שאלון:

ילד רע 16

New member
../images/Emo32.gif שאלון:

לקוח מפורום 'ראש גדול' 1140 -
אתם לא חייבים לענות על הכל. אפשר רק על חלק.
שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:
'מדגישומטיק'

ילד רע 16

New member
עונה:

שעת ההתחלה: 19:19 שם: עדן תאריך לידה:12.7 מזל: סרטן מין: זכר גובה: לא יודע צבע עיניים: חום מידת נעליים: 43-44 מיקום: הרצליה איפה נולדת: כפר סבא נכשלת במקצוע: חנ"ג ביצפר: תיכון הראשונים מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: לא כמה זמן אתם ביחד: לא מה את לובשת עכשיו: חולצה ירוקה צמודה וגינס שלושה רבעים ירוק תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול ואדום חיות אהובות: דג וכלב מי החברים הכי טובים שלך?: אתם לא מכירים הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אבא מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן, יותר חוסר ביטחון מתקלח?: כן שונא ביצפר?:כן יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקושי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן ולא שתייה מועדפת?: קולה, מנגו שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: לא אתה מודל לחיקוי?:לא יודע מה אתה לובש הכי הרבה?:טריינינגים שחורים קצרים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?: אני שחום מטבעי מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?:בערך מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: בעצבים ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: הרבה דברים שלא ניתן להשיג כרגע מה הפרחים המועדפים עליך?: איריס ונורית איך נראית האקס/ית שלך?: לא הייתה אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?לא: איך הפופיק שלך?: ?? מה מספר המזל שלך? לא יודע: איך השיער שלך נראה עכשיו?: שחור קצר חלק תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: קשה לתאר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף חלק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא משתמש רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני הרבה זמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?:לא יודע מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: צבע לבן, ארון, מיטת קומותיים, מחשב, חלון וספרייה קטנה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חודש האחרון עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודע/זוכר במה אתה נוהג?: לא נוהג אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ביום האחרון נדמה-לי... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ישנתי עד מאוחר עוד קצת עלי: אני עדן, בן 16 לא מזמן, מהרצליה, לומד ומצליח, אוהב להשקיע וזהו.. אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שם שמיכה את מי היית לוקח לאי בודד? אמא וחברים אם היית חייה איזה חייה היית? דג איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית צרפתית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? היה לפני כמה ימים מה הדבר הכי חשוב לך? החיים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?לא יודע ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? איים טעם גלידה אהוב? בננה-מוקה ממתק אהוב? הרבה מאוד מכונית? לא בקיא בזה בכלל חג? שבועות, סוכות,פורום,חנוכה,פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? הנפילים והשיר שלנו מילה אהובה? "Dבר גבר"
DDD דיסק אהוב? יחפה הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן כל הזמן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?לא,לצערי עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 19:26 יש עברתי את זה! LOL

adidasabc

New member
עשיתי את זה! טוב נו... אז קיצרתי קצת

שעת ההתחלה: 19:25 שם: עדי תאריך לידה: 18.9.1992 מזל: בתולה מין: זכר גובה: שאלה טובה, לא נמדדתי כבר כמה זמן... צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: נראה לי 42 מיקום: צפון איפה נולדת: בית חולים רוטשילד בחיפה נכשלת במקצוע: חינוך גופני ביצפר: חסוי מאוהב: לא חבר/חברה: לא ולא אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: - מה את לובשת עכשיו: חולצה קצרה לבנה ומכנס קצר שחור תעשי סקס לפני החתונה: בטח התאהבת פעם במורה?: לא, זה סוטה מעשנת?: ממש לא שותה?: ממש ממש לא מפלרטט: לא צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: חתול וכלב מי החברים הכי טובים שלך?: יש לי רק חבר אחד ממש טוב וקוראים לו תומר הכית מישהו?: לא נראה לי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אני לא מדבר כל כך בטלפון מישהו נתן לך סטירה?: לא שזכור לי.... באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: סוג של מתקלח?: ברור שונא ביצפר?: חלק מהשנה יש לך חיים?: ברגע זה לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: ברוב בני האדם אני בוטח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: מאוד שתייה מועדפת?: מיץ ענבים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: לא, אני שונא פלאפונים אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: לא יודע, מה זה השאלה הזאת? פירסינגים?: נגד קעקועים?: נגד אוהב להצטלם?: בערך... אתה שזופה?: לא אני לא שזופה ואפילו לא שזוף מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 אחים תחתונים?: מי שכתב את זה סוטה או משהו? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: חלקי איך אתה מוציא כעס?: בכעס חח ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: לישון מה הפרחים המועדפים עליך?: אני לא אוהב פרחים איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי אתה חצוף?: תלוי למי קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לפעמים זה כיף איך הפופיק שלך?: סבבה ושלך? מה מספר המזל שלך?: 10 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב אחרי מקלחת תוכל להיות צמחוני?: אני כבר צמחוני איך את נראית?: למה זה בלשון נקבה? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: בטח תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא בהגזמה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: - למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את האוזניים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? לא יודע מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חצי שנה בערך... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: אני בן החבר הכי טוב שלך בתול?: נראה לי שכן מה הצבע תחתונים שלך?: אפור איזה מראה יש לחדר שלך?: לבן רגיל כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אני לא בת! איך אתה מרגיש עכשיו?: מעוצבן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חודש עם מה אתה ישן?: עם בגדים קצרים האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בבימבה מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא כי אני בן, כבר עברנו על זה עוד קצת עלי: יש לי חתולה מתוקה אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו הרגשת טיפש? כן נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 19:41

