שאלון

bustedit

New member
הווו הווו שאלוןןן../images/Emo23.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1. ממ.. לשיר 2. לראות טלויזיה
3. מחשב
4. לישון
5. לרקוד.. 6. לצאת לבלות 7. להיות עם חברות
8. אממ.. לנגן 9. ללכת לים../בריכה 10. לחלוםםם 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. הוו ג'יימס בורן כמובן
-- סגידה!!! 2. מאט ג'יי
3. בון ג'ובי 4. הולי
5. אליסה 6. לואיססס
7. דני ג'ונס
8. דאגי פוינטר
9. ג'ים קארי.. חח חולעליו
8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מכושפות!
2. אלי מקביל 3. מלך השכונה 4. כולם אוהבים את ריימונד [גמני
] 5. גיא פינס 6. טב"ע 7. ד"ר פיל 8. ככה זה בחיים
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. ילדות רעות 2. טיטאניק.. [נו דהה] 3. ברוס הגדול מכולם [
] 4. 4 המופלאים(?) 5. 12 במחיר 1 6. שחקי אותה מותק [ג'סיקה
] 7. קרוסרודס {?} 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.ג'יימס
. אני. ג'יימס. אי בודד. וואעאעא
2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. אממ.. סקס(?) 2. להתחתן.. 3. ילדים.. 4. אממ.. להתפרסם
5. ג'יימס
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. היסטוריה 2. מדע 3. מתמטיקה!!!!!
4. חינוך מיני......... 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. אע.. לוזוכרת 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. באסטד
2.מקפליי
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: ג'יימס
1. [לצרף]

LauraLF

New member
OK

דברים שאני אוהב לעשות: 1.לישון 2.לשמוע מוזיקה 3.לצייר 4.אינטרנט 5.טלוויזיה 6.ללכת לסינמה סיטי 7.מייקס פלייס 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. רוג'ר ווטרס 2. דודו טסה 3. מאיר אריאל ז"ל 4. קרין זטה ג'ונס 5. טורי אמוס 6. מרילין מונרו 7. ניקול קידמן 8. מקנזי 9. וכל שאר הפינקפלוידס 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. צ'וקות 2. עקרות בית 3. HOME IMPROVMENT 4. בילי ומנדי 5. עיצובים 6. פארקר לואיס 7. פליסיטי 8. EVIL CON CARNE 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הנסיכה הקסומה 2. המסור 3. הטינה 4. בת 16 הייתי 5. ג'ומנג'י 6. אלאדין 7. תינוקה של רוזמרי 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מוזיקה 2. גיטרה 3. פלאפון 4. חתולים 5. בחור שווה 6. מחשב 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לצנוח 2. לבקר בהרבה מקומות מיוחדים בעולם. 3. לאמץ ילדים יתומים ממדינות עולם 3 4. לפגוש את הנפש התאומה שלי 5. להיות וטרנרית 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מת' 2. לשון 3. יסודות העיצוב 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2 זוגות נעלים 2. חצאית 3. חולצות 2 פורומים אהובים: 1. תשוקות 2. אכזבות

darklighter

New member
מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

איזה מגניב לכן graduation כמו של האמריקקים עם הגלימה והכובע וזה
אהבתי את התמונה

טוב נו עונה

דברים שאני אוהב לעשות <ולי מותר אז אני מוסיפה דברים שאני אוהבת בלי כל קשר>: 1. איתן 2. איתן 3. איתן 4. איתן 5. ספרים 6. לישון 7. בעלי 8. בעלי 9. איתן 10. אמרתי איתן / בעלי? 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. הולי 2. אליסה 3. טיילור 4. פנסי 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. תשוקות 2. חברים 3. מכושפות 4. רפואה שלמה 5. אסתי 6. ימי חיינו 7. - 8. - 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. חחח אין לי מושג 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. איתן 2. מוזיקה 3. כרית 4. איתן 5. איתן 6. איתן 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להתחתן 2. ילדים 3. רכבת הרים בלונה פארק 4. לראות את גל שוב. 5. איתן 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקקה 2. אזרחות 3. חנ"ג 4. תקשורת 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. אוכל 2. חולצות 3. זהו? 2 פורומים אהובים: 1. תשוקות
2. כז"ב 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: אני אשים תמונה של.... אממממ איתן? לא סתם. אני שמה תמונה של אמממממ קיי
ומיגל
<של גל נו מה ;[>

darklighter

New member
כפרע עלייך גיסתי../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif

