שאלון פורום:)

Kid Vicious

New member
אוקיי..

דבר ראשון- הקדמה
------------------ רשמתי את זה ממש מוקדם בבוקר (קמתי ב9) ואז שהתחלתי לרשום נתקע לי האינטרנט..... (#@$@#$@!
) ואז רשמתי שוב בכתבן (שלא יתקע שוב ואני שוב אתעצבן) ואז הייתי צריכה ללכת לצילום ברכיים (ולא קראתי מה שרשמתם עדיין
) אז סליחה מראש אם תשובות שרשמתם רשומות גם פה. טנקיו.
שם: חסוי לאורך כל הדרך (אם אתם בכלזאת רוצים לדעת תכנסו לאייסיקיו שלי
) גיל: 15 עוד 3 חודשים (אהמ מתנות אהמ
) ניקניים נוכחי באייסיקיו: לא'צה להגיד
ספר אהוב: say what?! סרט אהוב: אממ.. יש הרבה.. אולי נער המים.. כן נחמד.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: יש הרבה.. חרקים, ערסים, אנשים כל כך מפגרים שבא להתאבד ואת אחותי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לישון (
), לצחוק (
מה לעשות) ולשמוע מוזיקה
צבעים אהובים: סגול-כחול (לא סגול-ורוד איכס!) להקה / זמר אהובה: אתם באמת רוצים שאני אתחיל? רשום את זה כבר בפורום סאם41 סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: דיסני- כל הקלאסיים, וסאות' פארק (מה זה לא ברור?) חיות מחמד: ג'ואי ה
שלי מקצוע אהוב: פחחחחח.... מצחיק
מקצוע שנוא: המממ... הכל?
שיר אהוב: יש הרבה.. אבל נכון לעכשיו american hi-fi - the art or losing שיר שנוא: כל שיר של בריטני/ג'סטין/כריסטינה/ווסטלייף.. טוב נו הבנתם
פסקול: sugarcult - bouncing off the walls
הפסקול של יחצ"ן המסיבות (עוד קצת בקולנוע
) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקליפרג'יליסטיקאקספיאלידושס! (רשמתי נכון?
) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: המממ.. זורקת מסטיק מהחלון (אני בצד השני של הכיתה) ומקשקשת על כל דבר דומם GC 4 LIFE פורומים שאתה משתתף בהם: סאם41, בלינק182 איך הגעת לפורומים של תפוז: אלוהים שלח אותי חברים בפורומים של תפוז: אה? לאהבנתי משקה אהוב: קולההההההההההההההההההההההההה!!@#!@#!
טוסט או צנים: טוסט (?) ממתק אהוב: אמאלה איזה חקירה
אוכל אהוב: אל תקטלו.... קניידלעך (תשמעו זה פעם בשנה אני כבר מזילה ריר..) שפה אהובה: ?!?@! אינגליש! וגם רוסית.... פריבייט! קקדילה? חרשו! (כן אני יודעת מה זה אומר)
הספר / הסיפור האחרון שקראת:
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:
ציטוט נבחר: התאהבתי בציטוט שבאם מרג'רה (JACKASS) אמר אתמול בווינטר ג'אם
"dude this snow is so deep dude!" חמין, טשועלנט או סחנה: איכס.
השלם/השלימי: "בלי מוזיקה אין לי חיים"
השלם/השלימי: "אין לי זין" (אולי סופסופ תבינו שאני
בת
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: צ'יקו
מנגן ב: בקרוב
למרות שאני רוצה תופים אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): גיהנום איז מיי הום (בלה?) קור או חום: שניהם חרא גשם או שמש: עדיף כבר שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי כוח לצרף.. של קרטמן מהעונה ה7 כשאהיה גדול אני אהיה...: מדריכת סיורים ב
שימוש יצור-אופל מועדף: אה? מישהו קרא יותר מדי הארי פוטר..
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:
טונה
(כולם קוראים לי ככה) איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת רולזזזז
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכרת. אתה נלחץ ממבחנים ? דאאאאי לחקור
ספרים באנגלית - כן או לא? תלוי. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): כולסטרול! (אמאלה) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פחחחחחחחחחחחחחחח הרגל מגונה: אני מקללת ללא הפסקה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לפרה יש 4 קיבות ובפנים יש 400 חיידקים ובגלל זה היא שמנה. נה. חשבתם שזה בגלל העשב?! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? שניהם חרא. מה בחיים לא היית לובש/ת? שלייקעס המורדים, כן או לא?
מתעלמת
דג - באקווריום או בצלחת? איכס דגים. עדיף באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני טונה. ואתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? לאיודעת. יש לך קמיע? מהו? שרשרת מזל פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני!!!! אין חיים בלי כמה שעות אתה במחשב ביום? לאדעת פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- new found glory חג אהוב- חג המולד הקלדה עיוורת - יודע? yes השלם: " אחותי זה השטן~!"
התחלה או סוף? אמצע!

Vdrums

New member
איך זה שכל מי שמנגן במשהו תמיד רוצה

לנגן מתישהו בתופים?

Kid Vicious

New member
בעיקרון

אני מאז ומתמיד רוצה תופים מה לעשות שההורים לא מרשים

Vdrums

New member
ט'ימייייייייייייייייייייי טימיייייי

משהו כזה?

wanna get high

New member
תשובות: (זה יקח הרבה זמן...)

שם:יובל יוגב גיל:13.5 ניקניים: timmy! ספר אהוב: אלוהים איינשטיין וכל השאר (אטאיזם עד הסוף המר...) סרט אהוב: מטריקס, הולך לנסות את דלתות מסתובבות עקב המלצה חמה... שנוא: שאנשים שרים שיר שאני אוהב עם מילה שגויה או לא בקצב... זה משגע... אהוב: קרן צבעים:ירוק וכחול להקה: gorillaz!!! מצויר: נראה לי שרק... חיות מחמד: חתולה-לוטו ותוכי... מקצוע אהוב: יש לי חלון במע'... מקצוע שנוא: הכל!!! במיוחד מ"מ... שיר אהוב: clint eastwood שיר שנוא: כל דבר של ביצ'ני שפיך או המורדים פסקול: Bluz Bro מילה ארוכה: anticonsetntutionalmarone צרפתית ללא חוקי... חרא של עם... משעמם בשיעור: sms עם קרן או משתתף... איכס... פורומים: סאות'פארק וחושב על לחזור לוויכוחים בדת ואמונה הגעתי לכאן דרך ביפ... חברים בפורומים: you guys! משקה אהוב: לימונצ'לו אבל אני עובד על משקה חדש... טוסט או צנים: אין הרבה הבדל אבל טוסט (עדיף עדין עם חמאה...) ממתק אהוב: בראוניז של ברמן... מממ... בראוניז... מאכל אהוב: אורז עם קוביות עוף ברוטב... לא משנה איזה רוטב... שפה אהובה: גרמנית... הספר האחרון: אזרחות לקראת מבחן... אוסטרליה היא מדינה בלי גבול טבעי ברור... אידיוט... עבודה אחרונה: המהפך הציוני במישור החוף... ציטוט נבחר: "whaazaaaap?! wasted..." או "החיים הם הדבר המסוכן ביותר בעולם, בסוף מתים מזה..." חמין צ'ולנט או סחנה: מה זה סחנה?! צ'ולנט... בלי חיים אין לי חיים אין לי אשכים... (מערכון של פלטפוס) כינוי לאדם שאני דלוק עליו: אין לי כינוי כרגע... אני אוהב לקרוא לה love... או קרן... מנגן ב: סקסופון, גיטרה וחלילית... אייקון אהוב: evil smily חידוד לשון: אני אכתוב בהודעה אחרת... אני מעדיף קור וגשם... תמונה על הדסקטופ: סטונהדג'... צריך להחליף... כשאהיה גדול אהיה: שף...and my weenie will get big and strong... יצור אופל מועדף: נקרומנסר או בנשי... אני אוהב יצורי אופל בכללי... שם שהייתי רוצה להקרא בו: אני אוהב את השם שלי... ביצה: מקושקשת עם גבנ"צ... מצב איציק: dnd: do not disturb allready disturbed... סרט בקולנוע: ראיתי את הצלצול בדוד לא מזמן... סרט גרוע בחברה טובה... מבחנים: לא נלחץ לרוב... ספרים באנגלית: כן!!! הרבה מהתרגומים דפוקים... מילה אהובה: אני אהפוך לביטוי: you motherfucking ... go back to alska!!! סדרת חינוכית: חצי-המנשה... נראה לי... הרגל מגונה: לחיות... עובד טריוויאלית: השטח של כדור הוא 4 כפול פי כפול רדיוס בחזקת שלוש והכל לחלק לשלוש... שם:יובל יוגב גיל:13.5 ניקניים: timmy! ספר אהוב: אלוהים איינשטיין וכל השאר (אטאיזם עד הסוף המר...) סרט אהוב: