Kid Vicious
New member
אוקיי..
דבר ראשון- הקדמה
------------------ רשמתי את זה ממש מוקדם בבוקר (קמתי ב9) ואז שהתחלתי לרשום נתקע לי האינטרנט..... (#@$@#$@!
) ואז רשמתי שוב בכתבן (שלא יתקע שוב ואני שוב אתעצבן) ואז הייתי צריכה ללכת לצילום ברכיים (ולא קראתי מה שרשמתם עדיין
) אז סליחה מראש אם תשובות שרשמתם רשומות גם פה. טנקיו.
שם: חסוי לאורך כל הדרך (אם אתם בכלזאת רוצים לדעת תכנסו לאייסיקיו שלי
) גיל: 15 עוד 3 חודשים (אהמ מתנות אהמ
) ניקניים נוכחי באייסיקיו: לא'צה להגיד
ספר אהוב: say what?! סרט אהוב: אממ.. יש הרבה.. אולי נער המים.. כן נחמד.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: יש הרבה.. חרקים, ערסים, אנשים כל כך מפגרים שבא להתאבד ואת אחותי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לישון (
), לצחוק (
מה לעשות) ולשמוע מוזיקה
צבעים אהובים: סגול-כחול (לא סגול-ורוד איכס!) להקה / זמר אהובה: אתם באמת רוצים שאני אתחיל? רשום את זה כבר בפורום סאם41 סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: דיסני- כל הקלאסיים, וסאות' פארק (מה זה לא ברור?) חיות מחמד: ג'ואי ה
שלי מקצוע אהוב: פחחחחח.... מצחיק
מקצוע שנוא: המממ... הכל?
שיר אהוב: יש הרבה.. אבל נכון לעכשיו american hi-fi - the art or losing שיר שנוא: כל שיר של בריטני/ג'סטין/כריסטינה/ווסטלייף.. טוב נו הבנתם
פסקול: sugarcult - bouncing off the walls
הפסקול של יחצ"ן המסיבות (עוד קצת בקולנוע
) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקליפרג'יליסטיקאקספיאלידושס! (רשמתי נכון?
) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: המממ.. זורקת מסטיק מהחלון (אני בצד השני של הכיתה) ומקשקשת על כל דבר דומם GC 4 LIFE פורומים שאתה משתתף בהם: סאם41, בלינק182 איך הגעת לפורומים של תפוז: אלוהים שלח אותי חברים בפורומים של תפוז: אה? לאהבנתי משקה אהוב: קולההההההההההההההההההההההההה!!@#!@#!
טוסט או צנים: טוסט (?) ממתק אהוב: אמאלה איזה חקירה
אוכל אהוב: אל תקטלו.... קניידלעך (תשמעו זה פעם בשנה אני כבר מזילה ריר..) שפה אהובה: ?!?@! אינגליש! וגם רוסית.... פריבייט! קקדילה? חרשו! (כן אני יודעת מה זה אומר)
הספר / הסיפור האחרון שקראת:
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:
ציטוט נבחר: התאהבתי בציטוט שבאם מרג'רה (JACKASS) אמר אתמול בווינטר ג'אם
"dude this snow is so deep dude!" חמין, טשועלנט או סחנה: איכס.
השלם/השלימי: "בלי מוזיקה אין לי חיים"
השלם/השלימי: "אין לי זין" (אולי סופסופ תבינו שאני
בת
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: צ'יקו
מנגן ב: בקרוב
למרות שאני רוצה תופים אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): גיהנום איז מיי הום (בלה?) קור או חום: שניהם חרא גשם או שמש: עדיף כבר שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי כוח לצרף.. של קרטמן מהעונה ה7 כשאהיה גדול אני אהיה...: מדריכת סיורים ב
שימוש יצור-אופל מועדף: אה? מישהו קרא יותר מדי הארי פוטר..
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:
טונה
(כולם קוראים לי ככה) איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת רולזזזז
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת. אתה נלחץ ממבחנים ? דאאאאי לחקור
ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): כולסטרול! (אמאלה) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פחחחחחחחחחחחחחחח הרגל מגונה: אני מקללת ללא הפסקה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לפרה יש 4 קיבות ובפנים יש 400 חיידקים ובגלל זה היא שמנה. נה. חשבתם שזה בגלל העשב?! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? שניהם חרא. מה בחיים לא היית לובש/ת? שלייקעס המורדים, כן או לא?
מתעלמת
דג - באקווריום או בצלחת? איכס דגים. עדיף באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני טונה. ואתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? לאיודעת. יש לך קמיע? מהו? שרשרת מזל פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני!!!! אין חיים בלי כמה שעות אתה במחשב ביום? לאדעת פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- new found glory חג אהוב- חג המולד הקלדה עיוורת - יודע? yes השלם: " אחותי זה השטן~!"
התחלה או סוף? אמצע!
דבר ראשון- הקדמה