../images/Emo221.gifעונה D: תקראו ^^
שעת ההתחלה: 22:15 שם: לאה תאריך לידה:10.6.94 מזל: תאומים
מין: נקבה גובה: 1.60-+ צבע עיניים: ירוק-חום-דבש מידת נעליים: 39 D: מיקום: עכו איפה נולדת:בחיפה P: נכשלת במקצוע: תנ"ך ביצפר: ע"ש אורט :] מאוהב: בערך XD חבר/חברה:
אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:חולצה תכלת ומכנס קצר ורוד D: תעשי סקס לפני החתונה: לא יודעת התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: ברור כל יום חבילה XDD
שותה?: כן , נו מה לא רואים?
מפלרטט:לא צבע אהוב: שחור,חום,חאקי,תכלת. חיות אהובות: חתול,כלב ושפנפן
מי החברים הכי טובים שלך?:2 חברות שלי D: הכית מישהו?:כן D: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברה שלי XD מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: לא XD חח סתם עד כמה אתה בוטח באנשים?: אמ , 80 אחוז P: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אמ. לא יודעת תעשה צניחה חופשית?: באלי D: זה משחרר אבל מפחיד אוהב לרקוד?: לא ממש היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?:מים
שותה מים?: ברור
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט
יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וטישרט P: פירסינגים?: באוזניים D: קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא , אני לא פוטוגנית אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא זוכרת יש לך קו טלפון משלך?: לא.. יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: לא תחתונים?: הא?XDD מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?: עם האחים הדימיוניים?XD לא אני מביאה להם מכות
איך אתה מוציא כעס?: אמ.....לא יודעת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: אמ. לעיתים רחוקות XD מה היית רוצה?: המון דברים מה הפרחים המועדפים עליך?: לא בעניין של פרחים איך נראית האקס/ית שלך?:............... אתה חצוף?: כן XD קיץ או חורף?: חורף , בע קיץ גו'קים אתה נהנה להתלכך?: כל היום אני מתלכלכת D: איך הפופיק שלך?: שלומו טוב , טוב ששאלת
מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בסדר D: תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: אמ. שטנית עם עייניים ירוקות D: צבע גוף בסדר P: לא שמנה ולא רזהXD מאיפה לי הקיצר D: מזה פה , הדוגמניות? //: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בכמה שנים?לא בכמה חודשים?כן D: היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא יודעת שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:כלום >_< באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה עושה? D: רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?:כשהייתי חולה , השנה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אמ. שתיהן D: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)? לא >_<: מחשוף?: בע החבר הכי טוב שלך בתול?:הא? מה הצבע תחתונים שלך?: פחע XD תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: ...רגיל? D: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שום תחשיט איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: בתחילת יוני עם מה אתה ישן?: סמיכה?XD האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?: אין לי רישיון
אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?לא זוכרת: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לאאאאאאא
מה עשית היום? לא משו מיוחד עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת תעניים XD מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתכלת טלויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? חברים/ות אם היית חייה איזה חייה היית? קוף XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה שפות אתה מדבר? עברית , ערבית , אנגלית , יפנית (כמה מילים) , ספרדית , צרפתית (כמה מילים ) , ורוסית קצת בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ........... מה היום הכי טוב בחיים שלך? ............. מה הדבר הכי חשוב לך? אמא על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?מה אני הולכת לעשות מחר ממה אתה הכי פוחד? מוות ופחד המקום האהוב לחופשה? אילת/חו"ל טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב?שוקולד מכונית? חח לא יודעת D: חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? בובספוג והנפילים מילה אהובה? טוב דיסק אהוב? יש כמה D: הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? הוו , זה קורה כל יום
הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? לא נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? חח כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים?טפוטפוטפו לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? לא פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:22:22
שעת ההתחלה: 22:15 שם: לאה תאריך לידה:10.6.94 מזל: תאומים