שאלה לא קשורה...

• פותח הנושא s212
  • פורסם בתאריך

s212

New member
../images/Emo32.gifשאלה לא קשורה...

יש לי שאלה שאולי לא כל כך קשורה ואם כך אז סליחה... אני בן 23 ומתעניין כמו הרבה בגילי לימודים שונים ומשונים.. תחום הרפואה מעניין אותי אבל ללמוד רפואה כm.d זה לא יקרה... אחד המקצועות שעניינו אותי זה הפיזיוטרפיה.. אני מאוד נמשך לתחום של טיפול אבל לא כל כךמכיר את התחום.. אולי יש לכם המלצות בעד\נגד... כמובן שגם לגורם הכלכלי יש משקל לא קטן... אפשר גם במסר...

liorsh12

New member
תשובה

שלום לך! אני סטודנט לפיזיותרפיה שנה ג' באוניברסיטת חיפה. בקיצור ולענין לגבי התחום הזה- אם אתה מחפש סיפוק והרגשה טובה אז אתה במקום הנכון אם אתה מחפש לעשות כסף מהיר אתה במקום הלא נכון אם יהיו לך שאלות ספציפיות אז תשאל..

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo101.gif לתלות

על לוח המודעות בחוג. איך אתה מרגיש? אני אשלח לך מחר את הפרוטוקול של ACL .

s212

New member
אז ככה..

1. אני מאמין שלהתעשר לא, וזה גם לא מה שאני מחפש אבל נראה לי שאני ירגיש יותר בנוח אם אני ילמד משהו שאני יודע שאני יוכל להתפרנס ממנו בכבוד.. השאלה אם השכר הוא קבוע (הבנתי סביב ה4- 5 תלוי מה ואיפה..)או שיש כמו בכל מקום קידומים שונים והתמחויות שונות.. עד לפה הקטע של הכסף.. 2. איזה תחומים יש בפיזיוטרפיה.? או שזה נלמד כתואר אחיד בכל המקומות? 3.מה האפשרויות תעסוקה?מה ההבדל בין פיזיוטרפיסט מוסמך לבין תואר בפיזיוטרפיה? עוד קצת רקע אם זה עוזר... התחומים הנוספים שמעניינים אותי ואני שוקל אותם זה רפואת חירום (בבאר שבע) ואופטיקה.. סיעוד לא בא בחשבון וגם לא התחומים המחקריים (ביו- למיניהם..) תודה רבה אנשים.

s212

New member
אז ככה..

1. אני מאמין שלהתעשר לא, וזה גם לא מה שאני מחפש אבל נראה לי שאני ירגיש יותר בנוח אם אני ילמד משהו שאני יודע שאני יוכל להתפרנס ממנו בכבוד.. השאלה אם השכר הוא קבוע (הבנתי סביב ה4- 5 תלוי מה ואיפה..)או שיש כמו בכל מקום קידומים שונים והתמחויות שונות.. עד לפה הקטע של הכסף.. 2. איזה תחומים יש בפיזיוטרפיה.? או שזה נלמד כתואר אחיד בכל המקומות? 3.מה האפשרויות תעסוקה?מה ההבדל בין פיזיוטרפיסט מוסמך לבין תואר בפיזיוטרפיה? עוד קצת רקע אם זה עוזר... התחומים הנוספים שמעניינים אותי ואני שוקל אותם זה רפואת חירום (בבאר שבע) ואופטיקה.. סיעוד לא בא בחשבון וגם לא התחומים המחקריים (ביו- למיניהם..) תודה רבה אנשים.

liorsh12

New member
הרגשה

נירית מה נשמע? הבעיה נחלקת לשניים, קרע שלם של ACL ( לא עברתי שחזור בניתוח הנוכחי בגלל שאני רוצה לסיים את התואר ) ופגיעת סחוס קשה בMFC( אה, וגם כריתה חלקית נוספת של המניסקוס המדיאלי). המנתח יתייעץ עם ד"ר/פרופ' אגר מהמרכז לגבי התהליך/השלב הבא.. עקרונית אני צריך ( לדעתו) שחזור וגם השתלת סחוס-שני דברים הנוגדים זה את זה היות ושחזור דורש הפעלה מיד לאחר הניתוח ואילו השתלת סחוס דורשת ההפך לשם קליטת הסחוס המושתל ולכן הם צריכים להתייעץ ביניהם. בקיצור, נחלים מהניתוח הנוכחי ונחכה לבא בתור... המון תודה על ההתענינות, נראה לי שאצטרך אותך בעתיד הלא רחוק.. ליאור

שחזור

צריך רק עם השיקום השמרני לא מצליח. אני בטוחה שתצליח. השתלת סחוס צריך רק עם בכוונתך לחזור לספורט מקצועני. נדמה לי שזה לא עומד על הפרק. בקיצור תשמור על מרחק בטוח בינך ובין הסכין.

למעלה