שאלה צרפתית

leeloo

New member
../images/Emo32.gif שאלה צרפתית

אתם מכירים במקרה איזו אתר כלשהו שמתגרמם מילים מצרפתית לעברית? שפשוט מקישים את המילה בצרפתית והוא נותן את הפירוש שלה בעברית..

efi.com

גם יכול לעזור. שכחת שאני דוברת שמונה שפות על בוריין ובעוד כמה אני יודעת להגיד "ידיים למעלה"? את רשאית להשתמש בתיבת מסריי, כמו שאני בזמנו ניצלתי את שלי להבנת העלילה המסובכת בטלנובלה הברזילאית המצוינת תנצב"ה.

ראית את הפרק האחרון?

ראית איך מירו ונזירה עפו על הסוס לשמיים? נכון קורע? רק בשביל זה היה שווה לשרוד את החודשים הארוכים בהם שודרה "האחד", יהי זכרה ברוך.

שלי אהובתי,

זכרונך בוגד בך. חיי תמו כאשר הסידרה "קשרי משפחה" הסתיימה. את "האחד" מעולם לא ראיתי, למרות ששמעתי ממקורות יודעי דבר (אמא שלי) שהסידרה אכן שווה צפיה. גם אמא שלי צופה בשביל לשפר את הפורטוגזית שלה, כמובן. לידיעתך, מאז שצפינו ביחד בסידרה, הילדים שוקלים לקרוא לנו "מאי ופאי" (אל תשאלו, ככה אומרים אמא ואבא בפורטוגזית. יכה בי הברק, אני אפילו לא מצליחה לנחש איך כותבים את זה).

shellyland

New member
Mae

שזה כמובן קיצור של Mamae. כשאני אראה את הילדים שלך ביום העצמאות הבא עלינו לטובה, אני אלמד אותם איך יש להגות את המילה Mae כך שתשמע מפונקת, קטנונית ומעצבנת במיוחד. למדתי את זה מבני הדודים שלי ועד היום כך אני נוהגת לקרוא לאמא שלי כשהיא לא מקשיבה לי.

למעלה