רעידת אדמה

../images/Emo32.gif רעידת אדמה

סתם שאלה.... אני היחידה היום שלא הרגישה שהייתה רעידת אדמה? רק באיזה אחת אמרו לי שהייתה רעידת אדמה ולא הבנתי על מה מדברים..
מילא.. יומטוב:)

איך לא הרגשת? איפה היית בשעה 10?

בעצם זה היה קצת אחרי 10.. חח זה היה מצחיק היינו באמצע שיעור ביולוגיה ואנחנו לומדים בקומה השלישית... פתאום השולחן התחיל לזוז לי ואני כבר חשבתי שהשתגעתי ומשו איתי לא בסדר.. או שהייתי בלחץ מהמבחן במתמטיקה שהיה צריך להיות אחר כך
ופתאום כולם התחילו לקום ולצעוק ובאו אלינו מהכיתה הסמוכה להגיד שהיתה רעידת אדמה..... חחח איזה מצחיק והמורה שלנו עושה "לא לא תשבו במקום זה לא רעידת אדמה! אתם עובדים עלי שוב!" אחחח...

ענת1986

New member
את לא היחידה!!

לצערי, גם אני לא הרגשתי את המאורע הכה חשוב הזה... באותו זמן היה לי שיעור חופשי, ולכן שכבתי על ספסל בחצר הביצפר שלי, וחברה שלי ישבה על הספסל ליד. כשנכסנו לכיתה היא נזכרה להגיד לי: "אגב, ענת, כשישבנו בחוץ הרגשתי את הספסל זז. חשבתי שמישהו בועט בקיר שמאחורי". אני:"את עובדת עליי. מ"ז הרגשת את הספסל זז?" היא:" נו כן, הייתה רעידת אדמה". אני עוד בקטע שהיא עובדת עליי, ואז מגיע מישהו וגם אומר שהייתה רעידת אדמה... בנקודה הזו הבנתי שלא הרגשתי אותה כנראה
אח"כ כבר שמעתי ברדיו על נפגעי חרדה וכו'... היה משעשע.

כןןןןןןןןן ../images/Emo187.gif

היה מצחיק כל אחד בכיתה חשב שמישהו הזיז לו את השולחן ואז קלטנו שזה זז לבד?! בכל מקרה התחלנו לצעוק ולצחוק :) היה מטורף ביותר

נארף../images/Emo9.gif

כמה כיף לגור בצפון ירושלים
. אצלנו בבצפר שלחו לבתים מחשש שהבית ספר יקרוס|מתפלל|,חוץ מזה שהחלונות ממש זזו(איזה כיף לשבת ליד החלון) וזה היה כמו לונה פארק קטן

l a d y b i r d

New member
גם אצלנו

אני בכל אופן לא הרגשתי רק אחרי שאמרו לי חשבתי לעצמי "אה..... בטח הקול הז שחשבתי שהוא מטוס
ממש גדול היה רעידת אדמה!"

לירן מם

New member
קטע ממש ממש מצחיק...

רעידת האדמה הייתה כשהכיתה שלי חזרה משיעור ספורט... אני הרגשתי שהכיסא שלי רועד ושהשולחן שלי גם... אני עושה לחברה שלי "הדס הדס! את מרגישה את זה?!" והיא בציניות עושה לי "מה רעידת אדמה?!" ואז מגחכת.. ואז אני כזה "כן כן! אני נשבעת לך הכיסא שלי רועד, וגם השולחן!! את לא רואה??" ואז קמתי ונתתי לה לשבת לי במקום והיא לא הרגישה כלום, נראה לי שאז בדיוק נגמרה רעידת האדמה... כל הכיתה שלי חשבה שהתחרפנתי לגמרי...וגם ככה הייתי די מסוממת כזאת באותו בוקר כי לא ישנתי מספיק... ואז...אחרי שכולם בטוחים שירדתי לחלוטין מהפסים...הורים של חברים שלי מתחילים להתקשר אליהם/לשלוח להם הודעות ולשאול אם הם הרגישו את רעידת האדמה שהייתה בכל הארץ... חחחחח זה היה ממש טוב לגלות שאני לא מטורפת!!! ושטויות, תתעודדי, רוב האנשים שלא היו בחוץ, לא הרגישו בכלל את רעידת האדמה... יום טוב לכולם!

למעלה