שאלת סקר: פסטה

shelycat

New member
../images/Emo32.gifשאלת סקר: פסטה

האם יש לכם ולבני זוגכן(כמובן)פסטה מועדפת? הכוונה שלי היא האם אתם מעדיפים צורות מסוימות יותר מאחרות, האם אתם מעדיפים ספגטי/ספגטיני בעובי מסויים (2,3,4,5,6,7,8) ? וכמו כן האם יש לכם העדפה לפסטות של חברה מסוימת(איזה?) או שאתם לא בררנים בקטע הזה ומה שנראה טוב על המדף נלקח? נ.ב תהייה שעלתה לי לאחרונה....מה גרם לעזאזל להרבה מבשלני/ות הדור הקודם לפני שהם הכניסו את הספגטי לסיר לשבור אותם לשניים?

POOH*

New member
כן.

אני הכי אוהבת פסטה ביסלי [זאת בצורה של ביסלי גריל] וכמובן כשהיא צבעונית... ולגבי ח ברה - אין העדפה... רק שיהיה צבעוני... לגבי אישי היקר - האמת שאני לא כל כך יודעת אבל מבטיחה שלאול אותו ולעדכן... POOH

פסטה בצורת עניבה ../images/Emo41.gif

לא יודעת למה אבל היא הכי טעימה לי, ואני יודעת שלכולן יש אותו טעם... אבל פסיכולוגית היא הפייבוריט שלי

rona25

New member
אנחנו שנינו מכורים לאוכל איטלקי ../images/Emo70.gif

מאז ירח הדבש באיטליה - ואוהבים את כל סוגי הפסטה אבל ה- פייבוריט - זה לזניה עם עלים מחברת BRILLA יוצאת מעולה!!! גם ניוקי (מוכן) מככב אצלנו וכל שאר סוגי הפסטה הרגילים (מקרוני, שבלולים, צדפות וכו´) לאחרונה יצא לי להכין קנלוני וזה מסתמן כלהיט הבא, בעיקר עם מילוי חלבי (מגעיל אותי להתעסק עם בשר) דווקא ברטבים אני די שמרנית - עגבניות , שמנת, או שמנת ועגבניות (רוזה) אבל פסטה.... אח אני חולה על פסטה.. ועשית אותי רעבה שלי !!!!!

אתי@

New member
תשובה ל-נ.ב.

שוברים ל-2 כשהסיר קטן. ובקשר לשאלה - אין העדפות, אנחנו אוכלים מעט מאוד פסטות.

אתי@

New member
ולגבי הסוג

פסטה ברילה או פסטה זארה. אנחנו אוכלים כ"כ מעט פסטה שאני לא מצליחה לעשות השוואות טעמים ואיכויות, כי מפסטה לפסטה עוברים חודשים ואני שוכחת.

Ronnie*

New member
לא רק שאני שוברת...

אני גם עושה את הפשע הנוראי וחותכת את הספגטי בסכין... (עוד לא הצלחתי ללמוד איך להשתלט עליו עם כף ומזלג, אני מודה בבושה עמוקה
). לכן אני מעדיפה הרבה פעמים ריגטוני או "שבלולים", כדי לא להסתבך... אבל באופן כללי, הצורה לא מאוד חשובה לי (אני מאוד אוהבת רביולי, אם הוא רק עם גבינה, בלי תרד או בשר חלילה).

תוכי

New member
אצלנו...

פסטה מס´ 5 וכל מיני צורות קונה בדר"כ של אוסם

shelycat

New member
...............

שמתי לב ששאלתי אבל לא עניתי. אז אני מעדיפה ספגטיני (פסטה מספר 2-3) עדיף של ברילה או פסטה זארה. עמית מעדיף פנה ופוזילי (ביסלי גריל) והשוס האחרון המועדף על שנינו הוא "פירורי ביסלי גריל" שזה כמו פוזילי (יש לזה שם אחר) של ברילה אבל דקים/קטנים יותר. ותמיד כיף לאכול פסטות בכל מיני צבעים-פשוט מעניין יותר לעיניים.

nikit1

New member
הפסטה שלנו...

אנחנו קונים רק פסטה ברילה ויש כמה סוגים מועדפים- אני אוהבת מאד את הפרפלה ואת הקונקיליני (צדפים) והחצי השני תמיד יעדיף ספגטיני. את עלי הלזניה אני בדר"כ מכינה לבד- זהו גם מאכל מועדף על הבחור.

מאי26

New member
אני מכורה לפסטה! ולאחרונה בגלל

הדיאטה המעיקה מצמצמת באופן ניכר את צריכתה. בכל אופן, מאז שלמדתי להכין רטבים שהם קצת מעבר לרוטב עגבניות הרגיל, הפסקתי כמעט לגמרי להשתמש בספגטי הארוכים (שעד היום, אגב, זו תעלומה בשבילי איך דוחפים אותם לסיר ומבשלים אותם ביחד בלי לשבור אותם). אנחנו משתמשים בעיקר בפנה (קצרים וחלולים) או בצדפות פסטה. נדמה לי שאני קונה בעיקר של פסטה זארה, אבל גם אוסם - סוג הפסטה לא ממש משנה, העיקר הרוטב...

נופר30

New member
אצלנו לא אוכלים הרבה פסטה

אוכלים בעיקר בשישי בצהריים כשהולכים לארוחת ערב אצל ההורים שלו לשלומי לא איכפת ואני אוהבת מה שנקרא באנגלית אנג´ל היר ( כמה שיותר דקות ויותר ארוכות יותר טוב ) אבל אין לי בעיה גם עם האחרות לגבי הסוג לא ממש יודעת ( לוקחת מה שנראה לי בסופר ) אבל לא את אלו של אוסם ( יש את זאת עם התמונה של האישה שקוצרת ) אבל בנתיים יש לי כמה חבילות ששלומי הביא איתו מאיטליה ואני לא ממש יודעת מה שמם

נופר30

New member
ולגבי השבירה

בחיים אבל בחיים לא שוברת ( אני חושבת שכשהייתי קטנה אמרו לי שיש מישהו ששומר על הפסטות שיהיו ארוכות ואשאם אני אשבור הוא יעניש אותי - סתם ) אצלנו לימדו אותנו מגיל צעיר לאכול פסטה עם כף ולכן אין לנו בעיה עם זה ( חלק מהמשפחה שלי מאיטליה היו חייבים ללמד אותי) שלומי לפעמים חותך אחרי הבישול

shelycat

New member
הפסטה עם......

הפסטה עם התמונה של האישה שקוצרת היא פסטה זארא. גם אני לא ממש משתגעת על זאת של אוסם משהו בה פשוט לא מסתדר לי(אולי יותר מידי עמילן?).

Hadar p

New member
לנו אים העדפה לצורה מסוימת דווקא

נהנים לאכול כל פעם משהו אחר... אבל אני קונה פסטה של אסם

משתתפת

New member
גם אני התחלתי לשבור לשניים לאחרונה

קשה לי להסתדר עם ספגטי- הוא ארוך מדי: קשה לחלק למנות וגם לא נוח לי לאכול ... אז אני שוברת לחצי.

למעלה