רשמי

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ארררג ../images/Emo99.gif ג'רארד!

הוא כל כך חמוווווד.
הכי התאים לו השיער השחור. גם אני אוהבת אותם D: אבל קראתי איפושהו שהם לא יוציאו דיסק בזמן הקרוב כי הוא התחתן. ]:

OMG רציני? O:

רגערגע. קוראים לו בוב נכון? אני לא חזקה ככ עם השמות XDD אבל למישו קוראים בוב. הוא בוב נכון??? XDD בכלמקרה. רציני הוא שבר תיד ? T__________________________T בהו בהו בהו בהו בהוווווו ]: וכן, ג'רארד באמת שמקסי. כנ"ל אליה בהקשר למייקימיקל. D:

כן בוב../images/Emo99.gif

הוא לא הופיע איתם בחודש האחרון, וכנראה לא יופע איתם גם עד סוף הסיבוב הופעות [עוד פחות מחודש
]

ToryMaster

New member
וול

Dream Theater, בגלל לה ברי, בגלל פורטנוי, ובגלל שפטרוצ'י לוקח את הטקסטים, ההופעות והלחנים שלהם, ולוקח אותם שלושה צעדים קדימה, טובים בהרבה ממה שהיו, ממה שיכלו להיות, מותח אותם עד קצה גבול היכולת כדי לתת מוזיקה שהיא כל כך מדויקת ומחושבת שהיא כמעט מתמטיקה טהורה, מבלי לאבד את המינון הנכון של רגש וכנות.

TblaGbla

New member
אווו תודה. סופסוף להקה

כל הפאנק רוק הזה לא בריא לי ללב דרים זאת להקה כמו שצריך למרות שאני לא מת עליה נורא. אני יותר בפינק פלויד וצ'יליפפרס. ואין מה להגיד הגיטריסט שלהם ענק, במיוחד במה שהוא עושה בG3 אם מכירים פה (ההרכב עם סטיב ווי)

ToryMaster

New member
אה, אוקי

אני לא אוהבת לשפוט טעם של אנשים במוזיקה
אני לא אוהבת לא את פינק פלויד ולא את רד הוט צ'ילי פפרס, אני יורת חבורה של פופ, דרים זו סטייה גנטית.

TblaGbla

New member
אז אני בודד במערכה =[

פופ ודרים? יפה יפה. אהבתי את לא מתכחשת לגנים

ToryMaster

New member
סוגשל מגניב

לוידעת, חולצות של להקות אף פעם לא היו הקיק שלי, סורי.

המממ D::../images/Emo108.gif

Metallica, הם להקת ת'ראש מטאל מאוד נחמה וטובה, לפי דעתי D: [למרות שהמון אומרים שהם חרא XD] למה אני אוהב אותם? לא יודע, כיף לי עם השירים שלהם, עם הסולואים וכל ההתחלות המגניבות, והקול של ג'יימס ממש יפה

TblaGbla

New member
הם באמת מעלים..

פעם ידעתי לנגן מלא שירים שלהם אבל אז התחלתי לשמוע מטאל וכירד לי כבר לא התחשק לי מטאליקה.. חלק אומרים שהם בנו את המטאל אבל לדעתי זה KISS (שלדעתי הם הלהקה הכי טובה בערך) אבל מטאליקה בהחלט הביאו את הטרש.. שזה יופי טופי..

למעלה