שאלון חמוד

ואיי איזה חומד../images/Emo70.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- אמא 2- אבא 3- אלירן 4- אבישי 5- עידן 6- לילך 7- רעות 8- שני 9- כנרת 10- חן 11-נוי 12-סבא 13-סבתא 14- שולה 15- דניאל 16- יעלי 17- מיכל 18- טל 19- ענר 20- מתן 21- נעמי 22- נעמי2 23- ש1 24- ש2 25- ש3 26- עדי 27- גלית 28- שירלי 29- שני2 30- הדר שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"
7שנים מאז שהוא נולד -האם "7" מכיר את "24"? כההההההההה -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? ביום שישי -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? צחוקיםםםםםםםםםםםםםםםםם -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? שניהם בנות
-ושל "25" ו "14"? מהם מפחידדדדדדדדדדדדדדדד
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? עכשיו
-מתי הצחיק אתכם "6"? לא יודעת. -היית יוצאת עם "28"? היא בת כפרעליה. -ועם "14"? גם היא בת ...חחח -האם "3" ו "20" מתאימים? שניהם בנים.... -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? חמודהההההההההההההההההההההה -איזו חיה תקשרו ל "4"? אריה -איזה צבע תקשרו ל "8"? צהוב -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיוווווווו -האם "21" ו "15" מתאימים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? חחח...לא
-הגדר בשלוש מילים את "18" – בת דודתי היפה. -איזו קריירה מתאימה ל "16"? מש'ו מכובד כזה ... -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? פרופסור
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? הלואי
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? לא
-מתי רבת עם "11"? בחיייייייייייייים לא
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לאאאאאאאאא
-האם "23" אוהב את "26"? חסר לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -האם אתה אוהב את "27"?מאודמאודמאוד
ואיי איזה שאלון קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ME!../images/Emo204.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- מיכל (ברוק
) 2- רועי
3-מיכל 4-יעל (אחרי מיכלללל ננה בננההההההה
) 5- אורי 6- הדר (קיטאי שמרגלת פה
) 7- קורל 8- אפרת 9- אמא 10- אבא 11-אודיה 12-דודי 13- בר 14- ירין 15- אלי 16- אביחי (נווו טוב
) 17- רעות (מפורום אגם:p) 18- רעות הכלנית 19- רעות המתוקה
20- רוני 21- עופר (אבא של מיכי
חחחחחחחחחחחחחחחח) 22- חן 23- עמית 24- לימור 25- מוריה 26- צביקה 27- שלומית 28- ליה 29- עדי 30- מאיה שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? שלוש שנים בערך
-האם "7" מכיר את "24"? כן:) -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היא חאותי הקטנה
לפני כמה דקות
-מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? אהובייי
כפרעליוו חולה עליו
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"?
אמאאאאא לא תעשה את זה עם מאיהההה
-ושל "25" ו "14"? הם לא מכירים אחד ת'שנייי
אבל הם יראו יפיםם
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? היוםם לפני שעתיים בערך
-מתי הצחיק אתכם "6"? היא מצחיקה אותי כל הזמן
-היית יוצאת עם "28"? לא
היא חאותי של חברה הכי טובה שלי
והיא בת
והיא בת 25
-ועם "14"? אמממממ:p יש לי חברר
אני לא עונה על זה
-האם "3" ו "20" מתאימים? חחחחחחחחח כןןןןןןן
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהוא חמודד ומצחיק
-איזו חיה תקשרו ל "4"? זה הזמן שלי להחזיר לההה
החייה הכי רעה בעולםםם
ג'וק!!!! -איזה צבע תקשרו ל "8"? צבעוני
-איזו עונה תקשרו ל "17"?
רעות איזה עונה את אוהבת
? -האם "21" ו "15" מתאימים? שניהם הומואים
ח סתםםם רק שמיכל לא תהרוג אותי
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לא
זאת חברה שלי
-הגדר בשלוש מילים את "18" – נעל מהלכת בשינה
-איזו קריירה מתאימה ל "16"? סוכן סדרטי
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? ג'יגולווו!!
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? לא:) -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? היא בת דודה שלי
-מתי רבת עם "11"? כל הזמן
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? חחחחחחחחחח איכססס הוא מכוער לעומתה
-האם "23" אוהב את "26"? אפחד לא אוהב את 26
(נכון הדר המרגלת
)? -האם אתה אוהב את "27"? לאאא:S

עונה...