+
שכחת לציין את איתן?
סתם... יפה לך לבחור בפורום ככה זה

darklighter

New member
מכריחה את עצמי לענות../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1. לראות TV 2. להפריע לאיתן במחשב 3. להיות במחשב בעיקר לדבר בסמן ותפוז 4. לטייל בחושך (אבל לא לבד) 5. לשמוע מוסיקה שאני אוהבת 6. להתעצבן... זה פשוט חלק ממני. 7. להגיד "קקה" (קשור לסעיף 6) 8. לסגוד לחצילים. (חח אתמול סיפרתי על זה לג'אשה זה היה קורע) 9. לדבר בטלפון עם רוברט
10. להסתובב עם חברות וזה סרט סנוקר וכאלה... 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. קונסטנטין מרוליס
2. שחקנים ושחקניות ממכושפות (אין לי כח לפרט) 3. כל השחקנים מחברים (כנ"ל) 4. אלייזה דושקו
5. דרו פולר 6. שאנן דוהרטי (למידה ולא החשבתם אותה במכושפות) 7.קשה לי להיזכר עכשיו אני עייפה
8. 9. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. תשוקות 2. מכושפות 3. באפי/אנג'ל 4. חברים 5. וונדרפולס 6. שנות ה-70 7. סקרבס 8. אוף 8 זה לא מספיק
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הצלצול 2. 4 המופלאים 3. הצעקה 4. פגוש את הפוקרס 5. אמריקן פאי 6. נו אין לי עוד מלא דברים שאני זוכרת... בעיקר סרטי אימה וקומדיות וכאלה 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. טלויזיה (עם כבלים/לויין +וידאו והכל לא סתם) 2. מחשב 3. מישהו שאני אוהבת 4. דיסקים 5. פלאפון 6. מפה למצוא את הדרך החוצה
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. למצוא אהבה אמיתית 2. לפגוש את רוב 3. להנות מהחיים ולהצליח בהם 4. לעשות משהו שיזכרו אותי בזכותו 5. לראות מכושפות [מכורה,מישהו
] 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. פיזיקה 2. מתמטיקה 3. גאוגרפיה 4. תנ"ך 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. חולצות 2. אייס קפה 3. כרטיסיית חופשי יומי לאוטובוס (דר תתלהבי
) 2 פורומים אהובים: 1. תשוקות 2. ככה זה בחיים (ולא רק כי אני מנהלת
) 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף] בהודעה הבאה... פה זה תגובה מהירה אז אי אפשר...

darklighter

New member
שכחתי לציין לישון../images/Emo2.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

בכל מקרה הנה תמונה שאני אוהבת
לא שמה תמונה של עצמי נו מה;[

dark warrior

New member
Me../images/Emo9.gif../images/Emo130.gif../images/Emo140.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1. לצפות בתמונות של טלטל 2. להציף 3. לכתוב ב-9ק3%*ת 4. להיות טרול 5. לעדכן לטלטל את הפרטים:] 6. לסגוד ל-I n n u e n d o 7. לדבר עם טלטל
8. להתכתב עם כל שאר המסנג'ר שלי:] 9. אני אעשה מכם מיומנה Vs. הפיצול של soapsfan 10. להפוך תמונות מהמסנג'ר ש-I n n u e n d o עושה לאייקונים:] 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'ולייט מילס 2. הולי מארי קומבס 3. אליסה מילאנו 4. דיינה רייט 5. טיילור אן מונץ' 6. הקיובה המדרובה 7. Kay Bennet the 1 st 8. I n n u e n d o 9. פנסי 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מכושפות 2. תשוקות 3. Wonderfalls 4. מכושפות 5. תשוקות 6. Wonderfalls 7. מכושפות 8. תשוקות 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הסיפור שאינו נגמר 1 2. הסיפור שאינו נגמר 2 3. הסיפור שאינו נגמר 3 4. הצלצול 5. הצלצול 2 6. ארבעת המופלאים 7. הארי פוטר 1, הארי פוטר 2, הארי פוטר 3, הארי פוטר 4, הארי פוטר 5, הארי פוטר 5845 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב שמותקן בו מסנג'ר ומדיה פלייר 2. Kay Bennet the 1 st 3. קורנפלקס כריות 4. חלב לקורנפלקס 5. כפית לקורנפלקס 6. צלחת לקונפלקס 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לראות תשוקות-פרק 90,000,571-באותו פרק אית'ן יצטרך לבחור בין גוון לתרזה ששכבה עם האיש שהוא גדל לחשוב שהוא אביו
2. לראות עונה 100 במכושפות שבה ישמידו את קול הנכדות של המכושפות 3. להשיג עבודה 4. להשיג חיים 5. להיות מנהל בפורום 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. מתמטיקה 2. פסקל 3. אקסס 4. מדע וטכנולוגיה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. הארי פוטר-הספר ה-VI 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. תשוקות 2. ככה זה בחיים 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

"שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לראות תשוקות-פרק 90,000,571-באותו פרק אית'ן יצטרך לבחור בין גוון לתרזה ששכבה עם האיש שהוא גדל לחשוב שהוא אביו 2. לראות עונה 100 במכושפות שבה ישמידו את קול הנכדות של המכושפות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה