חחחחחחחחחחחחחחח
D dottROMEO New member 19/10/03 #20 מישהו מתנדב לקחת תמונה של מוח ואז לעשות שריטה על כל המוח??? סתם ככה זה מה שאני חושב אחרי שאני רואה את השירשור הזה. אמממ מעניין מה האחרים חושבים
מישהו מתנדב לקחת תמונה של מוח ואז לעשות שריטה על כל המוח??? סתם ככה זה מה שאני חושב אחרי שאני רואה את השירשור הזה. אמממ מעניין מה האחרים חושבים
F FDNYCarlos New member 19/10/03 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה משיעמוםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה משיעמוםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
F FDNYCarlos New member 19/10/03 #22 חחחחח יייייוווווווווו זה גדול!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
S S h a k s h u k A New member 20/10/03 #30 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעת פההההההה! כל השרשור.. חחחחחחח
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעת פההההההה! כל השרשור.. חחחחחחח
F FDNYCarlos New member 21/10/03 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטחחחחח שיהיה בסדרררר חחחחחחחחחחחחח עד שאני אמצא עוד תמונות של כוסות ואזז יהיה מצויייייןןן חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטחחחחח שיהיה בסדרררר חחחחחחחחחחחחח עד שאני אמצא עוד תמונות של כוסות ואזז יהיה מצויייייןןן חחחחחח