ילד רע 16

New member
לאו דווקא.

זה יכול לעשות בעיות לפעמים, אבל אני הכנסתי הכול בהודעה אחת, בתקווה שזה יעלה לי, ואם לא - העתקתי עשיתי control A ו-C, העתקתי. ליתר ביטחון. בכל מקרה, אתה ממשיך? איפה קיצרת?

אביקם1

New member
וואו קשה קשה

שעת ההתחלה: 19:13 (שעון לא מכוון) שם: אביקם כאילו שלא ידעת תאריך לידה: 20.8.93 מזל: אריה ווראאה מין: גבר גבר גובה: מטר ונרגילה צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40 מיקום: רגע מוציא תgps איפה נולדת: פה נכשלת במקצוע: כן ביצפר:שונא מאוהב: לא חבר/חברה: מה? אם כן, שם: אין כמה זמן אתם ביחד: 0 ימים מה אתה לובשת עכשיו: מכנסיים שחורים וחולצה אדומה (כמו הצבעים של גרין דיי ) תעשי סקס לפני החתונה: ששששששששש..... זה סוד התאהבת פעם במורה?: ברור שלא מעשנת?: (שההורים לא יראו ולא ידעו) פעם עישנתי שותה?: קולה מפלרטט: מה זה ? צבע אהוב: אדום שחור כחול לבן חיות אהובות: כלבלבים מי החברים הכי טובים שלך?: אני אח של אח שלי ואורי (חבר מילדות) הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: איתי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: המון ביישן?:
כן מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כמו כל אחד בצבא שונאי ביצפר יש לך חיים?: הלוואי עד כמה אתה בוטח באנשים?: כבר לא כל כך שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: לא יודע אם כן היית בחו"ל?:
לא סילקו אותך מביצפר?: לתמיד עדיין לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: לא יודע אתה מפונק?: ממש לא שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכר יש לך פלאפון?: לא אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: בעד קעקועים?: בעד אוהב להצטלם?: לא אתה שזוף?: מלידה מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: של שודד ים מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: לא כל כך איך אתה מוציא כעס?: נותן מכות וחוטף קריזה ברחת פעם מהבית: לא בדיוק חולמ בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: הרבה לפרט? מה הפרחים המועדפים עליך?: בשיגטוניה חסונה (ילד אחד מהקיטנה שיגע אותי על הצמח הזה שלא קיים?) איך נראית האקס/ית שלך?: כמו הרגל שלי אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: חמוד מה מספר המזל שלך?: לא יודע? אולי אתה תדע איך השיער שלך נראה עכשיו?: בלאגן תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: לא משהו תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יצאתי כבר זה היה נורא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: כן שיהקתי ולא הצלחתי לאכול כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא יודע תתקשר ותבדוק שחית פעם בעירום?: כן מתי?: במקלחת למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אפחד מהם בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תראש הוא לא חשוב באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ביי רומנטי? מתי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בטיול השנתי במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא יודע אני לא אוהב מסיבות עם מה אתה ישן?: עם בוקסר האם הפיצו עלייך שמועה?: אולי אני לא יודע במה אתה נוהג?: בלמבורגיני אתה ילד של אבא או אמא?: אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אחרי שפוצצתי למישהו תפרצוף באגרוף והוא נפל לריצפה אני נורא רגשן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לא מה עשית היום? הרבה לפרט? עוד קצת עלי: מה אני אמור לכתוב פה אתה מאמין בגורל?: כן ולא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה תמחשב את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי ואותי אם היית חייה איזה חייה היית? אתה רומז למשהו? איזה שפות אתה מדבר? עברית עברית ועיברית בן-אדם של לילה או יום? יום ולילה השיא שלי בלי שינה זה יומיים כל הלילה ראיתי טלויזיה ואחרי זה כל שתי שניות הלכתי לשירותים רגיש לדיגדוגים? קצת מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום הראשון בהדרכה בקיטנה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודע מה הדבר הכי חשוב לך? לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אני לא חושב ממה אתה הכי פוחד? מהרוע שמשטלת על העולם המקום האהוב לחופשה? סבים סבתות טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית? אין לי חג? לא יודע תוכנית אהובה בטלויזיה? הנפילים מילה אהובה? לא יודע דיסק אהוב? american idiot הייתה לך שיחה רצינית? מתי חיבקת מישהו? אמממממ גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? לפעמים דיברת עם מישהו שאתה אוהב? *צונזר* התגעגעת למישהו? כל יום האם אי פעם: מה? נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? אותה אחת נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אני לא יוצא בימי שישי היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? בתמונה עישנת מריחואנה? חחחחחחחחחחח שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כל הזמן ניסית דיאטה? אין סיכוי הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא אני לא בוגד שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? לא
עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? המון מה השעה: 19:42 פיווווו סיימתי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה!... אל תדאגו לא עניתי על הכל :]

