שאלון מגניש..

• פותח הנושא tnx
  • פורסם בתאריך

tnx

New member
../images/Emo32.gif שאלון מגניש..

הפעם הוא נגנב מפורום מק"ר שגנב מקומונת פריקים.. אז ההוראות הן: שמים כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר..(אפשר פשוט לשים את הפלייליסט) ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H אחרי כל העברה של שיר- רושמים איזה שיר יצא, לפי הסדר ובלי לרמות. אפשר לראות דוגמה לאיך שעשו את זה, עשיתי גם וזה היה ממש נחמד.. =] ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו?

EleVaTioN

New member
חח נשמע מגניב..../images/Emo129.gif

אע אבל איך בדיוק עושים? כל אחד יכתוב בתורו או שכל אחד מעביר ועושה רשימה זה לא יגמר לעולם
ממ השאלון
: איך העולם רואה אותי? לאדעת...אם הוא בכלל רואה
האם יהיו לי חיים מאושרים? אני מקווה מה אנשים באמת חושבים עליי? לאדעת, האם אנשים חושקים בי בסתר?ברור, רק בי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? להפסיק להיות טיפשה, זה מזיק לבריאות מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לשמור עליהם?
האם יהיו לי ילדים? אני חושבת שכן עצה טובה בשבילי: ללמוד להנות
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לאדעת, זה משתנה לפי המצבי רוח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אפעם לא שאלתי אותם איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לאדעת לא חשבתי על זה ובהלוויה שלי? כנ"ל איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? חבר שלי
איך יהיה לי היום? לאדעת, אבל היום הזה לא משו למה אני כאן? בטעות?
בתור מה אנשים יזכרו אותי? נו מאיפה לי אני לא קוראת מחשבות! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לאדעת..מחר נגלה אני מניחה איך תהיה השנה הזו? נקווה שטובה

m i c k e y 15

New member
לאא את שמה ברשימה שלך באקראי

ברשימת מוזיקה שלך..וככה את עוברת בשאלות ומעבירה כל שאלה שיר אחר.. ומה שיוצא זה מה שאת שמה

EleVaTioN

New member
הוווו...אם ככה../images/Emo129.gif

אז הנה שלי
איך העולם רואה אותי? כאחת שרוצה להתאבד?
good charlotte - the day that i die האם יהיו לי חיים מאושרים?timo mass feat brian molko - first day לאדעת מזה אמור להביע
מה אנשים באמת חושבים עליי? שאני קשה להבנה
the strokes - hard to explain האם אנשים חושקים בי בסתר? הלוואי יצא jerry c - rock onת קטע גיטרה
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? לקום ב4 בבוקר?
our lady peace - 4am (כמה שהשיר הזה מרגיע) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לחיות אותם לנצח
foo fighters - everlong האם יהיו לי ילדים? חחחח לאדעת tombraider - air, מנגינה מהמשחק
עצה טובה בשבילי: ללכת ?
yellowcard - way away מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כנראה ש HIM-Join me (מתה על השיר הזה
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מסתבר ש good charlotte - lifestyles of the rich and famous איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? good charlotte - story of my life ובהלוויה שלי? travis - turn איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אוממלים
lit - miserable איך יהיה לי היום? כמו באוקיינוס השקט? ash - pacific palisades למה אני כאן? כדי לפחד אני מניחה hellsing - be afraid (מנגינה מהפסקול של הסדרה, אנימה! שווה לגמרי) בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור אחת שאוהב לדוג :S weezer - keep fishin איזה שיר יתקע לי בראש מחר? taking back sunday - cute withouth the e איך תהיה השנה הזו? התחלה חדשה
good charlotte - a new beginning

Knotted String

New member
טוב, הנה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שלי ידועים בהיותם הגיוניים להחריד.
ומי שרוצה יכול ללכת להציץ בפורום 414.
איך העולם רואה אותי? Stapled to the mattress [Scarling] האם יהיו לי חיים מאושרים? Bite To Break Skin [Senses Fail] מה אנשים באמת חושבים עליי? Wannabe [Spice girls cover]
[Zebrahead] האם אנשים חושקים בי בסתר? Drinkin' [Reel Big Fish] רק אנשים שיכורים חושקים בי. ;[ איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? So long, scarecrow [Scarling] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Heaven Besides You [Alice in chains] האם יהיו לי ילדים? That's Life [Frank Sinatra] עצה טובה בשבילי: Bullet Proof [Oxymoron] עומדים לירות בי. ;[ מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Turn It Down [Deviates] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Save Me From Me [Amber Pacific] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Road I'm On [3 doors down] ובהלוויה שלי? Mr. Coffee [Lagwagon] בפורום 414 יצא לי Bang Bang you're dead איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Stinkin in my eye [NOFX] איך יהיה לי היום? Killing In The Name Of [Rage Against The Machine] למה אני כאן? Little Fury Bugs [DCFC] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kiss me, I'm shitfaced [Dropkick Murphys] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Notes On Pulling The Sky Down [Strike anywhere] בלתי סביר בהחלט. איך תהיה השנה הזו? Sell out [Reel Big Fish] טוב, הפעם לא יצא מוצלח.

