שאלון חורףףף
!

Conviction

New member
../images/Emo32.gif שאלון חורףףף../images/Emo183.gif!

משעמם לי ואני לא נרדמת.
שאלון! אוהבים את החורף? מה אתם לא אוהבים בו? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? באיזה צבע המעיל שלכם? אוהבים את הגשם? מה אתם אוכלים בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רעם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם גשם?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/קפוצ'ון?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? אוהבים שלג? אוהבים ברד? מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב:

Conviction

New member
Raindrops keep falling on my head.. ../images/Emo113.gif

אוהבים את החורף? מאוווד!! מה אתם לא אוהבים בו? מה שהוא עושה לשיער שלי. יש לכם מטריה? בוודאי. הרבה. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? בטח, מה. אני עם פן, חסר לי שהוא יהרס בגשם.
באיזה צבע המעיל שלכם? יש כמה. שחור, לבן, כחול, עוד אחד לבן, ורוד שאני לא לובשת, חום. וזהו נראה לי. אוהבים את הגשם? מאווווווד!
מה אתם אוכלים בחורף?: מה שאני אוכלת בכל עונה, רק שתדירות אכילת המרק גוברת. מתקלחים כל יום בחורף?: כן. יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק
. אתם טיפוס של חורף?: בהחלט!
ירד אצלכם גשם?: כן כן, אבל לא הרבה. קר לכם עכשיו?: לא. חולים הרבה בחורף?: לא ממש. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא ממש. מה העונה האהובה עליכם?: חורףףףף!
חורף/קיץ?: חורף! חורף/אביב?: חורף! חורף/סתיו?: ממ..חורף! צעיף/כפפות?: צעיף. מעיל/סווצ'ר?: שניהם. כובע חורף/קפוצ'ון?: שניהם
. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: מאיפה לי.. חורף זה כיף גם בלי טיפים
האם אתם אוהבים את גשם? שאלו כבר, לא? בהחלט! אוהבים שלג? הלוואי ויירד
אוהבים ברד? זה נחמד, כל עוד אני בבית. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לעמוד בחלון ולראות את הגשם, לטייל בקור המקפיא, לחמם ידיים עם החבר
, להוציא אדים חמים מהפה ולהתלהב מזה כמו ילדה קטנה... ובקיצור, הכל! אוהבים לקפץ בשלוליות? כןןןןןן! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל עם מישהו שאוהבים, לבהות בגשם שבחוץ, ולשמוע את הטפטופים
. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה, העוגיה נשמרת לסוף. במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים. תנור או מזגן? מזגן. שוקו חם או קר? קר. מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך עבה
. בגד חורף אהוב: יש המון.. אם אני צריכה לבחור אחד, זה מעיל שחור עד הברך. הא, וגם ג'קט צמר אפור חדש שקניתי ועוד לא הספקתי ללבוש
. שיר חורף אהוב: לא יכולה לבחור
.. זיכרון חורף אהוב: יש לי כל כך הרבה זכרונות, בעיקר מהחורף הקודם. מה שאוטומטית עלה לי לראש זה שהייתי בפארק הלאומי עם החבר, ופתאום התחיל לרדת גשם. מהר נכנסנו למין ביתן כזה מצמחייה (יודעים למה הכוונה?) והסתתרנו שם מהגשם, והיה כזה כיף וקר, וברקע היה רעש של טפטוף..
. דיי, כרגע התחיל לרדת גשם!!!!! כיף!!