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1-מעיין 2-שני דאוס 3-שני אבזוף 4-בתאל אידי 5-שושי 6-סיגלית 7-קרין 8-שלי 9-דינה 10-קארין 11-לימור 12-נעמה 13-רעות 14-שושנה 15-מורן 16-שגית 17-ספיר 18-אדי 19-גל 20-מאור 21-יורי 22-חן אלפסי 23-חן דלל 24-נתיב 25-רוז 26-שירן 27-מיטל 28-יוסי מושיקה 29-מושיקו 30-שמואל שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?כמעט שנה -האם "7" מכיר את "24"?לא -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?בחג של הספריי לא זוכרת איך קוראים לו -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"?חברות טובות -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"?לא משהו -ושל "25" ו "14"? מהם סורי אבל הן שתי בנות והן לא לסביות... -מתי לאחרונה ראיתם את "1"?שבוע שעבר ניראה לי ביום א' -מתי הצחיק אתכם "6"?אף פעם -היית יוצאת עם "28"?בחיים לא -ועם "14"? זו בת אז גם לא -האם "3" ו "20" מתאימים?לא ממש -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שהיא נשארה סנובית -איזו חיה תקשרו ל "4"?כלב -איזה צבע תקשרו ל "8"?ירוק -איזו עונה תקשרו ל "17"?חורףף -האם "21" ו "15" מתאימים?ממש אבל ממש לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"?בחיים לא וגם לא יהיה לי -הגדר בשלוש מילים את "18" – חמוד וקצת מעצבן -איזו קריירה מתאימה ל "16"?עורך דינית -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?רופאה -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? חס וחלילה -מתי רבת עם "11"?לא נראה לי שרבנו אי פעם... בלי עין הרע... -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לא נראה לי, אבל למה לא? -האם "23" אוהב את "26"?לא נראה לי -האם אתה אוהב את "27"?גם זו בת וגם לא

עונענענענענענע../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1-אמא 2-אבא 3-ימית 4-רוני 5-ברי עוברי
6-ינון 7-פיצ 8-סבתא 9-סבתא 10-רעות 11-רעות א 12-בני כפררעעליייווו החתיך ההורס הזה
13.ליבני 14-דניאל 15-זרפאל 16-פזית הקטנה 17-רחל 18-אופיר 19-יערה 20-שני ד 21-רביד 22-מיכל 23-הדס 24-יעל 25-שיר 26-עדי 27-קרן 28-עדו 29-ביחי 30-איילת שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?חיחיח כפרעליוו
אממ נראלי כבר 4 חודשיםם
-האם "7" מכיר את "24"? אממ אולי.. יעל את מכירה את פיצ אחשלי?!
-מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אוי ואבוי
לפני שבוע אולי.. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? נחמדה
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -ושל "25" ו "14"? מהם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוזרים
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? היום בבוקר
-מתי הצחיק אתכם "6"? חחחחח בשבת -היית יוצאת עם "28"? אוי מאיי גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -ועם "14"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי
-האם "3" ו "20" מתאימים?חחחחחחחחחחחח לע -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא מפריעהנוראא!!! -איזו חיה תקשרו ל "4"?חח אינלי מושגג -איזה צבע תקשרו ל "8"? אממ אינלי מושגגג!!! -איזו עונה תקשרו ל "17"? לא ד'עתת -האם "21" ו "15" מתאימים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעענננננננננקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לעע
-הגדר בשלוש מילים את "18" – ילדה קטנה וחמודה
((חננה אפשר להוסיף?!)) -איזו קריירה מתאימה ל "16"?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להיות מדענית\פרופסורית\ליבורמנטית -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?בישול!
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?חחחחחחחחחחחח לע -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לע כי כל הזמן הוא היה חושב על אגם
-מתי רבת עם "11"? חיחיחיחיחי היום.. זה לא ממש היה ריב זה היה בצחוק! אני ממש לא רבה עם אנשים
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לעעעעעע
כי בני שלי!!!!!!!!!!!!!!! אח ורק שלייייייייייייייייייי
-האם "23" אוהב את "26"? אממ יכול להיות
-האם אתה אוהב את "27"?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כעע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלון משעשע ביותר
אהבתי אהבתי ו-אהבתי
חחחחחחחחחחח יוו אני נשפכתת

עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1-עינב 2- אבא 3- אמא 4- ברי עוברי 5- ימית 6- רוני 7- ינון 8- סבתא 9- רעות 10- סבתא 11-רזיאל 12-אהובה 13- אלעד 14- אורי 15- מאיר 16- אביה 17- קרן 18- מור 19- רעות א 20- צילה שמולאביץ 21- חני ברוט 22- לינוי 23- ליאב 24- דני 25- דורית 26- טל 27- אספ 28- עמית 29- תובל 30- יהות שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?מאז שנולדתי -האם "7" מכיר את "24"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?בבצפר -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"?אב ובן
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? אוכלים הרבה גבוהים רזים ויפים
-ושל "25" ו "14"? מהםמשוגעיםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? היא מולי -מתי הצחיק אתכם "6"? בשבת -היית יוצאת עם "28"? חחחחחחחחח כן
-ועם "14"? חחחחחחחחחחח לא -האם "3" ו "20" מתאימים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שאין לה תרנגולות בבית והיא מסכנה..
-איזו חיה תקשרו ל "4": אין שום חיה כי הוא לא קיים בנתיים.. -איזה צבע תקשרו ל "8"? ורוד -איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץ -האם "21" ו "15" מתאימים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאא ממש לאא
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאא
-הגדר בשלוש מילים את "18" – ילדה מכוערת ומעצבנת -איזו קריירה מתאימה ל "16"? לעבוד בסופר מרקט -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? בישולל!!!! -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?לאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? לאאא((עינב:אני יודעת שכן חחחחח
)) -מתי רבת עם "11"? לא רבתי -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאאא -האם "23" אוהב את "26"? לאא הם לא מכירים חחחחח -האם אתה אוהב את "27"?כןן הוא חמודד

למעלה