחלתי לרגע שבו הם יגמרו. הייתי נותנת דוגמאות לעלילות היבשות אבל אני לא רוצה לספיילר. *"גם אם היא פחות גרפית" כמות הסקס בפרק הפיילוט לוקחת בגדול את כל הסקס בעונה הראשונה של הג"ש ואולי גם כמה פרקים מהעונה השניה. בנוסף, יש מספיק עירום. אפילו הרבה מאוד עירום. זה שמדובר בעירום נשי לא הופך את הסדרה לאחת כזאת שמשאירה משהו לדמיון. *"כל מי שראה עד כה את הסדרה (חוץ ממך) התמכר" אה...אני לא התמכרתי ואף פיתחתי אנטיגוניזם מסוים. מיותר לציין שאת העונה השניה אני לא אראה. *"מוזר" לא מוזר בכלל. לפני שהסדרה התחילה היו צפיות גבוהות מאוד ממנה מצד הצופים. כל הרעש סביבה גרם ללא מעט מנויים של שואוטיים לצפות בפרק הפיילוט. שואוטיים לא משחררים נתוני רייטינג אבל אם הולכים כמה חודשים אחורה לפורומים, קבוצות דיון ואתרים שמוקדשים לסדרה אפשר לראות שהתענינות פחתה בצורה דרסטית ושעל כל פרק יש אולי 4 תגובות. סיימתי.

אין לי הרבה מה להתווכח איתך כי...

אחרי הכל , בלי להביט בפרופיל שלך או שאתה גבר גיי או אישה סטרייטית אז נשים לסביות פחות מעניינות אותך. בכל אופן, כשהאלוורד הוגשה לשואוטיים הם פחדו מאד להעלות אותה , זה היה בערך ב97 והטלוויזיה של אז לא היתה גיי פרנדלית כמו שנתיים או שלוש אחר כך. הכי גאים שיש הועלתה לשידור בין היתר בגלל לחץ פוליטי שהופעל על שואוטיים מצד בכירים אמריקאים אבל תכל"ס זה לא משנה - כי הכי גאים שיש היא אכן סדרה מעולה!!!! אני לא מתביישת לומר שללא ההצלחה המסחררת של הכי גאים מובן וברור שלא היו מעלים את האל וורד, כפי שאמרו לא פעם השחקניות , הבמאיות והתסריטאיות של האלוורד. הקונספטים רחוקים מאד מלהיות דומים , ידידי. הומואים שונים מלסביות בצורה קיצונית מרחק שמיים וארץ. זו לא גרסה נשית להכי גאים שיש כיון שהקונספט הוכן קודם לכן אך הוא שונה מאד - דיי בזה שנאמר נשים במקום גברים וקבלת עולם מנטלי, רגשי ומיני שונה לחלוטין. "ייחלת לרגע שבו הם ייגמרו"- למה מי הכריח אותך לצפות בעוד ועוד פרקים? הבדיות הן ממש אבל מ-מ-ש לא אות בדיחות העירום הוא הרבה פחות בוטה מאשר בהכי גאים שיש!!!!!!!!! אני לא מאמינה שטענת אחרת!כנראה שחוץ מהפרק הראשון של האל וורד לא ראית כלום. אני לא אציע לך לראות כי יש לך דיעות קדומות אבל על מה לעזאזל את מדברת? כל סצינת סקס (ואין הרבה, הפיילוט הוא הכי נועז וגרפי) נתכת אחרי מספר שניות, מקסימום דקה. לג'ניפר בילז יש חוזה שהיא לא חושפת את החזה. את שיין לא הראו בסצינת סקס שנמשכה יותר מ20 שניות (אז הם חותכים) כל הסדרה. העירום - הוא לא יותר מחזה חשוף, רגליים וירכיים (במקרה הטוב) אבל...מה כבר אפשר לצפות מפאג האגז, הא? כל דבר שאין לו זין פשוט לא מעניין אותכן

netaK

New member
ומה אפשר לצפות ממך?