עוד שאלון?../images/Emo6.gif

טוב יאללה! (עד שאני אמצע מתכון לעוגה!
) אוהבים את החורף? ברוררררררררררר!
מה אתם לא אוהבים בו? שום דבר? יש לכם מטריה? עדיין לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כשיש, כן
באיזה צבע המעיל שלכם? אדום
אני מתערבת איתכם שאני כבר לא אלך איתו השנה
אוהבים את הגשם? כ"כ!!!!!!!!!
מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו?
מרק?
לא יודעת, מה אוכלים בחורף?
מתקלחים כל יום בחורף?: איכ! ברור!!!!!!!!!!! איך אפשר שלא? יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם! אתם טיפוס של חורף?: כן, כבר שאלתם לא?
ירד אצלכם גשם?: כן, אני לא חיה באפריקה
קר לכם עכשיו?: קריר בידיים
חולים הרבה בחורף?: נופ
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בבית הקודם כן
מה העונה האהובה עליכם?: חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קרציות! חורף/קיץ?:
חורף/אביב?: חורף, חורף. חורף/סתיו?: שוב פעם, חורף. צעיף/כפפות?: צעיף! מעיל/סווצ'ר?: תלוי איזה מעיל, ואיזה סווצ'ר ומה בא לי באותו רגע
כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף (כי קניתי שבוע שעבר אחד מה זה יפה!
) המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקוווווווווווווווווווווווווווו!
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אין אחד. פשוט תשרדו אותו וזהו
האם אתם אוהבים את גשם? כן
אוהבים שלג? יאפ
אוהבים ברד? איכ לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אני, פוף, ספר/טלויזיה, שוקו. הא וניק.
אוהבים לקפץ בשלוליות? כשהייתי קטנה כן
עכשיו לא
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל בבית על הגשם השותף ולהגיד איזה כייף שאני לא בחוץ ולהתכרבל בתוך הפוף עם ניק?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
מההתחלה? מהקצפת לא? לא מהעוגיה
במרק: שקדים או קרוטונים? לא זה ולא זה
תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם, גם בקיץ. מטריה רגילה או מתקפלת? מטריה יפה! כאילו מיוחדת, ואז לא אכפת לי! שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף. צמר מגרד. בגד חורף אהוב: נממ אין אחד ספציפי
שיר חורף אהוב: - זיכרון חורף אהוב: הא אוי יש אחד שאני לא אשכח והוא מאוד מבאס
: היה גשם ראשון כזה, חזק.. כאילו שהייתי קטנה 7...6.. ואני ואחותי מאוד התלהבנו.. אז רצינו לרדת למטה לשחק בגשם ולקפוץ בשלוליות (כאילו גשם ראשון!) אז התחלנו להתלבש ולהוציא את הבגדים של החורף מהארון, שמנו צעיפים, את המגפיים האלה של החורף של הילדים (זוכרים נו? היינו יכולים לשחק בשלוליות כמה שרצינו ועדיין כפות רגלינו היו יבשות.. איך קוראים לזה... ) אניווי עד שהתלבשנו ולקחנו את המטריות וכזה וירדנו למטה, הגשם פסק..
אני זוכרת שממש התבאסנו חחחחחחח!
ועדיין לא מצאתי עוגה.

Eti No Name

New member
חוררררררף. ../images/Emo99.gif

אוהבים את החורף? הו, יה! מה אתם לא אוהבים בו? לפעמים כשהלמטה בג'ינס מתרטב.
יש לכם מטריה? חח אקראית אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? הייתי :$ באיזה צבע המעיל שלכם? שחור
אוהבים את הגשם? מאווווווווווד. מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו! ושותים מרק
. מתקלחים כל יום בחורף?: ברור חח יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם
אתם טיפוס של חורף?: לגמרי! ירד אצלכם גשם?: טיפה
קר לכם עכשיו?: קצת
חולים הרבה בחורף?: לא
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא חח
מה העונה האהובה עליכם?: חוווררררררף. חורף/קיץ?: חורף!
חורף/אביב?: חורף!
חורף/סתיו?: חורף
צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר! כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: קפוצ'ינו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתלבש! האם אתם אוהבים את גשם? אוח, כן! אוהבים שלג? מאוווווד.
אוהבים ברד? לא חח מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל מתחת לשמיכה עם מישו.. אלא מה?
אוהבים לקפץ בשלוליות? לא
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בתוך הבית לצפות באיזה סרט טוב. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמטה. במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים
תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חםםםם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת! שמיכת פוף או שמיכת צמר? שניהם ביחד
בגד חורף אהוב: צעיפים! שיר חורף אהוב: Darin - Why Does It Rain זיכרון חורף אהוב: השלג בפולין, והאמת, גם הגשם בניו-יורק

חורף../images/Emo99.gif

אוהבים את החורף? ברור!:) מה אתם לא אוהבים בו? את הגשם, הקור ובעיקר סופת ברקים. זה מדהים. יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לפעמים. באיזה צבע המעיל שלכם? אדום אוהבים את הגשם? כן:) מה אתם אוכלים בחורף?: מרק:) מתקלחים כל יום בחורף?: יאפ יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם:) אתם טיפוס של חורף?: כן! מאוד. ירד אצלכם גשם?: יאפ:) קר לכם עכשיו?: לא ממש. חולים הרבה בחורף?: לא כל כך יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לפעמים. מה העונה האהובה עליכם?: חורף!:) חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: שניהם חורף/סתיו?: שניהם. צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: גם וגם האמת. אני שותה את שניהם:) טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להנות ממנו!:) האם אתם אוהבים את גשם? יאפ אוהבים שלג? כן אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון עם פוך להסתכל על סופת ברקים. אוהבים לקפץ בשלוליות? לפעמים. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישון:) ולסתכל עליו. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה. העוגיה בסוף!
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים. תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: צעיף וסווצ'ר. חולצות ארוכות:) שיר חורף אהוב: יש יותר מידי. לצורך השאלה, נובמבר ריין. זיכרון חורף אהוב: לא עולה לי כרגע.

frackit

New member
אני אחרי הרבה זמן שלא עניתי על משו!

אוהבים את החורף? בערך... מה אתם לא אוהבים בו? שקר לי כל הזמן ואני נהיית חולה מהר! יש לכם מטריה?כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?חחחחחחח לא.... באיזה צבע המעיל שלכם?ירוק מגעיל...מה רק הצבאי...הרגיל שחור! אוהבים את הגשם?אם לא מבול כן מה אתם אוכלים בחורף?: מה שאני אוכלת רגיל..חחח רק קצת יותר חם... מתקלחים כל יום בחורף?:כן!! יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: בערך... ירד אצלכם גשם?: כןןן ולא מפסיק קר לכם עכשיו?: מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווד חולים הרבה בחורף?:כן! לא צייניתי את זה כבר!? יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: יש ימים שכן ויש שלא... מה העונה האהובה עליכם?:אביב חורף/קיץ?:גם וגם יש יתרונות וחסרונות לשניהם... חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו מארומה עם השוקולד הנמס!!! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: פוך,שוקו חם ומישו להתחבק איתו מתחת לפוך ...=]] האם אתם אוהבים את גשם?לא עניתי על זה כבר?!?!?!? אוהבים שלג?כן! אוהבים ברד? לאאאאאא מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לישוןןןן אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להתכרבל מתחת לשמיכות... מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מהשוקולד במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת?רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוףףףףףףףףףףףף בגד חורף אהוב:מכנס טרנינג ארוווך שיר חורף אהוב:לא חושבת על משו עכשיו....לא עולה לי משו זיכרון חורף אהוב: מתחת לשמיכות עם החבר, שראינו סרט וירד בחוץ מבול עם נס חם....

Blank Smile

New member
חורף../images/Emo99.gif

אוהבים את החורף? מאוד! מה אתם לא אוהבים בו? שהמכנסיים מתרטבים למטה.. יש לכם מטריה? אי שם בבית.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? ממש לא באיזה צבע המעיל שלכם? אין לי
אוהבים את הגשם? מאוד
מה אתם אוכלים בחורף?: כרגיל?... אה, קרמבו ומרק של אמא
מתקלחים כל יום בחורף?: חחח כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם.. ברק
אתם טיפוס של חורף?: הכי טיפוס של חורף
ירד אצלכם גשם?: כןןןן! קר לכם עכשיו?: האמת שלא.. אפילו הרמתי שרוולים.. תמיד חם בחדר שלי משום מה..
חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?: חורף
חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיףףףףף
מעיל/סווצ'ר?: סוויטשירט כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתכרבל מתחת לפוך מול הטלויזיה ולא לזוז משם
האם אתם אוהבים גשם? מאוד אוהבים שלג? כןן
אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אה, להימרח במיטה מול הטלויזיה אוהבים לקפץ בשלוליות? חחח זה דווקא לא.. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? ללכת בחוץ בלי מטריה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה, העוגיה תמיד בסוף במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? בלי מטריה
שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: סוויטשירטים שיר חורף אהוב: אה.. אין אחד מיוחד.. זיכרון חורף אהוב: לא עולה לי משהו לראש

