רוקד בשביל חנווש כל מה שלא קשור לרן לכאן
י יוב101 New member 7/10/07 #1 ../images/Emo32.gifרוקד../images/Emo6.gif בשביל חנווש כל מה שלא קשור לרן לכאן
G gal255 New member 7/10/07 #3 הכל מצוין. חוץ מהעובדה שהתקלקל המזגן ואני מתה פה מחום. אה וחוץ מזה שציפיתי שתהיה מחר שביתה, אבל היא ביום רביעי.
הכל מצוין. חוץ מהעובדה שהתקלקל המזגן ואני מתה פה מחום. אה וחוץ מזה שציפיתי שתהיה מחר שביתה, אבל היא ביום רביעי.
י יוב101 New member 7/10/07 #4 איזה באסה עם המזגן...../images/Emo4.gif ותגידי תודה שיש לך בכלל שביתה..אנחנו הסתדרות אין לנו בכלל שביתות
איזה באסה עם המזגן...../images/Emo4.gif ותגידי תודה שיש לך בכלל שביתה..אנחנו הסתדרות אין לנו בכלל שביתות
M Meytar 888 New member 7/10/07 #5 אוי איזה מבאס זה|: חחחח אנחנו באירגון.. ויש שביתה ביום רביעיייייייייייי(((((((( כ''כ באלי חחחח
ח ח נ ו ו ו ש New member 8/10/07 #13 איזה שביתה ואיזה נעליים?!?! אני לומדת בשביתה הסטוריה לשון כימיה וספרות יופ יופי!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!
איזה שביתה ואיזה נעליים?!?! אני לומדת בשביתה הסטוריה לשון כימיה וספרות יופ יופי!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!
ח ח נ ו ו ו ש New member 9/10/07 #31 אממ הסטוריה ולשון יש לנו בגרות השנה אז מביאים לנו מורים מההסתדרות כדי שלא נפסיד חומר והמורים של ספרות וכימיה הם מההסתדרות אז אנחנו חייבים לבוא.. בתאכלס השביתה היא לא שלנו:-\
אממ הסטוריה ולשון יש לנו בגרות השנה אז מביאים לנו מורים מההסתדרות כדי שלא נפסיד חומר והמורים של ספרות וכימיה הם מההסתדרות אז אנחנו חייבים לבוא.. בתאכלס השביתה היא לא שלנו:-\
G gal255 New member 8/10/07 #8 אני הולכת היום לסרט "ביקור התזמורת" עם סבתא שלי ובת דודה בהקרנה מיוחדת לגמלאיםXDD
ח ח נ ו ו ו ש New member 8/10/07 #14 אחלה../images/Emo13.gif התקבלתי למחויבות אישית במתנ"ס.. מה שרציתי איך עבר עלייך היום?