מטריקס, הולך לנסות את דלתות מסתובבות עקב המלצה חמה... שנוא: שאנשים שרים שיר שאני אוהב עם מילה שגויה או לא בקצב... זה משגע... אהוב: קרן צבעים:ירוק וכחול להקה: gorillaz!!! מצויר: נראה לי שרק... חיות מחמד: חתולה-לוטו ותוכי... מקצוע אהוב: יש לי חלון במע'... מקצוע שנוא: הכל!!! במיוחד מ"מ... שיר אהוב: clint eastwood שיר שנוא: כל דבר של ביצ'ני שפיך או המורדים פסקול: Bluz Bro מילה ארוכה: anticonsetntutionalmarone צרפתית ללא חוקי... חרא של עם... משעמם בשיעור: sms עם קרן או משתתף... איכס... פורומים: סאות'פארק וחושב על לחזור לוויכוחים בדת ואמונה הגעתי לכאן דרך ביפ... חברים בפורומים: you guys! משקה אהוב: לימונצ'לו אבל אני עובד על משקה חדש... טוסט או צנים: אין הרבה הבדל אבל טוסט (עדיף עדין עם חמאה...) ממתק אהוב: בראוניז של ברמן... מממ... בראוניז... מאכל אהוב: אורז עם קוביות עוף ברוטב... לא משנה איזה רוטב... שפה אהובה: גרמנית... הספר האחרון: אזרחות לקראת מבחן... אוסטרליה היא מדינה בלי גבול טבעי ברור... אידיוט... עבודה אחרונה: המהפך הציוני במישור החוף... ציטוט נבחר: "whaazaaaap?! wasted..." או "החיים הם הדבר המסוכן ביותר בעולם, בסוף מתים מזה..." חמין צ'ולנט או סחנה: מה זה סחנה?! צ'ולנט... בלי חיים אין לי חיים אין לי אשכים... (מערכון של פלטפוס) כינוי לאדם שאני דלוק עליו: אין לי כינוי כרגע... אני אוהב לקרוא לה love... או קרן... מנגן ב: סקסופון, גיטרה וחלילית... אייקון אהוב: evil smily חידוד לשון: אני אכתוב בהודעה אחרת... אני מעדיף קור וגשם... תמונה על הדסקטופ: סטונהדג'... צריך להחליף... כשאהיה גדול אהיה: שף...and my weenie will get big and strong... יצור אופל מועדף: נקרומנסר או בנשי... אני אוהב יצורי אופל בכללי... שם שהייתי רוצה להקרא בו: אני אוהב את השם שלי... ביצה: מקושקשת עם גבנ"צ... מצב איציק: dnd: do not disturb allready disturbed... סרט בקולנוע: ראיתי את הצלצול בדוד לא מזמן... סרט גרוע בחברה טובה... מבחנים: לא נלחץ לרוב... ספרים באנגלית: כן!!! הרבה מהתרגומים דפוקים... מילה אהובה: אני אהפוך לביטוי: you motherfucking ... go back to alska!!! סדרת חינוכית: חצי-המנשה... נראה לי... הרגל מגונה: לחיות... עובד טריוויאלית: השטח של כדור הוא 4 כפול פי כפול רדיוס בחזקת שלוש והכל לחלק לשלוש... נמוך או גבוה: יש יתרונות לכל אחד... בחיים לא אלבש פרווה... המורדים: לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דג: לרוב בצלחת... אני: סטיגמה אחת גדולה... צריכה להיות סטיגמה: יובל... מספר מזל:2 ככה!!! אין לי בדיוק קמע אבל יש לי אבן שאני נורא אוהב... פלאפון הוא גם וגם... שעות על המחשב: לא ספרתי אף פעם... פורום שהייתי רוצה לנהל: סאות'פארק!!! חג אהוב: פסח... אוכל טוב... לא יודע הקלדה עיוורת... אלוהים זה השטן... אירוני... סוף הוא התחלה של סוף של התחלה...

wanna get high

New member
חידוד לשון!!!

