שִמְחֶעס..the cat is out

Fanja

New member
../images/Emo32.gifשִמְחֶעס..the cat is out

the cat is out of the bag .... הבטחתי כאן (אני זוכרת את ההבטחה, לצערי לא את מי שביקש) שכאשר ההוצאה של הספר ההוא-ההוא (הראשון!) תרשה, אחזור לספר לכם מהו. אז ... הוא יצא לאור שלשום! "תסמונת אספרגר - מדריך להורים ולאנשי מקצוע", מאת טוני אטווד. בהוצאת "אח". הנכם מוזמנים : עמותת "אפי- אספרגר ישראל" עורכת ערב השקה חגיגי ,כולל מכירת הבכורה של הספר, ואשמח לתת פרטים למי שמעוניין - במסר. שנת 2006 הוכרזה בעולם כשנת המודעות לתסמונת אספרגר , והוצאת המהדורה העברית של ספר חשוב זה היא "יריית הפתיחה" בשורת פעולות להגברת המודעות בארץ.הנושא קרוב ללבי, אתם יודעים. ולהזכירכם, זה מה שכתוב בתחילת הספר : "ואחרונים חביבים: תודה גדולה לחברי פורום תרגום ועריכה בתפוז בניהולו של אלדד - חבורה מקצועית, חמה ונדיבה". ותרשו לי סלוגם קצר להגברת המודעות :
While the autistic child lives in a world of his own, the child with Asperger syndrome lives in our world but in his own way” Lorna Wing, 1991​
ולדוברי היידיש, כן,אני יודעת זה "שמחות"

Eldad S

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב! ../images/Emo72.gif

בהצלחה בערב החגיגי, עם הנאומים, עם הקהל ועם התוכנית האמנותית (אשתדל להגיע!), וכמובן, מאחל לך ספרים נוספים בקרוב!

1haam

New member
The cat is out?!1

Who takes care of the cream, then
שיהיה בשעה טובה

hazelnut

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif../images/Emo204.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד
שכה ירבו

ססילי

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifוואו!../images/Emo24.gif מזלטוב כפול:

על צאת הספר שתרגמת
, ועל צאת הספר החשוב בעברית!

ST

New member
מזל טוב!

אם תהיה לי אפשרות אשמח בהחלט לבוא ולפרגן. שידעו מי עומד מאחורי הדבר החשוב הזה.
אפשר להגיד יישר-כֹח?

למעלה