שאלון

ויפידובידו

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לגור לבד. [ורחוק. P:] 2. לכתוב ספר. 3. למצות את עצמי. 4. ל-ה-ש-ת-ח-ר-ר. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. בגדים. [הרבה] 2. דיסקים. [הרבה] 3. מיטה. [כבר מלא זמן בא לי חדשה] 4. תאילנד. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מחייכת על מזלי הטוב. 2. קונה אוכל. :) 3. וסיגריות בטח. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Shanade O'Conner - Nothing Compares To You. 2. טל שגב - יום אחרון. 3. שלומי שבן - שרמוטה פוריטנית. 4. Blackfield - Where is My Love. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. טנקיו, 2. אנד גאד בלאס יו. 3. 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. למה שזה יקרה? 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. כפרה עלייך.
2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אם לעשות פן או לא. 2. מתי צריך לצאת מחר. 3. אם יהיה מבצע מלביש.
4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הבטיחי לי. 2. תמונות חתונה. 3. חוכמת הבייגלה. 4. חתונות של אחרים. 4 דברים שאכלת היום: 1. סלט. 2. אפרסק. 3. זהו. 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. עמית. 2. ירין. 3. דקלה. 4. סרג'. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. פן. P: 2. לראות את הפרק האחרון של heros. 3. לסדר תיק. [בטח עוד מעט] 4. להתקשר אליו. 4 להקות שאתה מכיר: 1. בלאקפילד. 2. כנסיית השכל. 3. אלג'יר. 4. איפה הילד. [מה הפואנטה בשאלה הזו?] 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. ישן. 2. 3. 4.

ענמית17

New member
עונהה

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להתאהב ולחוות אהבה 2. להתנסות בדברים חדשים 3. להיות עצמאי(דירה עם שותפים וכ'ו..) 4. לבלות ולהיות מאושרת כמה שרק אפשר!!! 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. וואי..הממ המוןן קונה וילה או סתם בית יפה בתל אביב 2. עושה טיול מסביב לעולם 3. תורמת חלק מהסכום 4. יוצאת לסיבוב חרישה על כל הקניוניםם בתל אביבב חח 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מבזבזת באיזה יציאה 2. קונה חולצה/גופיה 3. קונה אוכל 4. הולכת לסרט 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. דנה עדיני-הסודות 2. The Fray-How To Save a life 3. בועז שרעבי-אם את עדיין אוהבת אותי 4. Goo Goo Dolls-Iris 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. צ'ונט 2. פוטאטו של מקדונלד'ס! 3. שוקולד 4. פירה 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. "שמחתי להכיר אותך.." !!חח איזה נורא זה נשמע 2. "תמיד היית לצידי..ואני אזכור את זה תמיד.." 3. "אני אף פעם לא אשכח אותך..תהיי בטוחה" חח 4. "טוב בואי נודה בזה,זאת אף פעם לא הייתה חברות אמיתי.."(חח סתם בשביל הצחוק..) 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. יסמיק 2. יגיד "תודה" 3. יגיד "פשוט.." 4. אין עוד משפט.. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. את חופרת 2. את קרציה->למרות שאני תמיד אומרת לה את זה.. 3. את תחמנית 4. אבל בכל זאת,אני אוהבת אותך!!חח 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מה אני עושה מחר בערב 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. לא קראתי..איזה עצוב 2.בעצם היה איזה ספר שהייתי צכה לקרוא שנה שעברה..אבל לא סיימתי אותו..חוץ ממנו לא זכור לי שקראתי ספר מכיתה ו'.. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. גלידה 2. מקרוני 3. עוף 4. וואי נהייתי רעבה!! 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. דיברתי..אבל מה עוזר שמות,גם ככה לא תדעו מי אלו.. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללכת לאיזו חברה.. 2. ללמוד.. 3. אין יותר נראה לי.. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. The pussycat dolls 2. Backstreet Boys(להקות שהתפרקו גם נחשבות..?) 3. N'SINC 4. Wastlife 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. סבבה..לא הייתי פה כ"כ אבל נחמד דווקא.. 2. 3. 4.

למעלה