שאלון

../images/Emo32.gif שאלון ../images/Emo22.gif../images/Emo121.gif

סתם כדי להעביר את הזמן...וגם שנכיר קצת יותר
קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

תשובות שלי..../images/Emo121.gif

קצת בכללי... שם: צליל הלר|ריח| פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.52 מידת נעליים: 36 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית:
אני בת 13...
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית וקצת אנגלית וספרדית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
לא'דעת... סרט מושכר שראית: שיקאגו סרט בקולנוע: סקובי דו שיר ששמעת: NO CREO של שאקירה השיר שנתקע לך בראש: TAKE ON ME הדיסק שקנית: לא יודעת...
הדיסק ששמעת: DONDE ESTAN LOS LADRONES של שאקירה
האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת
האיש שהתקשר אליך: לא זוכרת
תוכנית טלוויזיה שראית: ג'ואן מארקדיה
איש שחשבת עליו:
:$ האם... את/ה דלוקה על מישהו: אמממ... בערך... אבל לא ממש
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סיני נחשב?
וארה"ב גם.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
לא אכפת לי ממש... תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: אמממ..... נראה לי שאף פעם לא הייתי ממש מאוהבת
נשבר לך הלב: אממ.. לא ממש נשבר.. אבל היה קרוב
אז... 0
שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 2 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 2ר4534
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: יש כמה
: יאמי, אהבה, רוזה
, סטחה
ממתק: שוקולדים למיניהם
סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: כריות
מסטיק: מאסט צבע: כחול, אדום
יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: כל שאר הימים..
ג'לי:
תכשיט: הכל...
טבעות
חורף\קיץ: חורף בחדר:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: אני
ואם אני לא נחשבת אז... חברה שלי בפעם שלפני
הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אבא
שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור
הופעת בציבור בפיג'מה? לא ממש
בכית בסרט? מולין רוז'
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים... שיר אהוב: SENTIRME VIVO של עמנואל אורטגה אוכל אהוב: לזניה
תוכנית אהובה: ג'ואן מארקדיה
ספורט אהוב: אממ.. כדורגל.....כדורסל....כדורעף.....
תחביב: אמממ.... לאכול, לישון, מסנג'ר.. זמר/זמרת/להקה אהובים: עמנואל אורטגה
עיתון אהוב:
ראש1 נגיד
וסתם... מה השעה עכשיו? 12:34 תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום? קשה
אבל כחול
סתיו או אביב? לא משנה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'רררררר
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אין לי שמץ
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי כל היום
אז אממ.. ארוחת ערב של אתמול
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?
.... <דהההה שכן
> רעש אחרון ששמעת? המורה שלי אומרת איזה משו
ריח האחרון שהרחת? אויר צח
(ברור שיש לזה ריח
) יש פה רוח

love amor

New member
1.52?!

באמת היית קטנה כזאת....חח
ואף פעם לא נכשלת במקצוע?! חרשנית

shiray

New member
חחח רעה!!!

וזה בשם אחת שלא הצליחה לעבור את אמא שלה בגובה...

love amor

New member
חחחח../images/Emo122.gif

סורי
דווקא אני הצלחתי לעבור בסוף! בקושי אבל...

shiray

New member
לך אין אמא מטר שבעים....

ולחשוב שהייתי אמורה להיות איזה 1.75-1.80.... אני ההוכחה החיה לזה שגנטיקה זה לא הכל ואם מתמכרים לסיינפלד בכיל 9 וישנים קצת שעות בלילה שום אבא 1.88, אמא 1.70 ואח 1.90 (בן 15) לא יעזרו לי להיות גבוהה במיוחד מהממוצע.

shiray

New member
חחח רע!

אנחנו יותר מדי דומים אחד לשני... גם יש לי נקודת חן באוזן בול כמו לאבא שלי, ונקודת חן קטנה קטנה על הכף רגל בול כמו לאמא שלי (וגם לאח שלי יש... זה מטורף) וגם אומרים שאני ממש דומה לדודה שלי ככה שלא ממש נראה לי... בכל אופן נוח להאשים את סיינפלד.

