אל תתייאש כי אני התייאשתי. אני מוכנה לעודד. חידה לא חתן? זו עוד חידה?
ש שרוֹן New member 6/12/06 #24 התייאשתי, אבל לא הפסקתי לנסות לא יודעת איך זה אצלך, אבל כל פעם שאני שוכחת שזה רחוב ללא מוצא, אני לוקחת עט ונייר, ומרביצה עוד איזה שש-שבע-עשרים נסיונות.
התייאשתי, אבל לא הפסקתי לנסות לא יודעת איך זה אצלך, אבל כל פעם שאני שוכחת שזה רחוב ללא מוצא, אני לוקחת עט ונייר, ומרביצה עוד איזה שש-שבע-עשרים נסיונות.
ש שרוֹן New member 6/12/06 #18 ועודבר: במועצת המשפחה הגענו לכמה השגות (שלא לאמר פיצחנו את הגנום). נמסור אותו למיואשים בלבד. תשובה עוד אין. גיסתי בקנדה, הצליחה 11 משולשים אבל לא עשר. זה המקום לחשוף את סעיף 4: את החידה העבירה לי החמות. הצלחתי להוציא ממנה, שאפשר לרדת מהאופציה התלת מימדית.
ועודבר: במועצת המשפחה הגענו לכמה השגות (שלא לאמר פיצחנו את הגנום). נמסור אותו למיואשים בלבד. תשובה עוד אין. גיסתי בקנדה, הצליחה 11 משולשים אבל לא עשר. זה המקום לחשוף את סעיף 4: את החידה העבירה לי החמות. הצלחתי להוציא ממנה, שאפשר לרדת מהאופציה התלת מימדית.
ש שרוֹן New member 8/12/06 #32 ושיהיה שם ג'ק וגם אפודה זוהרת בחשכה. שלא ידרוס אותו משושה כשהוא בא להחליף צלע שבורה.
ש שרוֹן New member 8/12/06 #36 סחתיין עליך ../images/Emo106.gif ועכשיו רק ניתן לאמר, איך (איך איך) לא עלינו על זה. אותך לחמותי.