שאלון!!

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo32.gifשאלון!!../images/Emo124.gif

שמך: גילך: למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מתי נכנסת לראשונה לתפוז? ולמה? אפשר לינק להודעה הראשונה? כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אם לסבתא היו גלגלים? ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? למה? למה? למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? למה? למה? למה? למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? או אולי תמצא חברים? למה? למה? למה? למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? רוצה לסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo3.gif עניתי על זה כבר 4 פעמים!!

שמך: שרון קוצ'ר
גילך:14 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז?|הדגש כי אני
באשטון קוצ'ר
מתי נכנסת לראשונה לתפוז?חחח לא זוכרת
ולמה?כי בא לי אפשר לינק להודעה הראשונה? לא!!! אין לי כוח לחפש
כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אממ עניתי על אותו שאלון 3 פעמים זה נחשב
אם לסבתא היו גלגלים? אז יופי ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה?אז חבל
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד?כן אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד?נכון שנעבור לשאלות היותר מעניינות?כן!!!! למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך?כן אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה?דולפין או ציפור למה?
למה?
למה?
למה אתה חושב שזה מעניין אותי?אני לא חושבת אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה?אולי אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון?כן למה?
למה?
למה?
למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב?לא נראה לי האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב?כן למה?
למה?
למה?
למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי?למה שאתה לא תלך??? או אולי תמצא חברים?יש לי מספיק אולי אתה תחפש?? למה?
למה?
למה?
למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך?כי אני חמודה
רוצה לסיים את השאלון?כן למה:
למה?
למה?
למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב?לא נראה לי אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות!!!! למרות שכבר עניתי על זה!!

שמך: שרון קוצ'ר
גילך:14 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז?|הדגש כי אני
באשטון קוצ'ר
מתי נכנסת לראשונה לתפוז?חחח לא זוכרת
ולמה?כי בא לי אפשר לינק להודעה הראשונה? לא!!! אין לי כוח לחפש
כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אממ עניתי על אותו שאלון 3 פעמים זה נחשב
אם לסבתא היו גלגלים? אז יופי ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה?אז חבל
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד?כן אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד?נכון שנעבור לשאלות היותר מעניינות?כן!!!! למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך?כן אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה?דולפין או ציפור למה?
למה?
למה?
למה אתה חושב שזה מעניין אותי?אני לא חושבת אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה?אולי אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון?כן למה?
למה?
למה?
למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב?לא נראה לי האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב?כן למה?
למה?
למה?
למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי?למה שאתה לא תלך??? או אולי תמצא חברים?יש לי מספיק אולי אתה תחפש?? למה?
למה?
למה?
למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך?כי אני חמודה
רוצה לסיים את השאלון?כן למה:
למה?
למה?
למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב?לא נראה לי אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

moranos

New member
תשובותת

שמך: מורן גילך:17 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? נחשו.. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לפני שנתיים ולמה?ככה אפשר לינק להודעה הראשונה? לא.. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? פעם ראשונה שלי אם לסבתא היו גלגלים? לצערי ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז הייתי דוחפת אותך האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אמרתי לא טיפשים שנעבור לשאלות היותר מעניינות? יאללה למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? חפיף אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? דג למה? ככה למה?ככה למה?ככה למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי ככה אמרתי אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? יאפ למה?ככה למה?ככה למה?ככה למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי אמרתי ככה האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? ברור למה?ככה למה?ככה למה?ככה למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? אני בטיפול.. לא ידעתם? או אולי תמצא חברים? יש יש.. למה?כככה למה?ככה למה?ככה למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי זאת אני כאילו.. רוצה לסיים את השאלון? לא למה?ככה למה?ככה למה?ככה למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי ככה אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

StainedCow

New member
עונה.

שמך: נגה גילך:12 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי אני אוהבת פרות. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? מאיפה נראה לכם שאני זוכרת? ולמה? מה למה?! למה נולדת?! אפשר לינק להודעה הראשונה? אין לי כוח לחפש. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? לא סופרת. אם לסבתא היו גלגלים? אז לסבתא היו גלגלים. ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז סבא לא היה יכול לדחוף אותה. האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא. בעצם, יש לי עוגה בתנור, זה נחשב? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? בוודאי שאני אחזור לעוגתי. שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כן. למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? ערפד. למה? כדי למצוץ את הדם למי שעשה את השאלון הזה. למה? כדי למצוץ את הדם למי שעשה את השאלון הזה. למה? כדי למצוץ את הדם למי שעשה את השאלון הזה. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלת. אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? כן. למה? ככה. למה? ככה. למה? כי אנחנו כאן, בשבילך. למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי אתה שואל. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? מאוד, מאוד. למה? ככה. למה? ככה. למה? כי אנחנו כאן, בשבילך. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? כי אני חושבת שמי שיותר צריכה זו את. או אולי תמצא חברים? יש לי. אפילו יש פה אחת לידי. למה? כי בא לי. למה? כי בא לי. למה? כי בא לי. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני חמודה. רוצה לסיים את השאלון? מאוד. למה? ככה. למה? ככה. למה? כי אנחנו כאן, בשבילך. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי את שואלת. אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