Lancelot99

New member
אולי... אולי, רק השערה אבל מה הגובה

של דודה שלך? ובעלה. חחח

shiray

New member
חחח כמו ההורים שלי... לא יילך לך

דודה שלי גם מטר שבעים ודוד שלי גם בערך בגובה של אבא שלי... אבל יש לי בן גוג שקטן ממני בשבוע אז זה די לא הגיוני.

love amor

New member
לא התכוונתי לתת לך אחת../images/Emo11.gif

חח סתם..
אפשר לחשוב שאני גבוהה.. ואני לא ממש לומדת אז עדיף לשתוק

Lancelot99

New member
יאאאא זה ארוך../images/Emo70.gif אבל יאללה בכיף

ולמה את בעצמך לא ענית? שם: אופיר פירסינג: אין (לא אוהב דברים עלי, אפילו לא שעון/משקפי שמש) קעקועים: גם אין (עושה לי רע לראות מחטים) גובה: 1765 מ"מ בקירוב גיל כבר לא מעניין אף אחד? 22 בכל אופן מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום כהה. רגע למה לא שאלת צבע עיניים? ירוק אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית: אין לי מושג משקפיים? חס ושלום. ולעולם לא יהיו
גשר? מה פתאום.. אבל היה פעם ממזמן מאוד עבר פלילי: שום דבר פרט לזה שאני חשוד ברצח קנדי שפות: ידעתי - עברית, אנגלית, צרפתית, גרמנית, ערבית. עדיין יודע - עברית ואנגלית ספר שקראת: דירה להשכיר סרט מושכר שראית: מלחמת האופל (ערפדים, אנשי זאב ומה שביניהם) סרט בקולנוע: אדון ומפקד שיר ששמעת: The Corrs - Dreams השיר שנתקע לך בראש: Metallica - Low Man's Lyric הדיסק שקנית: הפרוייקט של עידן רייכל. עדיין לא מובן למה הדיסק ששמעת: אני לא שומע דיסקים.. אני שומע שירים האיש שהתקשרת אליו: מוקד תמיכה של אורנג' נחשב? האיש שהתקשר אליך: חבר אחד תוכנית טלוויזיה שראית: מק22 איש שחשבת עליו: על המזכירה של האוניברסיטה שהחליטה שביום שישי יש לי גאד פאקינג שיעור על הבוקר.. חשבתי על איך לגמול לה את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ... כן. אני מאמין באהבה ומזל. ואם נופלים על הבנאדם הנכון אז יש מצב את/ה רוצה עוד פירסינג: איך אני יכול לרצות עוד אם אין לי אפילו אחד? כנראה שלא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ביותר מדי מקומות. היריעה קצרה מלהכיל.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד נגד נגד להרוג אנשים: בעד להרוג את ביל עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: זה לא ענייני. זה לא מפריע לי ולא מסכן אותי אז בכיף, שיחגגו כמו ארנבים תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן
. פעם אחת נשבר לך הלב: כן
. פעם אחת שברת לבבות: כן
. פעם אחת (זה קצת חוזר על עצמו) נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא
שכבת עם בנות: לא, אני שוכב רק עם כבשים שכבת עם בנים: לא, אבל רק עם כבשים ממין נקבה למקה שזה לא מובן השם שלך הופיע בעיתון: השם הפרטי או השם המלא? התחרטת על דברים שעשית: כן, השאלון הזה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מיטה ממתק: twix סרט מצויר: מלך האריות/אלאדין קורנפלקס: בראנפלקס פקאן סיני מסטיק: מנטה. רצוי לא אורביט צבע: סגול כהה / ירוק כהה יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי באופן כללי, ונכון למערכת השעות הנוכחית שלי - שישי ג'לי: איכס
תכשיט: שרשר ענק שקדום עליו "חי" ועוד אחד שכתוב עלי "זוהר ארגוב המלך". נו באמת.. אתם לא קוראים! רשתי שאני לא אוהב עלי שום דבר. חורף\קיץ: חורף/קיץ בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: פרפר ענקי שהחליט להיכנס לי לטריטוריה אתמול בלילה ושלח אותי לישון בחדר אחר. (ד"א גם ניקול קידמן שונאת פרפרים בטירוף.. מה לעשות הם מגעילים!! לא פרפר צבעוני ולכאורה יפה כמו שיש בסרטים. אלא פרפר-פרפר קרבי כזה, בצבעים חום או שחור שנראים כמו עטלפים קטנים) ראה אותך בוכה: אותו הפרפר הנתעב.. הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: המרצה היום בבוקר, אבל הוא צועק בדרך קבע (כי הוא קצת חירש.. היה בטנקים). אבל איזה צעקות.. אלוהים!! שלח לך אימייל: אימייל וירוס-זבל גם נחשב? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח. הופעת בציבור בפיג'מה? כל שלישי בערב אני מופיע בבארבי בכפ"ס בפיג'מה, למעוניינים ניתן להזמין כרטיסים מראש בהנחה של 10 שקלים בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא.. (יאא יצאתי חננה) הורידו אותך כיתה? השאירו אותי שנה בגן כי אני יליד ינואר הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן, ניקול קידמן דברים אהובים: ניקול קידמן.. שיר אהוב: יש לי יותר מדי. נו הנה אחד - Joe Jackson - Stepping Out אוכל אהוב: פיש נ' צ'יפס תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: בייסבול תחביב: לישון זמר/זמרת/להקה אהובים: manic street preachers עיתון אהוב: בלייזר וסתם: אוהב לשיר (אבל לא אוהבים שאני שר, משום מה) מה השעה עכשיו? 1 ורבע , אני כבר עונה על זה יותר מדי זמן תפוח או בננה? תפוח ירוק בלבד כחול או אדום? אדום וגם כחול. זה כמו לשאול את מי מהילדים שלך אתה יותר אוהב סתיו או אביב? לא אוהב עונות מעבר. באביב יש מכת פסח, בסתיו את כל שאר החגים. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו כמובן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולך לשירותים. אני כבר מתאפק יותר מדי זמן בתקווה שהשאלון הזה יגמר כבר איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחה ארוחה או סתם משהו? תפוח ירוק תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כרגע לא, אני חושב על איך לסיים את זה כמה שיותר מהר וללכת לשירותים רעש אחרון ששמעת? ציפור מצייצת ריח האחרון שהרחת? התפוח שאכלתי הרגע תודה לאל שזה נגמר!! בֶמה חטאתי בֶמה?

