שאלה

veybybv

New member
../images/Emo32.gif שאלה

אני רוצה להעלות לפורום איזה משהו שהכנתי בפאוור פוינט ואני לא מצליחה, לפי מה שהבנתי אולי אי אפשר להעלות קבצי פאוור פוינט לפורומים אז רציתי לדעת איפה ואיך אני כן אוכל להעלות את הקובץ? תודה..

Jen74

New member
../images/Emo207.gifמאוד חשוב../images/Emo70.gif מחר יוחשך האתר לחמש דקות

מחר (יום חמישי) בשעה 9:05 תפוז יוחשך לחמש דקות - לציון יום השנה לחטיפת החיילים אהוד גולדווסר ואלדד רגב. מחר יוחשכו בו זמנית, למשך 5 דקות, כל האתרים הגדולים וביניהם תפוז. במקום עמוד הבית יופיע עמוד המעוצב כמו עמוד שגיאה, אך במקום הכיתוב "The Page can not be found", יהיה כתוב "The soldier can not be found".

דניבויss

New member
אני עוד לא ראיתי כזאת בת 70 אמא של הדיוות -

זה לא תופעת טבע ,זה יותר נס ,קשה לתאר ולהסביר

DIVA - יש רק אחת ../images/Emo70.gif

קוראים לה - DANA INTERNATIONAL לכל מי שלא מעודכן, דנה מוציא אלבון חד ב-16 אוגוסט האלבום לשנת 2007 יקרא בשם הסינגל הראשון מהאלבום - "הכל זה לטובה". הנה ראו קישור !

דניבויss

New member
גיא אתה צוחק אני מניח ,זה פשוט מבייש

לכתוב באותו דף את שמה של שירלי ושל דנה ,,,זה סה'כ גימיק ,מבחינת קול זה קול מאוד מוגבל יחסית ,,אני בטוח שאתה צחקת .

דניבויss

New member
זה כמו לשים אופנים שלושה גלגלים

של ילד בן 3 ליד מרצדס בנז 600 12 צילינדר אחת המכוניות היוקרתיות בעולם.

../images/Emo6.gif חחח

דני, לא הגזמת? אני אגיד את זה בקצרה, כי זה לא המקום לכך.. דנה, היא זמרת מעולה ! ושוב, זאת סה"כ דעתי עליה כמו שדעתך על שירלי בייסי. אומנם דנה לא זמרת על, והיא יותר זוכה בזכות הגימיק, אבל יש בה הרבה כנות זאת...וואוהבים את זה. הענייין הוא שאתה בא ומשווה כאן. אני לא חושב שזה המקום. כל דבר בעל שיוויון הוא יחסי למשהו... אז דנה מול שירלי - לא משהו... ככה גם אפשר לעשות על הרבה נושאים, אז מה הכל יהיה פחות טוב? נו, באמת...

Jen74

New member
וכאן ייפסק הדיון הזה../images/Emo88.gif

כל הדיון הזה יעבור למסרים פרטיים כי אחרת יימחקו כאן הודעות.

Jen74

New member
רק תסבירו לי שניכם איך זה קשור לפורום אלביס?

אני יודעת שכתוב בראש השרשור
אבל אם לא שמתם לב, הבחורה בסך הכל ביקשה עזרה להעלות לפורום חידון שהיא עשתה בפאוור פוינט.
אתה סיפרת על שירלי שלך והוא סיפר על דנה שלו. כל אחד והטעם שלו במוסיקה. אתה רוצה לרדת על הטעם שלו - תעבור למסרים פרטיים.

Jen74

New member
יש דפים מלאים בפורום שיכולים להסביר מה יקרה!

למעלה