שאלה

Joll Rulzzz

New member
../images/Emo32.gifשאלה

למה לולו המשוגע וnoosh מנהלים ת'פורום אם הם בכלל לא נמצאים כמעט?

../images/Emo32.gifתשובה

משום שויקי פרשה מהלימודים והיא נמצאת כל היום בבית ואילו נועה וליאת לומדות, זה למה... אגב לולו המשוגע וnoosh מנהלות את הפורום ולא מנהלים את הפורום. מצטער, זה פשוט הפריע לי.

Joll Rulzzz

New member
מזתומרת פרשה מהלימודים?../images/Emo12.gif

אוקיי הן לומדת,סבבה..אז למה הן סתם ממשיכות לנהל אם הן בקושי פה? הן יכולות לתת הזדמנות לאנשים שכן יש להם זמן לנהל.. למה הן סתם נשארות כחולות אם הן יכולות להיות אדומות וזהו?

your avi

New member
כי

אנחנו (או לפחות אני, ואלו שקצת יותר זמן בפורום), די מרוצים מהעבודה שלהן בתור מנהלות. עם ויקי מרגישה שהיא צריכה עוד עזרה, או שיש עליה יותר מידי עבודה, אני חושבת שהיא מסוגלת להגיד לנו, או לחפש מנהלות אחרות, או להוסיף עוד מנהלות, או משהו. (ואני אומרת מנהלות ולא מנהלים, כי בנות זה יותר טוב.
)

rds15

New member
זה שהן לא כותבות זה לא אומר

שהן לא מנהלות - משרשרות, מוחקות מה שצריך וכו'. לכל אחד יש זמנים שבהם אין לו זמן לפורום, קורה. לא צריך להדיח אותן מהניהול כל כך מהר.

ToryMaster

New member
כי ככה בא לי

ובינינו? זה שהן לא כותבות לא אומר שהן לא עושות את העבודה כמו שצריך [הן עושות, האמן לי], ולי אישית יש תחושה שעקב היותך חדש כאן אתה לא ממש יודע כמה הן משתתפות או לא. ליאת לומדת כרגע, יש לך מושג במקרה כמה התקופה הזו לחוצה בכיתה י"א? נועה לעומת זאת, חיילת. אני לא יודעת אם יש לך מושג מה זה אומר. אני מרוצה מהן ומאיך שהן מנהלות, וגם אם הן יחליטו לפנות מקום למי שיש לו זמן וחשק לכתוב, ההחלטה אם לצרף מישהו ואת מי היא שלי, וכרגע אין אף אחד שאני מעדיפה על פני שתיהן. להבא, נא לקרוא את תקנון הפורום לפני שמתלוננים על התנהלות הדברים.

Joll Rulzzz

New member
או או .. בסדר למה לתקוף../images/Emo189.gif

רק ברוח טובה
ומזתומרת פרשת מהלימודים? אממ זה מסקרן אותי

ToryMaster

New member
לא חושבת שזה לעניין כאן

ועם כל הכבוד, נתתי הסבר לשאלה מאוד לא במקום. קרטת את התקנון?

mikokikyo

New member
כע, נכון, הוא גם אמר משו כזה על

אורן, שהוא מנהל פורום אינויאשה בתפוז(מאוד מומלץ^^) בהחלט סדרתי הילד^^ והאמתי שגם אני מסוקרנת מהפסקת הלימודים של מנהלתנו הנשגבת^^(זה לא חוצפה לשאול, נה? כי אם כן אז תתעלמי^^) ^^

2 Mיכל

New member
אדום זה מומחה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ומנהלים קובעים מי אדום.

למעלה