רעידת אדמהההה

GlitterKitten

New member
../images/Emo32.gif רעידת אדמהההה

יוו הווו אנשים! הרגשתם?? אני מקווה שכולכם בסדר!!! איזה צחוקים היו, נשארתי בבית וראיתי סרט , אבא שלי בדיוק תיקן את השירותים. אז הקירות התחילו לרעוד ונפלו לי ספרים מהמדפים ואני כזה צועקת לאבא שלי "אבאאאאאא תפסיקקקק הקירות רועדיםםםם" חחחחח הייתי בטוחה שהוא עושה את זה אז מהר התלבשנו וירדנו למטה שאם תהיה שוב רעידה

חחחחחחחחחח

איזה מגניב זה היה... אני הייתי בכיתה בקומה 3 הרגשתי את הרעידה אבל כל הזמן הכיתה שלי רועדת- זה לא חדש כנראה הבניין חלש.. קיצר חשבתי שעומד להיות אסון ורסאי 2. הכי מצחיק ילדה מהכיתה שלי הייתה בשירותים היא חוזרת ואומרת:" עשיתי פיפי והאסלה זזה לי"..חחחחחחחחחחחחחחחח קיצר הורידו את כל הבצפר (כעבור שעה... ממש חכמים!!) למגרש ושחררו אותנו הביתה.... איזה כיף הייתי אמורה לסיים ב-4 חחחחח יש!!!!

GlitterKitten

New member
טחחחחח

מסכנה ההיא מהשירותיםםם
לא הגיע הזמן שחמסה יעשו סט צילומים כזה?

dinora12

New member
אני נישארתי בבית לבד../images/Emo95.gif

ויש לי סיפריה גדולה עם שלוש מדפים ושולחן שמחובר אליהם,כימעט הספרים נפלו והחזקתי א האקווריום של הדגים שלא יפול
,וירדן!-קרעת אותי

חחחחחחחחח..איזה מצחקים אתם!

אני הייתי בהפסקה וכל הכיתה שלי הרגישה ואני לא הרגשתי...חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח.....אבל גם אותנו הורידו אחרי שעה למגרש ספורט ואז שיחררו אותנו...יווווווווווו איזה כייייייףףף...הלאווי שמחר לא יהיה בית ספר!!!!!!!!

לא הרגשת???? חחחחחח

הם לא רצו לתת לנו שביתה אז הם קיבלו רעידת אדמה!!!!!!!! יאללללללה שביתה!!!!!!

אני לא הרגשתי כ"כ כי הייתי

באירובי... והיה רעידונת קטנה אז חשבתי שזה מהמיוזיק..חחח עד שהוציאו אותנו מחוץ לחט"ב כדי שאם היא תתפרק זה לא יהיה עלינו..חחח כל הטטים(שכבת ט')הוציאו תהילים והתפללו שהביה"ס יפול..חח

חחח יאללה אני בדיוק כמו היפיופה שלי

גם אני לא הרגשתי את הרעידת אדמה! ובכלל היו לנו שעתיים "חופשיות"...לקראת הטיול שיש לי מחר ל-3 ימים... הלכתי לחברה שלי והיא אומרת לי ולעוד כמה בנות מהכיתה שהייו איתנו בבית שלה... הרגשתם את הרעידת אדמה...אמנו לה לא והיא אומרת שאבא שלה יישב ספב ופתאום הוא התחיל לזוז..חחח..ואנחנו נפלנו מצחוק!! וגם הרגישו בבית ספר בחדר מורים...את הרעידת אדמה ...שמעתי שהשולחנות זזו...בקיצר הרגתם אותי מצחוק וזאתי שהיתה בשירותים קרעה אותי!!חחחחחח אהההה ובכלל לא שיחררו אותנו! מצידם שהבית ספר יתמוטט עלינו....מה אכפת להם!

ממז רעים בביה"ס שלךךךךך

חח אצלינו רק שמעו יש רעידה ישר העיפו אותנו חוץ מזה באיזור שלנו לא ממש הרגישו.....יואאאאו שירן תחשבי שניה זוכרת על מה דיברנו באי סי קיו? תארי לעצמך הם היו באמצע ופתאום רעידה...חחחחחחחחחחחח

למעלה