רציתי לשתף אתכם...

alter ego1

New member
../images/Emo32.gifרציתי לשתף אתכם...

אמנם לא קשור לפורום, אבל לא כל כך אכפת לי כבר- אני לא צריך להיות צדיק בסדום
שר הטבעות- שני הצריחים: סרט פשוט ענק!!! חובה לכל חובבי טולקין, לא ראיתי סרט כזה טוב הרבה מאוווווד זמן.

alter ego1

New member
../images/Emo6.gif אתה צפוי...

אוי, כמה שאתה צפוי. האמת היא, שהתחלתי להשתעשע מזה- נמאס לי לנתעצבן. אבל חבל שאתה מערב מטאל עם טולקין.

מוצארט

New member
אחי! אתה יודע מה קרה עכשיו?

טולקין עבר הרגע ליד הבית שלי עם מטריה! ת´סתכל החוצה ותראה כמה גשם!

blueman1

New member
אני רוצה לחזק אותך

ולהגיד הסרט פשוט ענק חבל לכולם על הזמן חייבים ללכת לראות גם תמיר שעושה חרם על הקולנוע בגלל המחיר הגבוהה של 31 שקלים.

alter ego1

New member
אבל לא לשכוח את הספרים!!!

הם מדהימים. אסור לפספס. כמה שהסרט טוב, הוא לא תחליף!

קומיקס

New member
אני מציע את "כנפיים שבורות"

הלכתי אליו בסילבסטר והוא ממש סרט טוב... גם אני פחדתי בהתחלה שהוא יהיה עלוב כי יש לי טראומה מסרטים ישראלים מהעשור הקודם{1990-1999}... אבל זה סרט מאוד מאוד יפה מומלץ ללכת...

יאללה יא עצלנים!

תקראו את הספר "שר הטבעות" ואז תדברו! כל אחד יכול ללכת לראות את הסרט. אבל הסרטים לא מעבירים את את ההנאה המדהימה של קריאה.

twigy

New member
אתה יודע שפה אתה קצת טועה

הדמיון שלך אף הוא מורכב מדברים שראית במהלך החיים, הסרט יכול להביא לך לראות דברים שלא חשבת עליהם בדמיון שלך.

blueman1

New member
פה אתה גם קצת טועה

כי לפי דעתי סרט מגביל לך את הדימיון. לדוגמא בשר הטבעות כשתה קורא על ההוביטים הצעירים אתה יכול לדמיין איך הם נראים ואתה יכול לנסות ולדמיין את הגובהה שלהם את צורת הלבוש שלהם את אורך האוזניים וכל שאר הדברים. כשאתה רואה את הסרט הוא פשוט מראה לך הוביט זה ככה אתה לא יכול לדמיין ולהגיד אולי יש לו שיער ארוך או אוזניים קצרות הוא פשוט נראה ככה וזהוא. גם במלחמות שהם עוברים הם מראים לך את המלחמה בספר אתה יכול לדמיין הרבה יותר.

alter ego1

New member
כשאתה רואה סרט...

אמנם הוא מראה לך דברים שלא חשבת עליהם, אבל הוא מנחה את הדמיון שלך במקום שאתה תפעיל את השכל ותנחה את עצמך. חוץ מזה, אם אתה רואה סרט לפני שאתה קורא ספר- הסרט יגביל אותך לגמרי. אתה תראה הכל כמו שבמאי הסרט רצה, אתה היית רואה אחרת וחבל שזה לא יהיה כך.

"כנםיים שבורות" זה סרט מעולה...

הייתי בו אמא :) זה כזה סרט שטוב לראות עם אמא...

Superdror

New member
אני לא ראיתי את שר הטבעות 1...

אז מן הסתם למה שאני אלך ל2 ?:)

crovee

New member
טעות נפוצה

אין שום צורך לראות את אחד בשביל לראות את שתיים. ברור שזה רק יתרום ורק יגרום לסרט להיות יותר מעניין אבל אין שום קשר בין שני הסרטים. דניאלה לא ראתה את החלק הראשון של הארי פוטר אבל היא ראתה את השני והיא נהנתה בו מספיק גם בלי לדעת על מה היה מסופר בסרט הקודם. זה כמו שאתה קורא את הספר השני אבל לא את הראשון אתה מבין? זה לא קשור אחד לשני בכלל. אני מציעה לך ללכת, אני מבטיחה שתהנה.

blueman1

New member
מה הבולשיט???

איך הוא יבין את כל הסיפור של גיבוש החבורה של ה 7 ואיך הוא יבין איך הגיע אליו הטבעת ולמה כולם המומים שהקוסם הזה חוזר ועכשיו הוא בצבע לבן. לפי דעתי תשכיר את הסרט ה 1 מהבלוקבסטר ואז לך ותראה את השני זה מה שאני עשיתי ותאמין לי שווה כל שקל פשוט סרט ענק.

למעלה