שאלון

Sinner Girl

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo9.gif../images/Emo32.gif

דורין לא להרוג אותי;[. דברים שאני אוהב לעשות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. 2. 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

° w a v e °

New member
../images/Emo42.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1.לישון 2.לישון 3.לישון 4.לישון 5.לישון 6.לישון 7.לישון 8.לישון 9.לצום [ולהצליח!!;[] 10.לסדר ת'נעליים ולגלות שיש יותר ממה שחשבתי ושאני רוצה עוד ואז ללכת להגיד לאמא שתביא לי כסף ולהיות שמחה. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.ג'וני דפ 2.דני דה ויטו
3.אל פצ'ינו 4.עומר ברנע
5.מוקי 6.ג'ון בון ג'ובי
7.וזהו מה. שקט. 8. 9. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.מלך השכונה 2.ד"ר פיל!!
3.כזה ממש לא נמרח, או כשאני קמה בזמן אז תשוקות. 4.ו..אני חושבת שזהו
5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.עימות חזיתי
2.טיטאניק 3.שודדי הקאריביים 4.הסרט הזה עם דני דה ויטו וארנולד שוורצנגר שהם אחים תאומים שלא גילו אחד ת'שני וכשהם מגלים אז הם הולכים לחפש ת'אימא...לא זוכרת תשם אבל אחלה סרט. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. ממ תנו לי כמה דקות לחשוב על זה...
2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. וואי אמ... סקס 2. סמים 3. ורוקנרול 4. לצבוע תשיער ב
5. צניחה חופשית 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ביולוגיה [סיימתי אבל] 2. התעמלות 3. לשון 4. הסטוריה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ממ בגדים 2. נרות 3. נעליים 2 פורומים אהובים: 1.
2.
1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף] עשיתי בתגובה מהירה ואין פה תמונה נו

° w a v e °

New member
וואי אני טיפשה...

תחשבו שזה מחדש. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.עימות חזיתי
2.טיטאניק 3.שודדי הקאריביים 4.הסרט הזה עם דני דה ויטו וארנולד שוורצנגר שהם אחים תאומים שלא גילו אחד ת'שני וכשהם מגלים אז הם הולכים לחפש ת'אימא...לא זוכרת תשם אבל אחלה סרט. 5. המספריים של אדוארד 6. דון חואן דה מרקו

Sinner Girl

New member
יו גלסקי,

את יודעת,שהייתי קטנה,היה לי פחד מוות מהסרט "עימות חזיתי", ולפני שנתיים ראיתי אותו והתעמתתי עם כל הפחדים שלי,וזה בכלל לא היה מפחיד
.

Koki Girl1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1.לישון
2.אממ מחשב
3.ללכת לים
4.ללכת לסרט 5.ללת לקניון
חחח
6.להסתובב עם חברים 7.לדבר בטלפון 8.אממ אמרתי לישון ?
9. לראות שר הטבעות שוב ושובבב 10.לקורא
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.בילי בויד
2.אוונגל'ין לילי 3.איאן סאמ משהוא חחח 4.אממ אממ אמ דומיניק מונהאן 5.אורלנדו בלום
6.מת'יו פוקס 7.ג'וני דפ 8.דייי אין לי כוח
9. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.אבודים 2.תשוקות 3.מכושפות 4.אהבה או כסף 5.האוס 6.החוף הצפוני 7.אממ אמ אמ חברים 8.ג'ואי 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.שר הטבעות 2.המספריים של אדוארד 3.אממ אממ הארי פוטר 4.אמ אמ אמ אין לי כוח נו למה על הבוקר
רגע כבר לא בוקר
5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.את בילי
2.את נולי
3. אממ את המחשב הדפוק שלי 4.פלפאון 5.ספר
6.וכרית
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.
לטוס לסקוטנלד עם פזוש ולחטוף את בילי
2.אמ אמ אמ אמ 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.חשבון
2.מדעים 3.הסיטוריה 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.דברים לבצפר
2.אמ אמ אמ ג'ינס
3.אמ אמ אמ ומשקפי שמש
2 פורומים אהובים: 1.אבודים 2.תשוקות 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]כןןןן של טושהההה כיאילו נולי חחחח

