לא שמישהו יקרא.לעצמי.|../images/Emo3.gif|
1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:ביקוז אופ יו,קלי קלרסקון!(ככה רושמים את זה
) 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:ביקוז אופ יו!
4. השיר הכי משמח:המממ..וייק מי אפ וואנ ספטמבר אנדס!
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:אפונה וגזר!
6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:כל שירי עופר לוי!
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:כל שירי עופר לוי!
8. הזמר עם הקול הכי מלטף:עופר לוי! חחח סתם...לא'דע
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:קלי קרלקסון
10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:עופר לוי..בעע
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:מיקה קרני אני חושב!
12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:סקאזי,ורגוע..לא הולך יחד..לא משנה! 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:ביקוז אופ יו! 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:סוג מוזיקה...? הממ..גם רגוע! 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רגוע..לא רוק וכל זה! 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:כנ"ל. 18. מוזיקה או מוסיקה?מוסיקה איי טינק!
19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:דווקא אני חושב שכל שמאוחר יותר-מוזיקה רועשת יותר!
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:שקטה!
21. תחנת הרדיו המועדפת:99 אפ.אמ..? לא יודע..מי מקשיב בימיינו לרדיו!?
22. הדיסק הראשון שקניתי:לא קניתי שומדיסק עד עכשיו!
23. הדיסק הבא שאקנה:לאקנה!
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:אמ.פי3! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:
26. והאזנתי לו כמות פעמים:
27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:
29. פדיחה שקשורה במוזיקה:הייתי פעם במהקלה..ובטעות שרתי שורה אחרת..וכולם כזה הסתכלו עליי...וגם הבת של המורה שלי הכינה צמיד מלחמנייה ותוך כדי השיר ששרנו היא הראתה לנו אותו והבאתי צחוק וכולם צחקו!! 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:קלי קלרקסון...כי זה יותר לבנות..אבל שכולם יילכו להזדיין!
31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה אחושרמוטה!
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?שו אקולייזר..?
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?אוזניות..בתנאי שיש ווליום גבוה!
34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:עופר לוי
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:איביזה! *מנסה לשחק אותה מבין*
36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:כחול-תכלת!
כמו הצבע של הירח! 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שיר רועש! 38. הכי כיף לרקוד:
..לאוהב לרקוד! 39. הכי כיף מסביב למדורה:לשיר אני מתאר לעצמי!?
40. לשיר או להקשיב?להקשיב-מירי מהכיתה שלי..כל מ^ד^ה^י^ם!..ולשיר לעצמי בבית!
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:
42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:דה בסט דיי אופ מיי לייפ!
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:למה נכנסת ולא נכנס!!?!?! אל תגידו לי שהשאלון הזה רק לבנות וסתם עניתי!! 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):
47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?הלחן!
48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?רק להקשיב,ושם זמר+מלחין!
49. קאברים: כן או לא?מה זזה בכלל
50. זמרים או זמרות או להקות?זמרות..קול יותר יפה! 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?מה זה מה זה..?
52. זהבה בן או דקלה? מי זו דקלה
54. השיר הכי סקסי:השיר של החשפנות!
58. זייפנים: לשיר או לשתוק?בטח לשתוק!!
59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?לא
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?
62. המלחין הקלאסי הכי שווה:
לא מכיר שומלחין! 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:המממ..סקאזי! 64. שיר יומולדת מנצח:הפיי בורזדי טו יו
65. השיר עם המלים הכי דביליות:אין לי מושג
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:חח ניסוח שאלה מגניב! לא יודע תשובה
67. רוק: בריטי או אמריקאי?
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?
69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?
70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:
71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל:
72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:הממ..פינג פונג!!!!
73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?בוא אליי פרפר נחמד..שב אצלי על כף היד...שב תנוח אאאאאל תפחד! 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?עפרה! 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:אין לי מושג! 79. כשאני במקלחת אני שר:ביקוז אופ יו.. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?דפנטלי בקול רם! כולם מסתכלים עליי ואני שואל את עצמי,"רן,מה אתה דפוק..?! מה אתה צועק שירים ברחובות!?" חח 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:למה שמישהו יקנה את אותו דיסק כמה פעמים..!? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא?לא ראיתי!
83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?
84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:"אני אוהבת שקולד..." 85. מוזיקה שנמאסת מהר:
86. קלטות: כן או לא ?
87. מוזיקה ששומעים באוטו:גרין דיי..יחד עם הטרנטה! חח 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:לא מנקה בית!! 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:המממ..לא יודע 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:'ביקוז אופ יו','טיימ אופ יור לייפ'! 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:לא הבנתי
92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?דפנטלי סקאזי!,קלי לא מתאימה כשאתה מת!! 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:של החשפנות..עם האישה בסוויטה במלון..ולאט לאט הבגדים יורדים..ועכשיו אני אשתוק
94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:בטח כן!
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:מי זה..? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:נסתפק ב-MP3!
אני יודע שאני מוזר,אבל כ"כ חיכיתי שמישהו יעשה שאלון על מוזיקה!! זה היה שאלון כזה שווה!! תודה דר...שעשית לי ת'יום!