עונה..../images/Emo95.gif

איך העולם רואה אותי? all by myself (green day) האם יהיו לי חיים מאושרים? its hard to say (the used) מה אנשים באמת חושבים עליי? meteora (linkin park) האם אנשים חושקים בי בסתר? scars (papa roach) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? down (blink 182) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? hold on (good charlotte) זה שיר על היתאבדות לא? אעאעאע אני צריכה להיתאבד??:( האם יהיו לי ילדים? lithium (papa roach) עצה טובה בשבילי: to the end (mcr) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? man overboard (blink 182) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 1000 hours (green day) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? helena (mcr) ובהלוויה שלי? blue and yellow (the used) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? moving on (good charlotte) איך יהיה לי היום? boulevard of broken dreams (green day) למה אני כאן? son of dork (free at the dee set) בתור מה אנשים יזכרו אותי? my bloody valentine (good charlotte) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? perfect world (simple plan) איך תהיה השנה הזו? fashion victim (green day)

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

לקחתי את מה שכתבתי בפורום מק"ר: איך העולם רואה אותי? gc - bloody valentine חחחח מגניב האם יהיו לי חיים מאושרים?MBR - Singing bridges חח אוקיי.... מה אנשים באמת חושבים עליי? חחח אוי זה יצא מעולה- the killers - mr. brightside האם אנשים חושקים בי בסתר?P!ATD -The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage (עשיתי העתק הדבק.. =] ) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Hawthorne heights - until her hearts stop חח שיט מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?אווו זה טוב, Lacuna coil- enjoy the silence האם יהיו לי ילדים?Garbage - boys wanna fight נגיד.. עצה טובה בשבילי: Foo fighters - the last song אני מפרש את זה בתור עצה שזה יהיה השיר האחרון לשאלון הזה.. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? GC - festival song מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the used - say days ago איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Simple plan - welcome to my life נחמד.. ובהלוויה שלי? sum 41 - some say איזה לא קשור איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? SOAD - Arials =] איך יהיה לי היום? SOAD - Fuck the system כן, נחשתי שיהיה יום חרא למה אני כאן? Alkaline trio - i was a prayer בתור מה אנשים יזכרו אותי?חחחחח SP - Untitled איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The academy is..-skeptics and true believers איך תהיה השנה הזו? מוזר.. FOB - Chicago is do tow years ago |לא רימיתי אפילו לא פעם אחת|

Green for a Day

New member
אני =)

איך העולם רואה אותי? Minority-Green day האם יהיו לי חיים מאושרים? Please take me home-Blink 182 מה הקשר? מה אנשים באמת חושבים עליי? Letterbomb-Green day האם אנשים חושקים בי בסתר? Feeling this-Blink 182 איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Nice guys finish last-Green day הא XD? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Blood, sex and booze-Green day XD האם יהיו לי ילדים? Sick of me-Green day ? עצה טובה בשבילי: 2000lightyears away-Green day מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? So happy together-Anew found glory =/ מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Christie road-Green day איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Violence-Blink 182 ובהלוויה שלי? Brain stew-Green day אוף איזה לא קשור -_- איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I predict a riot-Kaiser chiefs איך יהיה לי היום? Are we the waiting-Green day למה אני כאן? Scumbag-Green day בתור מה אנשים יזכרו אותי? Deny it-Useless ID איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Walking contradiction-Green day איך תהיה השנה הזו? The rock show-Blink 182 כלום לא קשור=/. בע.

m i c k e y 15

New member
או! זה הגיע לפהההה חחחח

אני אעשה שובבבב איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים?Hillary Duff - Why Not יוו איזה מתאים זה יצאא מה אנשים באמת חושבים עליי?Gwen Stefani - Hollaback Girl האם אנשים חושקים בי בסתר?Outkast - Ms Jackson מה גברת ג'קסון חושקת בי? חחח כאילו מההה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Black Eyed Peas- My Style מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Hilary Duff-Fly האם יהיו לי ילדים?Nickelback - Someday חחחחח בטח שלא עכשיו עצה טובה בשבילי:Sum41 - Pieces מה מה קשורר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Son of Dork - Slacker חח טוב נו אני באמת עצלנית מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Linkin Park - Braking the Habit חח איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?McFly-She Loves You אכן ובהלוויה שלי?McFly - I'll Be Ok איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?McFly - Nothing מההה איך יהיה לי היום?Busted - Better Than This למה אני כאן?Jesse McCartney - Good Life בתור מה אנשים יזכרו אותי?Gwen Stefani- Cool. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Busted - Crashed The Wedding איך תהיה השנה הזו?Son Of Dork - Ticket Outta Loserville סבבותת..חח

למעלה