shiray

New member
היי צליל!!!

קצת בכללי... שם: שירה ירום פירסינג: ממש לא... אין לי גם עגילים מרוב שאני מפחדת. קעקועים: עוד יותר מפחדת! בדיקת דם אני בקושי עושה אז קעקוע?!?! גובה: 1.68 מידת נעליים:38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: אין לי מושג! חלק אומרים לי שיותר קטנה וחלק שיותר גדולה ממה שאני... משקפיים? לא. גשר? היה פעם... עכשיו רק פלטה שקופה בלילה. עבר פלילי: לא ממש... שפות: עברית, אנגלית וערבית עשיתי יחידה אבל אני רק זוכרת מלים בודדות... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:קולד מאונטיין סרט מושכר שראית: קיל ביל סרט בקולנוע: אוי ואבוי נראה לי שקולד מאונטיין... אין לי זמן! אבל היום אני הולכת כנראה. שיר ששמעת: עכשיו אני שומעת את life for rent של דיידו... פתאום התחשק לי לשים את הדיסק. השיר שנתקע לך בראש: ברגע זה? אני לא יכולה להקשיב לשיר ולזמזם שיר אחר, אבל כל יומיים ככה נתקע לי השיר creep של רדיוהד בראש בגלל שהוא מופיע לי בסרט גמר של השנה ואני שומעת אותו בעריכה. הדיסק שקנית: את הפסקולים של מציאות נושכת ואלי מקביל באוזן השלישית... הדיסק ששמעת: דיידו ברגעים אלה ממש האיש שהתקשרת אליו: שאני התקשרתי? חחח להורים להודיע שאני חיה ונושמת (וערה) ואתמול לחברה. האיש שהתקשר אליך: חברה טובה שלי (שקוראים לה שירה וזה די מעצבן...) תוכנית טלוויזיה שראית: חחח משהו משעמם בחיים הטובים כי אין מה לראות עכשיו! איש שחשבת עליו: לא יודעת... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: מאוד! בניו יורק! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יצא לי אז אני לא שופטת לפני. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?! את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה היית בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת, אנגליה, איטליה, ארה"ב, גרמניה וקנדה לילה אחד במהלך הטיול בארה"ב ונראה לי שזהו... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא... להרוג אנשים: חחח אתם רציניים? אני משאלנית יפת נפש אז לא. עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכלל, לא משנה הגיל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: העולם גדול, יש בו כמה אנשים שישלימו אותך ויהיו האהבה הכי גדולה שלך, להוריד ככה חצי מהם על ההתחלה נראה לי לא נכון... ולא אני לא לסבית (לא שידוע לי) תוכנית ההתנתקות של שרון: בסופו של דבר יהיה פה שלום, השאלה כמה אנשים יחיו כשזה יקרה. תכנית ההתנתקות זה ממש לא הפתרון הכי חכם... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על בת? במובן רומנטי? לא... בכללי אז כשלסבתא שלי גילו סרטן. אי פעם בכית על בן: כן... על שניים. אי פעם שיקרת: כן, אבל לא משהו רציני. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 2. נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא שידוע לי. נישקת בנות: 0. נישקת בנים: אני לא הולכת לענות על זה שכבת עם בנות: 0.. שכבת עם בנים:0.. השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים אבל אז אני מזכירה לעצמי שהפעולות שאנחנו עושים וההחלטות שאנחנו מקבלים הם מה שיוצרים אותנו וגורמים לנו להיות מי שאנחנו. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: love (אני יודעת שגם אהבה זה 4 אותיות אבל לאב נשמע יותר טוב) ממתק: שוקולד! וואיי בעיקר הפקנים המצופים של מקס ברנר! זה אלוהי! סרט מצויר: היפה והחיה ללא ספק! קורנפלקס: האמת שגרנולה עם פירות יער מסטיק: אורביט מלבין שיניים המנטה... זה כזה מנטה טעים! צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: מה? תכשיט: לא מתה על תכשיטים בכללי... חורף\קיץ: חורף... בחדר: דייי זה קשה! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אף אחד ראה אותך בוכה: וואיי לא זוכרת... אני מתפדחת לבכות מול אחרים... הלכת איתו לסרט: 2 חברות צעק עליך: אח שלי, כשהיינו עצבניים אחד על השניה שלח לך אימייל: הוטמייל מושבת!!! המחשב שלי לא מתפקד שם והוא כבר מלא לגמרי!!! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא ממש אמרתי לצערי. הופעת בציבור בפיג'מה? בציבור? כן בכית בסרט? ברור היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא ממש נכשלת במקצוע?: לא... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא ממש דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון! אני לא יכולה לבחור! אוכל אהוב: סטייק פילה תוכנית אהובה: ארבע העונות הראשון של דוסון קריק וכל סיינפלד... ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לא משהו מיוחד זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון- טורי איימוס, אלאניס מוריסט, קווין, הביטלס, גו גו דולס, לין מרלין, ג'סיקה אנדרוז, נורה ג'ונס... עיתון אהוב: לא ממש קוראת עיתונים... וסתם: מה השעה עכשיו? אחת וחצי תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב אתמול. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, שם לפחות לומדים משהו מעניין ולעומק. אתה משועמם/ת? כן... רעש אחרון ששמעת? את הצלצול טלפון שהעיר אותי בבוקר כי חשבו שהגיעו לאיזו מרפאה!!! ריח האחרון שהרחת? של הפרחים שההורים שלי קנו לחברה לכבוד הבית החדש.

shiray

New member
אופסי

בקטע של הפיג'מה בציבור זה היה אמור להיות "בציבור? ברור..." ואיכשהו יצא שכתבתי כן... בקיצור לא- אני לא כזאת מוזרה... האא וג'לי פשוט מרוב שאני לא סובלת את זה הדחקתי את הקיום של השטות הזאת...

shiray

New member
זה תמיד מזכיר לי בית חולים...

אין לי מושג אם באמת נותנים את זה בבתי חולים אבל מרוב שרואים בסרטים ובסדרות שכשמישהו בבית חולים נותנים לו ג'לי זה תמיד מזכיר לי...

למעלה