מה שלא עניתי פשוט מחקתי, יש גבול
. שעת ההתחלה: 20:06 שם: ניצן. תאריך לידה: 11.4.91 מזל: טלה. מין: זכר. גובה: 1.82 צבע עיניים: חום בהיר-ירוק מידת נעליים: 44. מיקום: מרכז. מה אתה לובש עכשיו: חולצה קצרה (כמעט גופייה) ומכנסי 3/4. צבע אהוב: כחול ושחור. מי החברים הכי טובים שלך?: אתם לא מכירים
. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא. באינטרנט הרבה?: הרבה מאוד. ביישן?: כן, לצערי
. מתקלח?: חחח בטח, למה לא? שונא ביצפר?: לא לגמרי. תעשה צניחה חופשית?: אולי. היית בחו"ל?: כן. השעו אותך?: לא. שתייה מועדפת?: מיץ ענבים. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס. יש לך פלאפון?: כן. מה אתה לובש הכי הרבה?: טי-שירט וטריקו. אוהב להצטלם?: לא. אתה שזוף?: קצת. אחים ואחיות?: יש. תחתונים?: מה איתם?
קיץ או חורף?: קיץ. איך השיער שלך נראה עכשיו?: קצת פרוע. תוכל להיות צמחוני?: לא. שחית פעם בעירום?: באמבטיה
. מה עשית היום? עבדתי. אם היית חייה איזה חייה היית? דג. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, וקצת ערבית וספרדית. טעם גלידה אהוב? ריבת חלב. ממתק אהוב? פסק זמן וקליק. מה השעה:20:18

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח זה יצא בטעות

המסך של ההודעות הוא קטן יותר, והגלגלת הזאת שבצד של החצים נהייתה כבר כזאת קטנה (אם אתה מבין למה אני מתכוון), אז חשבתי שכתבתי הרבה, ובסוף לא :(. אבל הרוב היה סתם מרוח, וכבר עניתי על מלא שאלות מתוך זה כבר בשאלון אחר ממקודם (בפורום אחר).

noam270

New member
עונה!!! ועניתי על הכל!!!! זה היה מתיש...

