רצית..

BaRbiK

New member
../images/Emo32.gifרצית..

אנו יודעים שאין קשר ישיר בין הפורום הזה להודעה, אך באופן חד פעמי מבקשים את עזרתכם בהכנסת שיר חדש של שי גבסו לגלגלצ. כולכם שמעתם על האלבום המדהים של שי גבסו "ארים ראשי ",האלבום קיבל את התואר אלבום זהב על מכירות גבוהות ,והשיר של שי יו"י עצמו זכה בשיר השנה בתחנת גלגלצ . יש לשי באלבום עוד שיר ,מאוד מיוחד ,שיר שמעבר להיותו קליט וקצבי ,מעביר מסר מאוד חשוב זהו שיר שמדבר על התקופה של שי כחייל ,מעל הרצון להשיג דברים ועל כמה כואב כשנשברים באמצע,וזה התזמון הכי נכון להוציא את השיר כשהוא עדיין חייל, הוא מנסה להעביר משהו דרך השיר ,וכל אחד יכול להתחבר לשיר הזה דרך הסיפור שלו ,לשיר קוראים "רצית " ,ואנו מאוד רוצים שהשיר הזה יחתום את האלבום המצוין של שי , ,השיר באמת יוצא דופן ,ואנחנו בטוחים שתתאהבו בשיר הזה מהשמיעה הראשונה ולא תבינו איך הוא לא יצא עד עכשיו לרדיו מרוב שהוא יפיפה.. בקשתנו היא ,אם תוכלו בבקשה לשלוח מייל לגלגלצ או להתקשר לטלמסר של גלגלצ ולבקש להשמיע את השיר ,ברגע שיראו שיש דרישה גדולה,הם בטוח ישקלו את הנושא ,הכי חשוב לנו שהשיר הזה יגיע לכמה שיותר אנשים ,לכן אנחנו חייבים את העזרה של כמה שיותר אנשים , טלפון גלגלצ :037653597 מייל:[email protected] בתודה פורום גבסו WWW.GABSO.COM

Skicker

New member
מכיר את השיר

זה שיר יפה אבל יש לי כמה דברים נגד גבסו אז אני לא ישלח מייל

FunkyGiraffe

New member
חבל שהוא שר על הבעיות של עצמו

במקום על בעיות של אנשים אחרים

מותר לו.. חוצמזה

לכולנו יש אותן הבעיות פחות או יותר יש הרבה אנשים ששרים על הבעיות של עצמם ובדרך כלל אתה מוצא את עצמך מזדהה...

super music1

New member
../images/Emo45.gifחוצמזה הוא גם

המשתתף הכי מוכשר שהיה בכוכב נולד בעוד שכל השאר מוצאים את עצמם מנחים,משחקים או עושים פסטיגלים הוא היחיד שלקח את עצמו ברצינות[אולי גם שירי מיימון כי לייצג את הארץ שלך באירוויזיון זה כבוד גדול]והוציא דיסק נורא מצליח, זכה בתארים של שיר השנה,זמר ותגלית,ומה שחשוב הוא שהוא לא רק זמר,הוא גם יוצר,כי הוא כותב ומלחין בעצמו
והנה הוא כבר בדרך לאלבום שני...

super music1

New member
תיקון לגבי המשפט האחרון

ואני בטוחה שהוא לא יפסיק בזה ויוציא גם אלבום שני

המממ

אני ממש לא מתה עליו, אבל זה פשוט בגלל שאני לא מתחברת לחומרים שלו. אבל באמת כבוד לו על זה שהוא המשיך לעשות מוזיקה, ואת המוזיקה שלו. מה שמעצבן זה בכוכב נולד אתה לא מופיע עם חומרים שלך.. ולו יש דברים משלו.

super music1

New member
גמני לא מתה עליו

אבל אני נורא מעריכה את זה שהוא בחר להמשיך בכיוון של המוזיקה ברצינות ולא הלך לדברים אחרים, ובנוסף לזה שהוא לא רוני או זמרים אחרים ,שכותבים ומלחינים להם את השירים,כי הוא כותב ומלחין בעצמו

BaRbiK

New member
הוא כותב על בעיות של עצמו

למשל השיר הזה נכתב בעקבות זה ששי רצה להתגייס לקרבי אבל הפרופיל שלו לא היה מספיק גבוהה ולא קיבלו אותו, בגלל זה יש שורות כמו "שלוש שנים זה חלק ממשהו..." כאילו שלוש שנים שירות צבאי וזה. זה לא בעיה כללית, זה משהו אישי שקרה לו רוב השירים בדיסק ככה..אני לא מבינה למה כתבתם שהוא כותב על בעיות של כולם..

BaRbiK

New member
אה ו..

אחת הסיבות שאני באמת מעריכה אותו (אני לא מעריצה!!) זה שהוא כותב בעצמו ומלחין בעצמו (לא כמו רוני והשאר..) ושהוא לקח את התוכנית כמקפצה למה שהוא בכל מקרה היה עושה כבר..הוא הוציא אלבום משלו ולא הלך לשחק באיזה טלנובלה או להנחות בתוכנית כלשהי..

../images/Emo45.gif אגב אם מדברים על לכתוב

אז היום בדיוק יצא דיסק לפיטר רוט, ומזה התבאסתי לשמוע שהוא לא כתב את השירים אלא דן תורן..

super music1

New member
../images/Emo12.gif

אבל גם בשירונט וגם ב-24 כתוב שאת 'היא אוהבת' ו'צחוק הגורל' פיטר ודן תורן כתבו ביחד רגע, אז את שאר השירים כתב רק דן תורן
מילא תכננתי לקנות את הדיסק של פיטר,אז נבדוק כבר..... וזה כמו שקרה לי עם אפרת גוש,הייתי ב-ט-ו-ח-ה שהיא כתבה והלחינה לעצמה אבל אחרי הכתבה בידיעות גיליתי שאלה יוני בלוך וברק פלדמן

הממ יש מצב שהם עבדו על זה ביחד

לא יודעת, אני גם קונה כנראה את הדיסק אז אני אדע אז. וזה הכי מעצבן בעולם כשזה קורה...

FunkyGiraffe

New member
ד"א דן תורן

הוא היה בהופעה של הדגים בבארבי בשישי ונראה שמח מתמיד

Jimmiet

New member
למה? למה צריך לשיר על בעיות

של אחרים ולא על בעיות של עצמך? מה הקטע?

למעלה