piter piper picked a pack of pickled pepers, a pack of pickled pepers piter piper picked, if piter piper picked a pack of pickled pepers, how many packs of pickled pepers did piter piper picked? והתשובה: piter piper picked a pack of pickled pepers, a pack of pickled pepers piter piper picked, if piter piper picked a pack of pickled pepers, how many packs of pickled pepers did piter piper picked?

double O S

New member
../images/Emo26.gif

שם: שמוליק גיל: 14 ניקניים באיסיקיו: מישמיש ספר אהוב: סיפורי התנ"ך לגיל הרך
סרט אהוב: Weakend at Barni's
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שאלונים....
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לרצוח אנשים ששואלים שאלונים.... צבעים אהובים: ירוק בקבוק וכחול שמיים להקה\זמר אהוב: Venessa Paradis (כיתה ח'2 מנס ציונה יבינו) סרט דיסני או סתם מצויר אהוב: מלך האריות...נוסטלגיה קלאסית
חיות מחמד: אח קוף מקצוע אהוב: היסטוריה *נסקל* מקצוע שנוא: מתמטיקה
שיר אהוב: השיר פתיחה של ברני!!!! שיר שנוא: השיר פתיחה של הטלאטביז!!!
פסקול: נמנע המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: ים מה אתה עושה שמשעמם לך, בשיעור נניח: חושב איך אני יכול לבדר אנשים ע"י מילוי שאלונים פורומים שאתה משתתף בהם: זה (דההה) חברים ומשחקי סים וסים סיטי אהה כן וגם פורום ברבי איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך kyle למען האמת.... חברים בפורומים: kyle stan_southpark משקה אהוב: קולה טוסט או צנים: פיצה ממתק אהוב: Chocolate balls... אוכל אהוב: טוסט וצנים שפה אהובה: *מרים גבה* הספר\ הסיפור האחרון שקראת: המה שקראתי? ס...פ.ר..
נושא העבודה האחרונה שכתבת לבית הספר: אני לא זוכר.... ציטוט נבחר: ראה כרטיס אישי חמין טשולנט או סחנה: חמין אבל מה זה לעזאזל סחנה
זה לא נחל בארץ
השלם: בלי איברים חיוניים אין לי חיים השלם: אין לי....חיים
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אש
מנגן ב: על העצבים
חידוד לשון אהוב: סשה שיסע שיניו בשסק קור או חום: שניהם.... גשם או שמש: שניהם.... תמונה נוכחית של הדסקטופ: נו.. העננים המסריחים האלה.....
כשאהיה גדול אני יהיה: גדול
יצור אופל מועדף: פיקאצ'ו.... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: הוד מלכותו איך אתה אוהב את הביצה שלך: במקום....
באיזה מצב אתה בדר"כ באיסיקיו: אונליין מה הסרט האחרון שראית: ג'וני אינגליש איך הוא היה:מצחיק ומומלץ ביותר
אתה נלחץ ממבחנים: לא... ספרים באנגלית, כן או לא: כן, למה לא....יש 200 מיליון אמריקאים...הם צריכים לקרוא משהו.... מילה אהובה: שניצל סדרת הטלווזיה החינוכית המועדפת:
הרגל מגונה: *צונזר* עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: עכשיו חצות וחצי ואני יושב ועונה על השאלון הזה.....
מה עדיף להיות גבוה או נמוך: גבוך (יענו שניהם) מה בחיים לא היית לובש: שמלה.... המורדים, כן או לא: #$@$%^$@^ של תכנית
דג- באקווריום או בצלחת: אם הוא חי, באקווריום, אם הוא מת, בצלחת סטיגמות זה רע אבל מה אתה: שמאלי מה מספר המזל שלך: 1 כי זאת תהיה השעה שאני יגמור לענות על השאלון
יש לך קמיע
מהו: ציפור מתה על הראש לפוריות....
פלאפון, מצרך חיוני או נזק לאנושות: מצרך חיוני.... כמה שעות אתה במחשב ביום: בוא נראה....אני יושב כבר 7 וחצי שעות על השאלון אז.... 7:32 שעות
פורום שאתה הייתה רוצה לנהל: "חברים" חג אהוב: פסח חופש ארוך
הקלדה עיוורת יודע?: כן
השלם: אני זה השטן...
התחלה או סוף: עכשיו
בסוף..דהההההה זאת השאלה האחרונה
טוב סיימתי את השאלון....
אני עכשיו ילך לבית חולים עם 3 ידיים שבורות.....

למעלה