רעיון ל

• פותח הנושא noa2
  • פורסם בתאריך

noa2

New member
../images/Emo32.gifרעיון ל../images/Emo77.gif

ה"בת המאומצת" שלי (כשהיא הייתה חיילת בודדה בצבא - היינו המשפחה המאמצת שלה בקיבוץ) בהריון. היא מגיעה לביקור בארץ ואני רוצה לתת לה משהו שיהיה לה כבר לקראת הלידה. רעיונות

noa2

New member
בשבילה, אני חושבת../images/Emo4.gif

אבל כל רעיון יתקבל בברכה (מחר היא נוחתת אז אני צריכה להזדרז)

קארין 25

New member
אפרופו שבוע הספר.......

אני לא יודעת באיזה שלב של ההריון היא נמצאת אבל את יכולה לקנות לה את הספר של עמוס בר - הריון ולידה - .......אם עדיין אין לה אותו. ואם את רוצה ספרים שמתאימים לאחר הלידה אז אני ממליצה על 2 הספרים: 1. הטיפול בתינוק ובילד - מתאים מגיל 0 ועד הגן. 2. מה לצפות בשנה הראשונה - הסברים, טיפים, שאלות ותשובות ופירוט כל חודש וחודש מה התינוק יכול לעשות או מה הוא קרוב לוודאי יוכל לעשות וכדו´. מומלץ בחום. והעיקר.... שיהיה המשך הריון קל ולידה קלה

ענתש

New member
תינוכיס. אני חושבת שאי אפשר למצוא

את זה בחו"ל - לא ? וזה ממש אחלה ! מאז שקניתי אני משתמשת כבדה

zimes

New member
אני מניחה שקל יותר למצוא

didymos (אולי אני טועה באיות) - המקור הגרמני
ענת - גם התינוח הוא רעיון מיובא. המשווקת הראשונה סיפרה שהיא ראתה מישהי הולנדית מסתובבת עם כזה, והעתיקה לארץ.

גם לי יש רעיון...ספר אבל לא הדרכה

"חכמת חווה". שכחתי את שם הכותבת...זה מקבץ של סיפורים קטנים מתרבויות שונות על הריון ולידה. מאד מחמם את הלב. אמור היה לצאת גם "חכמת התינוק" באותו סגנון.

כן? את מסתדרת עם זה?

לי זה נראה כמו עונש אמיתי, קיבלתי במתנה שניים כאלו - אחד החלפתי והשני אצלי ללא שימוש אחרי שטל ממש מחה על זה- כנראה שלא שמתי את זה בתנוחה שטובה לו.

דלית 3

New member
משהו שתמיד מוצלח - בייחוד לחו"ל

תני לה מגבת ענקית עם השם של התינוק רקום בעברית. זה תמיד טוב גם אם יש כבר אחת. אורחת שלי מארה"ב עשתה כזו מתנה לחבר שלה וזה היה מאוד מוצלח. היא אמרה ששם כמעט לא ניתן לרקום על מגבות. אם זו מתנה בשבילה - תרקמי פשוט את המילה "אמא" שיהיה במזל טוב

למעלה