Koki Girl1

New member
הינה התמונה ../images/Emo9.gif

שמתי את זאת כי כול האשר גדולות מדי

Charmed Or

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1.לחשוב. 2.לחלום. 3.להיות במחשב. 4.לבהות בשמיים. 5.לראות טלויזיה. 6.לדבר במסנג'ר. 7.לדבר בטלפון. 8.שופינג
9.ללכת לפארק. 10.לשחות. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.הולי
2.אליסה. 3.דרו 4.בריאן. 5.ג'וליאן 6.שאנן. 7.ג'ולייט מיילס 8.ליסה [פיבי מחברים:p] 9. בילי ג'ו. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.מכושפות! 2.תשוקות! 3.חברים[ז"ל] 4.ורוניקה מארס. 5.רוזוול[ז"ל] 6.ג'ואי. וזהו. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.מדריך הטרמפיסט לגלקסיה! 2.מלחמת העולמות. 3.היום שאחרי מחר. 4.Xמן. וזהו נראלי:] 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מחשב. 2.טלויזיה. 3.מזגן. 4.בגדים. 5.אוכל ושתיה. 6.סירה לשוט בחזרה
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: לויודעת... אפעם לא חשבתי על זה:p 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.אנגלית! 2.היסטוריה! 3.חינוך גופני
4.אזרחות! 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.מכנס. 2.דיסק. 3.כובע. 2 פורומים אהובים: 1.תשוקות! 2.מכושפות! 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: מבית היוצר של DTM

RoRiL

New member
עונה../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1. לדבר במסנג'יר 2. להיות עם בל 3. טלפון
4. קניות 5. לחלום 6. לשמוע מוזיקה (פיפס
) 7. ים 8. בריכה
9. אין לי מה לכתוב 10. גם.. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. קלי קלארקסון
2. הולי מרי קומבס 3. אליסה מילאנו 4. ג'וליהן מקוהגן 5. דרו ברימור 6. דרו פולר 7. אבריל לאבין 8. מישל בראנץ' 9. בל (היא סלבריטי פה
) 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מכושפות 2. אבודים 3. תשוקות(
) 4. ככה זה בחיים 5. ג'ואן מארקדיה 6. מפלי הפלא 7. טופ מוזדל 8. ד"ר פיל
7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. ארבעת המופלאים 2. שרק 3. מר וגברת סמית 4. הצלצול 5. מדגסקר(חמוד מה
) 6. מיסטיק ריבר 7. אפקט הפרפר 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב 2. TV 3. בל 4. פיפס 5. ספיג' (צריך חיבור לאינטרנט הרי מה) 6. בגדים?
5 דברים שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לעשות באנג'י 2. לגלות תסוד שלי 3. להספיק להיפרד מכולם 4. לטוס להוואי 5. להפיגש שוב עם כולם?
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ג"ג|איכס| 2. תנ"ך|איכס| 3. ערבית|איכס| 4. מתמתיקה|איכס| 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. חולצה 2. חולצה 3. פנאל לפלאפון 2 פורומים אהובים: 1. ככה זה בחיים 2. מכושפות 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]

