שאלה טכנית

../images/Emo32.gifשאלה טכנית

תגידו, אם אני רוצה לשנות ניק, אין אפשרות להישאר עם מערכת המסרים המקורית שלי, נכון? עכשיו, נניח שצדקתי, אי אפשר, ואני נאלצת לפתוח ניק חדש - עשיתי את זה, ואז התבקשתי להזין כתובת דוא"ל. הזנתי את הכתובת העיקרית המשמשת אותי, ואז המערכת אומרת שכתובת זו כבר קיימת במערכת. ברור שהיא כבר קיימת במערכת, זו הכתובת שלי.. אז איך יוצאים מהמצב החלמאי הזה?

D o r o t h y

New member
אין ברירה

חייבים לפתוח תיבת מייל חדשה כי לא ניתן לפתוח יותר מניק אחד לכתובת מייל אחת. זה כך בחודשים האחרונים וזה נעשה כדי להקשות על אנשים לפתוח מיליון ניקים. ואכן כמו שאמרת, תיבת המסרים שלך לא יכולה לעבור לניק החדש ..

אבל אין לי שתי

כתובות מייל
כלומר, יש לי כתובות שאני כלל לא משתמשת בהן, וכך גם לא אדע כשתפוז ישלחו לי הודעות לשם... אוף

D o r o t h y

New member
איזה הודעות כבר ישלחו לך לשם?

פתחי לך מייל ותבדקי אותו פעם בחודש .. זה מאמץ קטן אם את רוצה להחליף ניק.

שרוֹן

New member
אם כבר עוף:

אם מישהו מעוניין להיכנס גם לסיוט שעובר עלי מזה שלושה ימים, שיעשה כך: 1. יצייר לעצמו כוכב-ערבי בקו אחד (מתקבל מחומש שבצלעותיו בהתאמה חמישה משולשים). 2. עכשיו, צריך להעביר שני קווים ישרים איפה שרוצים (בחוץ ובפנים), וליצור בצורה 10 משולשים נקיים (משולש שבתוכו משולש לא נחשב). 3. אני חושבת שהגעתי לשמונים אופציות של תשעה משולשים, והעשירי ממאן לבוא. 5. למה שרק אני אסבול?

גנגי

New member
יש לך משהו נגד המספר ארבע?

כי את בטח זוכרת את הסיפור שלי על הקומה החסרה...

אלי ו.

New member
לא שאני אכנס לזה

אבל האם המשולשים אמורים להיות רק בתוך הכוכב או גם מחוצה לו?

אלי ו.

New member
טוב, ניסיתי

חידה לא חתן. כמעט כל שני קוים יוצרים 9 משולשים. 10 גם לי אין.

למעלה