שעת ההתחלה: 21:32 שם: נועם תאריך לידה: 27.8 לא לשכוח!!! זה חודש הבא! מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.56 בפעם האחרונה שבדקתי אולי יותר.... צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38 מיקום: הבית שלי! - אזור השרון איפה נולדת: בת"א נכשלת במקצוע: לא נכשלתי אבל הייתי קרובה באנגלית ביצפר: רמות חפר מאוהב: לא! חבר/חברה: לא.. אם כן, שם: ----- כמה זמן אתם ביחד: ----- מה את לובשת עכשיו: מכנס עד הברכיים בצבע אפור, גופייה חלקה בצבע תכלת תעשי סקס לפני החתונה: אולי.. התאהבת פעם במורה?: לא!!!! איכס! מעשנת?: לא וממש לא מעוניינת להתחיל אי פעם! שותה?: לא.. מפלרטט: לא... צבע אהוב: סגול-כחול כהה חיות אהובות: כלבים!! (ביחוד את ביז'ו שיושב עכשיו לידי...) מי החברים הכי טובים שלך?: כמה בנות ממש חמודות! הכית מישהו?: כן את אח שלי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם בת דודה שלי... מישהו נתן לך סטירה?: לא! באינטרנט הרבה?: כןןןןןןן
ביישן?: כן... מתקלח?: לא בכלל לא! סתם...ברור שכן! שונא ביצפר?: לא... יש לך חיים?: אני חושבת...! עד כמה אתה בוטח באנשים?: לוקח לי זמן...! אבל באלה שהצליחו להיכנס לי ללב אני בוטחת הכי שאפשר! שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, מה שלא יודעים לא כואב... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן אני רוצחת אנשים בלילות!!!! אני יודעת איפה אתם גרים! (לא!) תעשה צניחה חופשית?: אולי... אוהב לרקוד?: כן! היית בחו"ל?: כן שנה שעברה סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לפעמים... שתייה מועדפת?: פטל שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגיט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת...נראה לי שכן, לאחים שלי מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות.... פירסינגים?: אצלי שום דבר מעבר לאוזניים! קעקועים?: לא... אוהב להצטלם?: לא.... אתה שזופה?: כן טבעי!!! מתעצבן בקלות?: כן! התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן שניים קטנים תחתונים?: חחח.... מסתדר עם אמאבא?: כן בערך... מסתדר עם האחים?: עם הקטן יותר! איך אתה מוציא כעס?: קוראת ספר ברחת פעם מהבית? כן פעמיים!!! חולמ בהקיץ?: הרבה! מה היית רוצה?: שיעשו ספיישל כל היום הנפילים! סמכו עליי אני אראה אותו! מה הפרחים המועדפים עליך?: צבוענים איך נראית האקס/ית שלך?: חנון אתה חצוף?: תלוי למי... קיץ או חורף?: בחורף קיץ ובקיץ חורף! אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: שקוע מה מספר המזל שלך?: 8, 10 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו אחורה בלי שביל, מגיע כמעט עד הפופיק! תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: אני שילוב של אנשים כההי עור בדר"כ עם אנשים שעורם בהיר בדר"כ (יוון, בולגריה, תימן וטורקיה) אני מוקה! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא יותר מארבע שנים היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שניים לפחות שחית פעם בעירום?: לא מתי?: ----- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא! בוכה הרבה?: כן! גם בלי סיבה אני בוכה! אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא יודעת... באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי מה קורה? רומנטי? כן
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא... מחשוף?: לא... החבר הכי טוב שלך בתול?: כן! מה הצבע תחתונים שלך?: לא יודעת איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן בעיקר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד חוטים משנה שעברה איך אתה מרגיש עכשיו?: סביר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום אחרי שנגמרו הלימודים עם מה אתה ישן?: עם הכרית או עם הכלב שלי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: באופניים אתה ילדה של אבא או אמא?: לא יודעת, של שניהם. אבל באופי אני יותר אבא... מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בימים האחרונים נקעתי את הרגל ובגלל שאין מדרכה ישרה נפלתי וזה כאב!!!!!! בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא! מה עשית היום? הייתי אצל חברה וראינו הנפילים באתר... עוד קצת עלי: אני תולעת ספרים! אני נורא עקשנית ואני מאמינה באסטרולוגיה נורמולוגיה וכל אלה. אני שונאת את רוב השכבה שלי אני אוהבת ספרות והיסטוריה! אה ואני לא אוכלת אבטיח... אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו!! שונאת קרמבו! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צועקת על אח שלי שהעיר אותי! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי! הוא שימושי! אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, לאדינו (לא התבלבלתי עם לטינית!! יש שפה כזו לאדינו) בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ראשון מה היום הכי טוב בחיים שלך? שני מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שקרובים אליי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה יקרה מחר בנפילים ואני מדמיינת לי כל מיני סצנות ממה אתה הכי פוחד? מים ונחשים המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? שוקולד ביסקוויט מכונית? אין חג? שבועות תוכנית אהובה בטלויזיה? הנ)פילים מילה אהובה? אמרתי לך! דיסק אהוב? יחפה- נינט טייב/ שלום לאומנות- מירי מסיקה הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? בערך ראית את מגדל אייפל? כן ועליתי עליו עישנת מריחואנה? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף?כן מזמן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה שום בצל רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 22:00 אני חושבת שמגיע לי צל"ש זה היה ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה