שאלה

lir2004

New member
../images/Emo32.gif שאלה

לא ראיתי "אוף" קרוב (!) בסביבה... אז פתחתי, כי זה חשוב לי לשאול משהו, אם זה בסדר מבחינתכם... ככה - לדעתכם, "פסק זמן" (טוב, נו, זה די קשור לקרן... (כפרע עליה)) מתאין ליום השואה/יום הזיכרון?

Rachel47

New member
מה../images/Emo35.gif לא../images/Emo15.gif

ו..זה לא אוף
זה על קרן מה הקשר ליום הזיכרון
זה שיר..חמדמד כזה

n i t z a n15

New member
בעיניי ממש לא../images/Emo12.gif

היום שמעתי אותו פעם ראשונה,שיר ממש נחמד וקליט כזה| !|

עדי C

New member
באמת שניסיתי, ואני לא מוצאת שום דבר

במילות השיר שיכול להתקשר ליום הזכרון. ואפילו לא דיברתי על הלחן[שמילא, אפשר לעשות גירסא שקטה, אנא ערף]

הו,לא../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חח לא זה שיר שמח,שעוסק באופטימיות וכו' .. אבל יום השואה וכו' אלה ימי זיכרון=\ צריך די להתאבל,וקצת לפחות לעסוק בעצבות ..

אושRתי

New member
את השיר..

כתב אריק איינשטיין
וממש ממש ממש לא מזכיר את יום השואה/זיכרון איך הגעת לכך שזה קשור ליום השואה/זיכרון

חייבת לספר לכם משהו ..

חחחחחחחח זה היה כזה מצחיק . היום הלכתי לישון .. ופתאום נהיה לי חם,וכבר לא היה לי כח לישון , אבל טמפ' הגוף שלי הייתה ממש גבוהה(נכון זה נשמע חכם
) בכל מקרה,אז כולי בכוונה נפלתי לריצפה ..ושכבתי על הריצפה בחדר חחחחח כדי להתקרר
פתאום אבא שלי נכנס לחדר,והוא כזה:"אמאאא
" וכולי קופצת חחחחחחחחחחחח ו"פאק,חח זה הזוי מדי
",בכל מקרה, הוא עושה לי:"מה את עושה?!" ואני:"לא .. היה לי חם
" הוא מסתכל על החלון ואומר:"זה בגלל שהחלון סגור,מה את נורמלית?פתחי אותו
" והייתי בטוחה שהוא פתוח .. אז האופציה האחרונה הייתה לשכב על הריצפה
.. עד שהתייאשתי ,פתחתי ת'חלון .. ויצאתי מהחדר .. ואבא שלי בנתיים יצא מהבית , אז עשיתי מה שאני עושה בדרך כלל .. והלכתי למטבח
(אבל לא הבנתם באמת ..) הלכתי כדי להכנס למקרר
,כאילו .. לא ממש ממש , רק לבוא בין הדלת של המקרר למקרר
(לפעמים אני גם מכניסה ת'ראש למקפיא
) פתאום אני שומעת שמישהו מתעסק במנעול של הדלת מהצד השני חחחחחחחחחח וכולי יוצאת מהמקרר ,מביאה ת'עצמי מההההר מחוץ למטבח חחחחחחחחחחחח ואבא שלי כזה נכנס
חחחחחחחחחחח וכולי "פוווווווווווו" מזל הוא היה חושב שהשתגעתי אם הוא היה רואה אותי ביום אחד שוכבת על הריצפה בחדר ובוהה בכלום חחח ובתוך מקרר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די, זה עצוב
.

עדי XD

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

שירה XD מתאים לך כל כך
"לפעמים אני גם מכניסה ת'ראש למקפיא" :-O זה מעניין

באלוהייייים!זה עוזר טילייייים!!

את לא מבינה,זה כזה כייייף, שהקור חודר לך לתאי המוחחחחחחח#%$#&^%*&)^&%^ER וזה ממש מרגיע , גם כל הקטע עם השכיבה על הריצפה
.

למעלה