שאלה לי אליכם...

לירן מם

New member
../images/Emo32.gifשאלה לי אליכם...

איך זה שיש הודעות ם קו כחול מתחתיה ויש כאלה בלי??

Dorman 1

New member
הודעות כחולות

זה הודעות שכבר ראית. הודעות שחורות, זה הודעות שעדיין לא פתחת. אם את מוחקת קוקיז מדי פעם, הן חוזרות להיות שחורות למרות שכבר קראת אותן.

Dorman 1

New member
../images/Emo13.gif

כנראה שאת לא :). קוקיז בקצרה זה קבצי טקסט שיש בהם את המידע שלך, והם באים לעזור לך להתמצא טוב יותר בכל מיני אתרים. נניח בחנות וירטואלית, יש לך סל קניות - הסל זוכר מה כבר סימנת שאת רוצה ואת לא צריכה לסמן מחדש. אותו הדבר בתפוז, יש אצלך קוקיז של תפוז שאומר שההודעות שכבר ראית יסומנו בכחול. אם תמחקי אותן, זה יעלם ולא יתייחס לזה שכבר ראית את ההודעה. אלה היו 12 שניות על קוקיז.

Dorman 1

New member
שתי דרכים עיקריות:

להריץ במחשב חיפוש על "Cookies", להיכנס לתיקייה ולמחוק את כל קבצי הטקסט משם. אחר כך להריץ חיפוש על "Temporary Internet Files" וגם משם למחוק את קבצי הטקסט (שם תמצאי גם תמונות מכל מיני אתרים שהיית בהם). דרך שניה, להיכנס דרך החלון למעלה של האקספלורר ל - כלים > אפשרויות אינטרנט > מחיקת קוקיז, או מחיקת קבצים. אבל לא כדאי למחוק. זה לא מזיק.

Dorman 1

New member
כן... זאת דוגמא טובה

למה כן צריך למחוק קוקיז לפעמים.... אנחנו לא רוצים שאבא יהיה במחשב ותקפוץ לו איזה פירסומת מלבבת שמזכירה לך שסינדי הלוהטת עדיין מחכה לך...

אני לא נכנס לאתרים מהסוג הבזוי

אבל יש לי קצת נסיון במחיקה. (...) WIN XP עושה קצת צרות בקטע הזה. כשיש יותר מדי קוקיז. אז צריך להיכנס ממשתמש אחר, לטמפוריירי אינטרנט פיילס והכל כדי לראות את התמונות (ולמחוק). סינדי עדיין מחכה??? איפה???

למעלה