שכל דבר רע שאומרים על זה את ישר קוטלת, למה? אז אנשים לא חושבים ב-י-ד-י-ו-ק כמוך

tulchi

New member
קודם כל תרגעי

עכשיו תשנני לעצמך לאט ובשקט: "זה רק טלויזיה, זה רק טלויזיה" רק דואגת לבריאות שלך כי זה נשמע שעוד רגע את חוטפת שבץ. *"בלי להביט בפרופיל שלך או שאתה גבר גיי או אישה סטרייטית אז נשים לסביות פחות מעניינות אותך" אני לא חושבת שזה רלוונטי, אבל אם כבר טרחתי לראות את העונה הראשונה אני חושבת שלטעון שלסביות לא מענינות אותי זה לא ממש מדויק. *"הקונספטים רחוקים מאד מלהיות דומים , ידידי. הומואים שונים מלסביות בצורה קיצונית מרחק שמיים וארץ" מה הקשר להומואים ולסביות?? אם כבר אז זה ההבדל היחידי בין שתי הסדרות. אה...והעלילה מתרחשת בלוס אנג'לס בעוד שהג"ש מתרחשת בפיטסבורג. *"הבדיות הן ממש אבל מ-מ-ש לא אות בדיחות העירום הוא הרבה פחות בוטה מאשר בהכי גאים שיש" משולש הציפיות זאת רק דוגמא אחת לסצינה שלמה שנלקחה מהג"ש. ובקשר לערום- כמו שאמרתי, ערום נשי לא הופך את הסדרה לפחות בוטה וגרפית מאשר הג"ש. הפיילוט הוא לא הכי נועז (עד כמה שאפשר לקרוא לסצינות סקס בטלויזיה נועזות. רק בגלל שאין שום דבר שכבר לא ראינו) וגרפי, הוא פשוט מלא בסקס. נקודה. אין לי בעיה עם סצינות סקס אבל הכמות שלהן כל הזמן גרמה לי לתהות אם הם לא מנסים לכפות על מחסור בדברים אחרים. *"כנראה שחוץ מהפרק הראשון של האל וורד לא ראית כלום. אני לא אציע לך לראות כי יש לך דיעות קדומות" ראיתי את כל העונה. Not my cup of tea . תנסי לקבל את זה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך. את לא המצאת את האל וורד ואת לוקחת את הביקורות השליליות יותר קשה מאשר שהיוצרים שלה היו לוקחים אותן. במקום לתהות למה אני לא אוהבת אותה ולנסות להוכיח לי כמה שאני טועה, תתהי למה כ"כ הרבה אנשים, שהיו להם צפיות גבוהות מאוד מהסדרה וחיכו בכליון עניניים לפרק הראשון, נטשו אותה אחרי שניים שלושה פרקים. שלא תחשבי שאין לי טענות כלפי הג"ש ויוצריה אבל אנחנו מדברים פה על האל וורד ואני לא אסטה מנושא
*"כל דבר שאין לו זין פשוט לא מעניין אותכן" בוגר, שקול, מחושב ומעורר השראה.

אולי זה לא בוגר אבל זה נכון

ככל שהתקדמו בפרקים בארה"ב נפתחו יותר נושאי דיון על הסדרה ויותר תגובות הופיעו. נפתחו קבוצות דיון ל"בטינה" ו"דאליס" ועוד ועוד, הסדרה רק צברה עוד ועוד צופים ולראייה אתר שואוטיים . אז תמשיכי להתווכח עם עובדות. פרק סיום העונה שודר לפני למעלה מחודשיים ועדיין כל שבוע נוספים 600 נושאי דיון חדשים באתר- אז כנראה שלא ממש התאכזבו מהסדרה, הא?

דרך אגב תפסיק/י לשקר!

כל הרעש סביבה גרם ללא מעט מנויים של שואוטיים לצפות בפרק הפיילוט. שואוטיים לא משחררים נתוני רייטינג אבל אם הולכים כמה חודשים אחורה לפורומים, קבוצות דיון ואתרים שמוקדשים לסדרה אפשר לראות שהתענינות פחתה בצורה דרסטית ושעל כל פרק יש אולי 4 תגובות לא יכולת להיות רחוק/ה יותר מהאמת! כמות האנשים שצפתה (אני אשיג לך נתונים) באל וורד - אני מדברת על ממוצע, זהה לכמות שצפתה בפרק הפתיחה של עונה 3 של הכי גאים שיש! שואוטיים וחצי משחררת נתונים ולכן חידשו את הסדרה לעונה שנייה אחרי שני פרקים כבר! בפורומים של שואוטיים יש מעל ל1000 ***נושאי*** תגובה על כל פרק- בכל נושא בממוצע 100 הודעות, תראה בעצמך. בקבוצת הדיון של יאהו 3000 איש ואתרים? תאמין לי יש המון... אז אם הסדרה לא לטעמך זה לא אומר שצריך לשקר.

netaK

New member
ולמה היה כזה באזז עם האל וורד?

כי קידמו אותה בתור הג"ש עם לסביות, מה שגרם גם למעריצי הג"ש לראות את זה בתקווה למצוא עוד סדרה מעולה כמו הג"ש ובבקשה להוריד טיפה את התקיפות, אף אחד פה לא נגדך

tulchi

New member
במקום לקרוא לי שקרנית

תפעילי את הראש ואולי תגיעי למסקנה שבטח אנחנו לא קוראות את אותם הפורומים. במקומות שאני מבקרת בהם בקביעות כולם התרגשו מאוד לפני שהאל וורד עלתה. אחרי כמה פרקים ההתרגשות פחתה וההתענינות ירדה. שואוטיים לא משחררת נתוני רייטינג. היא רק מוסרת, באמצעות דובר, שהיא מרוצה מאחוזי הצפיה. ההחלטה להזמין עונה שניה של האל וורד לא התקבלה בעקבות רייטינג היסטרי ותגובות חיוביות מקהל הצופים, בדיוק כמו שהג"ש לא חודשה לעונה חמישית רק בגלל ההצלחה של החצי הראשון של העונה הרביעית. החלטות כאלה מתקבלות הרבה לפני שמשחררים אותן לעיתונות. העיתוי של ההודעות נובע מהרצון לגרום לזה להראות כאילו הרייטינג הוא זה שגרם לחידוש הסדרות האלה לעוד עונות.

חחחחח

שמרתי את הכתבה מעיתון רייטינג "האל וורד חודשה לעונה שנייה כבר לאחר שידור הפרק השני וזאת בעיקר בשל כמות הצופים הנאה וכן תודות לבאזז סביב הסדרה" ואני מצטטת:)

pika17

New member
אני רק הבעתי דעה

לא העברתי ביקורת מותר לי לא?

למעלה