popit

New member
../images/Emo41.gif

שמך: שרון גילך:14 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז?כי יש לי כינוי כזה גם במציאות. מתי נכנסת לראשונה לתפוז?זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים,הוא רכב על אופניים, לה היה מבט תמים...(והוא קנה לה גלידה) ולמה?למה זה מעניין אותי? אפשר לינק להודעה הראשונה?יש למטה קישור... כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה?לא יודעת, לא מעניין אותי...אני מוחקת שאלות לא רלוונטיות! האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד?אני בחטיבה!וסיימתי את השיעורים למחר! אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד?אני אלך לצייר... שנעבור לשאלות היותר מעניינות?דהה! למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך?כולם מתעניינים בי, אני ילדה מעניינת שכזו... אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה?צבי למה?לא רוצה להסביר למה? למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי?ידעתי!רשמתי בהתחלה סתכלו! אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה?בחלומות שלך. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה).דהה! רוצה שנסיים את השאלון?כן למה?כי זה מעצבן אותי למה? למה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב?אני לא חושבת שאתה חושב שאני חושבת שאני חושבת שאתה חושב שאתה חושב שאני חושבת.הבנת? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב?לא אתה מעצבן אותי יא אידיוט! למה? למה? למה? למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי?לך אתה לטיפול, מי ישב וכתב את החרא הזה?! או אולי תמצא חברים?יש לי! למה?כי אני מקסימה למה?חמודה למה?נהדרת! למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך?למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? רוצה לסיים את השאלון?סתווםםם למה?כןןןןןןןןן למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב?ששששש...שומע את זה? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.כן בטח!

BiRd Of PrEy

New member
שאלון מוזר ביותר..

שמך: holy maria
גילך: 14 וחודשיים החל ממחר
למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז?כי קראתי לעצמי ככה בעוד הרבה מקומות.. תפוז זה רק אחד מהם..
מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לפני שנתיים בערך ולמה? עקב מנת יתר של שעמום
אפשר לינק להודעה הראשונה? אה כן בטח אני גם יודעת איפה היא תקועה.. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? מיליון.. זה הכי מוזר
אם לסבתא היו גלגלים? אז היא היתה מוזרה.. איפה הרגליים שלה
מה היא נולדה עם גלגלים
ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? למה הוא אמור לדחוף אותה
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לעבוד איפה? אין עבודה
אין כסף
קשה, קשה. שנעבור לשאלות היותר מעניינות? בכיף.. למרות שלא כל כך אכפת לי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אני ישו האלקטרוני.. כולם קוראים את התשובות שלי.. נכון? מישו? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) תשובה
תשובה
(סתם כי בא לי להציק
אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? ציפור למה? כי כובע למה? כובע אמרתי! למה?כובע יאוטיסט! למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה שואל
אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? רואה שזה מעניין אותך?? הוכחה! מוהאהאה
אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה) יופי לך רוצה שנסיים את השאלון? לא.. אני נהנית
למה?כי אני נהנית
למה? כי אתה אידיוט
למה? כי ככה נולדת
למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב?ולמה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב
האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן. מאוד. למה?כי אני אלוהים. למה?כי אני ישו האלקטרוני. למה?כי אני לא מייקל ג'קסון. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? למה לא באמת
תבוא איתי
או אולי תמצא חברים? איפה יש
אני לא מצליחה למצוא אותם
למה? כי הם בורחים לי
למה? כי הם לא רוצים להכיר אותי
למה? כי אף אחד לא אוהבבבב אותיי
למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? מי אמר שנראה לי ככה
רוצה לסיים את השאלון? איך שבא לך
למה? כי אני בנאדם חכם למה? כי אתה לא בנאדם חכם למה? כי אין לי מה לעשות.. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? מי אמר שנראה לי ככה
אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה. אולי..

למעלה