sivanick

New member
../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף? מחבבים:) מה אתם לא אוהבים בו? שהמטריה מתקפלת, שהלמטה של המכנסיים מתרטב:\ יש לכם מטריה? כה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? תלוי אם יש ממש גשם.. באיזה צבע המעיל שלכם? יש לי שחור ולבן. אוהבים את הגשם? שאני בתוך הבית
מה אתם אוכלים בחורף?: מרק עם שקדי מרק, שוקו חם מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: פעם הייתי, היום אני יותר מעדיפה את הקיץ.. ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא נעים בתוך הבית חולים הרבה בחורף?: לא כל כך יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: קיץ חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להיות בבית חח האם אתם אוהבים את גשם? כבר היה אוהבים שלג? כן חבל שלא יורד בת"א אוהבים ברד? לא משו מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לשבת בבית קפה חמים ונעים אוהבים לקפץ בשלוליות? חח כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בבית עם תנור מתחת לפוך לראות טלויזיה ולשתות שוקו חם. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? אממממ קרוטונים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה כי היא יותר טובה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב: סווצ'ר של היינס שיר חורף אהוב: אמברלה של ריהאנה
סתם סתם..לא יודעת זיכרון חורף אהוב: שהיינו חוזרים הביתה מהבצפר..תמיד היה צחוקים בחורף בגשם

Shiri from the block

Active member
אני../images/Emo113.gif אוהבים את החורף? מתה עליו מה אתם לא אוהבים בו? אממ שלפעמים קר מידי יש לכם מטריה? כן איפשו בבית אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא. באיזה צבע המעיל שלכם? אממ לא זוכרת אוהבים את הגשם? כן../images/Emo99.gif מה אתם אוכלים בחורף?: מה שאני אוכלת כל הזמן../images/Emo12.gif מתקלחים כל יום בחורף?: כע יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם../images/Emo7.gif אתם טיפוס של חורף?: כן../images/Emo99.gif ירד אצלכם גשם?: כן! קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: די, כן מה העונה האהובה עליכם?: חורף חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: שניהם חורף/סתיו?: שניהם צעיף/כפפות?: שניהם../images/Emo6.gif מעיל/סווצ'ר?: באמת ששניהם../images/Emo10.gif כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו../images/Emo99.gif טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לא משו רציני.. האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? מאודדדדדדדד! לפעמים אני גם אוכלת אותו../images/Emo6.gif אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אממ לא משו ספיציפי לחורף../images/Emo12.gif אוהבים לקפץ בשלוליות? כן../images/Emo9.gif הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתרטב בו../images/Emo99.gif מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהציפוי שוקולד ואז את הקרם ואז את העוגיה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? שניהם מטריה רגילה או מתקפלת? לא משנה לי שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף!!../images/Emo99.gif בגד חורף אהוב: סוודר שיר חורף אהוב: אין משו זיכרון חורף אהוב: כנ"ל

CapitanSparrow

New member
:]

אוהבים את החורף? יאפ מה אתם לא אוהבים בו? שונאת להיות רטובה. יש לכם מטריה? יש לי אמברלה אלה אלה הא הא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא באיזה צבע המעיל שלכם? חום אבל אני שונאת מעילים!!! אוהבים את הגשם? יאפ זה נחמד. מה אתם אוכלים בחורף?: הרבה קוסקוס.
מתקלחים כל יום בחורף?: כן. יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם!!!!!
אתם טיפוס של חורף?: אעע..לא ממש. ירד אצלכם גשם?: עכשיו יורד וכל היום ירד! קר לכם עכשיו?: לא. חולים הרבה בחורף?: לא. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי.
מה העונה האהובה עליכם?: עונות מעבר נראה לי. חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: נו מה, המ סתיו. צעיף/כפפות?: איכ שניהם. מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר! כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע גרב כזה יה.
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לצאת מהבית, חורף גורם לאכול יותר!!! האם אתם אוהבים את גשם? יאפ זה סבבי. אוהבים שלג? כן!
אוהבים ברד? לא זה כוווווואב! מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לאכול. P: אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל בפוח!!
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? איכ קרמבו. במרק: שקדים או קרוטונים? שניהם. תנור או מזגן? מזגן. למרות שזה מחניק טילים. שוקו חם או קר? קר. מטריה רגילה או מתקפלת? מה
מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף, פוח...
בגד חורף אהוב: סווצ'ר מושלם שקניתי מפול אנד בר אעע
שיר חורף אהוב: אמברלה?
זיכרון חורף אהוב: הגיחה של כיתה ח'

למעלה