עוד שאלון?../images/Emo6.gif
טוב יאללה! (עד שאני אמצע מתכון לעוגה!
) אוהבים את החורף? ברוררררררררררר!
מה אתם לא אוהבים בו? שום דבר? יש לכם מטריה? עדיין לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כשיש, כן
באיזה צבע המעיל שלכם? אדום
אני מתערבת איתכם שאני כבר לא אלך איתו השנה
אוהבים את הגשם? כ"כ!!!!!!!!!
מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו?
מרק?
לא יודעת, מה אוכלים בחורף?
מתקלחים כל יום בחורף?: איכ! ברור!!!!!!!!!!! איך אפשר שלא? יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם! אתם טיפוס של חורף?: כן, כבר שאלתם לא?
ירד אצלכם גשם?: כן, אני לא חיה באפריקה
קר לכם עכשיו?: קריר בידיים
חולים הרבה בחורף?: נופ
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בבית הקודם כן
מה העונה האהובה עליכם?: חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קרציות! חורף/קיץ?:
חורף/אביב?: חורף, חורף. חורף/סתיו?: שוב פעם, חורף. צעיף/כפפות?: צעיף! מעיל/סווצ'ר?: תלוי איזה מעיל, ואיזה סווצ'ר ומה בא לי באותו רגע
כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף (כי קניתי שבוע שעבר אחד מה זה יפה!
) המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקוווווווווווווווווווווווווווו!
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אין אחד. פשוט תשרדו אותו וזהו
האם אתם אוהבים את גשם? כן
אוהבים שלג? יאפ
אוהבים ברד? איכ לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אני, פוף, ספר/טלויזיה, שוקו. הא וניק.
אוהבים לקפץ בשלוליות? כשהייתי קטנה כן
עכשיו לא
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל בבית על הגשם השותף ולהגיד איזה כייף שאני לא בחוץ ולהתכרבל בתוך הפוף עם ניק?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
מההתחלה? מהקצפת לא? לא מהעוגיה
במרק: שקדים או קרוטונים? לא זה ולא זה
תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם, גם בקיץ. מטריה רגילה או מתקפלת? מטריה יפה! כאילו מיוחדת, ואז לא אכפת לי! שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף. צמר מגרד. בגד חורף אהוב: נממ אין אחד ספציפי
שיר חורף אהוב: - זיכרון חורף אהוב: הא אוי יש אחד שאני לא אשכח והוא מאוד מבאס
: היה גשם ראשון כזה, חזק.. כאילו שהייתי קטנה 7...6.. ואני ואחותי מאוד התלהבנו.. אז רצינו לרדת למטה לשחק בגשם ולקפוץ בשלוליות (כאילו גשם ראשון!) אז התחלנו להתלבש ולהוציא את הבגדים של החורף מהארון, שמנו צעיפים, את המגפיים האלה של החורף של הילדים (זוכרים נו? היינו יכולים לשחק בשלוליות כמה שרצינו ועדיין כפות רגלינו היו יבשות.. איך קוראים לזה... ) אניווי עד שהתלבשנו ולקחנו את המטריות וכזה וירדנו למטה, הגשם פסק..
אני זוכרת שממש התבאסנו חחחחחחח!
ועדיין לא מצאתי עוגה.