עונה ../images/Emo9.gif

דברים שאני אוהב לעשות: 1. ליראות תשוקות
2.לשמוע מוזיקה 3.לשיר ולחשוב שאני שרה יפה
4.ללכת לT&T עודפים בת"א ולקנות 10 חולצות ב100 ואז לבוא למפגשפורום
5.לאכול גלידה
6.להיות במחשב.. 7.לעשות דברים מטורפים כמו לרדת במדרגות במקום במעלית 8.לקפוץ באנג'י בלי חבל... מהמיטה לרצפה בבוקר 9. אני סתם רושמת פה שטויות כי אני ילדה שאין לה הרבה דברים שהיא אוהבת לעשות 10. לענות על שאלונים של מרגריטה אהובתי
סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. גיילן גרינג (למרות שהוא משחק בתשוקות הוא סלבריטיז לא!?
) 2. השחקן של ג'וליאן- אחד השחקנים הכי טובים שראיתי!והוא גם שקסי 3. גיא אריאלי 4. השחקן שמשחק בקונסטנטין.. אהבתי וראיתי עוד 2 סרטים שלו והוא הקסים אותי. 5. מייקל ג'קסון
6.ג'וליה רוברטס אחלה שחקנית! 7.זה הולך להיגמר מתישהו?! 8.מוטי לוי (חח המורה שלי לשעבר לידיעת הארץ- יום אחד הוא יהיה כוכב!!) 9. טוב די כמה אפשר
תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. תשוקות, איך לא 2. הרקיע השביעי 3.טלנבולה בע"מ והשיר שלנו יש לי את שתיהן.. 4.סו תומאס - מישהו מכיר? 5.או. סי 6. מגרש ביתי 7. תוכניות ריאלטי למיניהן 8. המורדים rbd חחח מה שקושי להירדם בלילה עושה לאנשים.. סרטים שאסור מבחינתך לפספס: נדלג על זה.. לא טובה בשמות של סרטים =/ דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: סירה לחזור איתה הבייתה? שחשוב לך להספיק לפני המוות: למצוא תרופה שתתן חיי נצח (נמאס מהסעיפים זה קשה מידי וזה ) מקצועות שנואים בבצפר: 1.כימיה 2.גיאוגרפיה 3.אזרחות- יתחיל השנה 4.לשון דברים שקנית לאחרונה: 1. פלאפל עם אביב אצל "פלאפל אבאל'ה" שנינו חטפנו קילקול קיבה.. 2. טבעת בשקל 3. ג'ינס יפה פורומים אהובים: אני פעילה רק בתשוקות.. תמונה אהובה של מישהו/משהו: איך לא...

Sinner Girl

New member
מי.

דברים שאני אוהב לעשות: 1.אוטובוסים. 2.נהגי אוטובוסים. 3.בנים. 4.במיוחד מבוגרים. 5.ת"א. 6.ים. 7.לרקוד. 8.לבלות עם האנשים הקרובים אליי. 9.לצחוק ולחייך. 10.לקבל ולחלק חיבוקים. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.אני
. 2.ג'וני דפ
. 3.ג'וליה סטיילס. 4.בריטני ספירס
5.אני. 6.ג'סיקה אלבה. 7.רייאן פליפה. 8.ג'וני דפ. 9.אני. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.מירוץ לאתמול.[ז"ל]. 2.מירוץ לאתמול.[ז"ל]. 3.מכושפות. 4.מיס מאצ' ז"ל. 5.ג'ואן מארקדיה. 6.מיס מאצ'. 7.תשוקות. 8.מכושפות. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.ריקוד צמוד. 2.הנרקוד. 3.ריקוד מושחת. 4.הכי מתוק שיש. 5.מהיר ועצבני. 6.שודדי הקריבים. 7.סליפי הולו. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.אוטובוס. 2.נהג אוטובוס שקסי. 3.נהג אוטובוס שקסי. 4.גלידה. 5.סנדביצ'ים. 6.נהג אוטובוס שקסי. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.להתחתן עם נהג אוטובוס שקסי. 2.להיות נהגת אוטובוס בקו 60\61. 3.להיות מנכ"לית דן. 4.לקנות לי אוטובוס. 5.לטוס לשוויץ
. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.היסטוריה 2.מתמטיקה 3.היסטוריה 4.מתמטיקה 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.משרוקיות. 2.משרוקיות. 3.משרוקיות
. 2 פורומים אהובים: 1.תח"צ
. 2.תשוקות[
] 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: 1. [לצרף]
[נו..רק קמתי לא מזמן ואני נראת כמו הצרות שלי;[]

אפילו על הבוקר עד שקסית../images/Emo99.gif

דרייי תעשי לי נהג אוטובוס קטן ואם בא לך תאומים אז גם איזה לואיסון פצפון

Sinner Girl

New member
|נהג אוטובוס קטן|

|תאומים| |לואיסון פיצפון| אההה מוחמאתתתתת
.

למעלה