שאלה...

../images/Emo32.gifשאלה...

ראיתי בכמה אתרי אינטרנט בגדים גוטיים ומכנסיים לבנים מאגניבות רצח שאני רוצה לקנות... ויש כל כך הרבה בגדים גוטיים שאני רוצה לקנות!!!! יענו שמלות,מכנסיים (מתרחבות כמו של X BOY...), חולצות,חצאיות... ואין לי מושג מאיפה לקנות!! מישו יודע איפה משיגים???? חשבתי תל-אביב... יש שם????? אני פשוט צריכהההההההה....!!!

לינקנית

New member
חחחחחחחחחחחחחח אינואישה שב

חולת אינויאישה אני[ואם מדברים עליו זה מתחיל)

GIANTG

New member
בטח שיש בתל אביב

יש בתחנה המרכזית בעזריאלי בכל מיני וגם יש בירושלים בטרנד

Lp Fairy

New member
אממ

אני לא יודעת אם לזה את מתכוונת או לא אבל יש בסנטר (דיזגנוף סנטר) חנות לא זוכרת את שמה עם שמלות מהממות..עם ציורים גותים כאלה..יש גם חולצות מכנסיים חצאיות הכול.. אבל... מחיר..הרבההה חולצה משו כמו 200 שקל ויש סיכוי שזה יותר.. אני יודעת שחברה שלי קנתה שמלה שם ב550 שקל...

אההה תודה!!!!!!!

יש מצב שאני נוסעת לתל אביב בחופש פסח!!!! ושאני בתל אביב אני כמעט כל הזמן בסנטר או בדיזינגוף סנטר!!!! לגבי עזריאלי... יש מצב אבל... המחירים שם בעזריאלי יקרים לא?? יענו יש לי רק 300 שקל וגם את זה אני רוצה לבזבז על דיסקים... אבל תודה בכל מקרה!!! ו... דיזנגוף זה איפה שהמזרקה נכון?? אני מבלבלת בין הקניון לבין הרחוב... טפשי מצידי כי אני כמעט בכל חופש בתל אביב... אני די סנילית ... חחחחחחחח.... שמחה שאהבת את החתימה שלי... :)

pookacha1

New member
תראי..

בדיזינגוף סנטר אין לך כל כך מה לחפש... יש שם את החנות "תומר" החנות הכי מגניבה בעולם!!!! {גם יקרה..} תמצאי שם חולצות.. ומעט מכנסיים.. זה יותר שייך לחפצים- שרשראות, וכאלו.. אמממ בקשר למכנסיים.. אוליי פשוט תלכי ל אקס בויי? כמו שאמרת קודם! :D ולפני כמה זמן הייתי עם חברה שלי בתל אביב.. וגם בעזריאלי אני לא חושבת שתמצאי...

Lp Fairy

New member
לא התכוונתי לתומר..

התכוונתי לחנות אחרת שאני לא זוכרת איך קוראים לה..\= אממממ בסנטר אין מזרקה...

c 0 w

New member
יהה../images/Emo80.gif

יש בשנקין חנות של מלא חברות של סקייטרים.... אם הייתי בן הייתי קונה שם הכללללללל

אז זהו שאני לובשת גם בגדים לבנים...

חחחחחחח.... אז מה בשינקין יש חנות לבגדים של סקייטרים???? יענו המכנסיים והחולצות??? אני חייבת בגדים!!!!! נמאס מכל החנויות שיש בחיפה או בהדר... חפרתיייי.... יווו תודה!!! מי שיכול שיביא לי עוד שמות של מקומות... אני פשוט מתכננת בחופש ללכת לקנות... והסיכויים הכי גדולים זה בתל אביב... אההה... ות-ו-ד-ה!!

SAMAR

New member
בגדים לבנים זה הכי נוח!!!

את יכולה להיכנס לכל חנות של בגדי גברים...תקני משו גדול...זה ממש באגיז, תסמכי עליי!
בהצלחה בחיפושים!

GIANTG

New member
חחחחחחחח

לא עזבי בדיחה אישיתי שלנו חחחחחחחחחD:

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח...לא אני לא לובשת בוקסר...אבל אני לובשת חולצות גדולות...של GAP למשל.....

או של BLIND... זה גם יפההה!!!!!!!!

יש לי חולצה משם ואני שוחה בה וזה מזה נוח לי!!! בקדימה כתוב בליינד... נראה משעמם אבל מאחורה יש לך תמונה ענקית של הגולגולת הזאתי... ממש מאגניב!!!! בעעעעע אני מחפשת X BOY...

SAMAR

New member
BLIND!!!!!!!!

שליטע! אבל אין לי חולצות של זה....כי בחנוייות סקייטרים זה יקר מדי...ובשוק...אני לא מוצאת...בעעעעעעעע! לא נורא תמיד יש את החבר להשאיל ממנו בגדים!

למעלה