אין לי הרבה מה להתווכח איתך כי...
אחרי הכל , בלי להביט בפרופיל שלך או שאתה גבר גיי או אישה סטרייטית אז נשים לסביות פחות מעניינות אותך. בכל אופן, כשהאלוורד הוגשה לשואוטיים הם פחדו מאד להעלות אותה , זה היה בערך ב97 והטלוויזיה של אז לא היתה גיי פרנדלית כמו שנתיים או שלוש אחר כך. הכי גאים שיש הועלתה לשידור בין היתר בגלל לחץ פוליטי שהופעל על שואוטיים מצד בכירים אמריקאים אבל תכל"ס זה לא משנה - כי הכי גאים שיש היא אכן סדרה מעולה!!!! אני לא מתביישת לומר שללא ההצלחה המסחררת של הכי גאים מובן וברור שלא היו מעלים את האל וורד, כפי שאמרו לא פעם השחקניות , הבמאיות והתסריטאיות של האלוורד. הקונספטים רחוקים מאד מלהיות דומים , ידידי. הומואים שונים מלסביות בצורה קיצונית מרחק שמיים וארץ. זו לא גרסה נשית להכי גאים שיש כיון שהקונספט הוכן קודם לכן אך הוא שונה מאד - דיי בזה שנאמר נשים במקום גברים וקבלת עולם מנטלי, רגשי ומיני שונה לחלוטין. "ייחלת לרגע שבו הם ייגמרו"- למה מי הכריח אותך לצפות בעוד ועוד פרקים? הבדיות הן ממש אבל מ-מ-ש לא אות בדיחות העירום הוא הרבה פחות בוטה מאשר בהכי גאים שיש!!!!!!!!! אני לא מאמינה שטענת אחרת!כנראה שחוץ מהפרק הראשון של האל וורד לא ראית כלום. אני לא אציע לך לראות כי יש לך דיעות קדומות אבל על מה לעזאזל את מדברת? כל סצינת סקס (ואין הרבה, הפיילוט הוא הכי נועז וגרפי) נתכת אחרי מספר שניות, מקסימום דקה. לג'ניפר בילז יש חוזה שהיא לא חושפת את החזה. את שיין לא הראו בסצינת סקס שנמשכה יותר מ20 שניות (אז הם חותכים) כל הסדרה. העירום - הוא לא יותר מחזה חשוף, רגליים וירכיים (במקרה הטוב) אבל...מה כבר אפשר לצפות מפאג האגז, הא? כל דבר שאין לו זין פשוט לא מעניין אותכן