עכשיו יש, עברתי למקום אחר =]
ד דניאל חיימשלי אתה New member 15/8/08 #18 נראלךך? חחחחחחחחח תגידי להם שיכירו לי את ליבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה עלייוו
מ מיוש94 New member 11/8/08 #5 איזה כיףףף חזרתי לפני כמה דקות מקניות עם אמא וקניתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בגדים חדשים וותר מאוחר אני הולכת לחפש לי שמלה לחתונה של אחי
איזה כיףףף חזרתי לפני כמה דקות מקניות עם אמא וקניתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בגדים חדשים וותר מאוחר אני הולכת לחפש לי שמלה לחתונה של אחי
ד דניאל חיימשלי אתה New member 11/8/08 #7 ממזל טווובבבבבבב [לאח שלך לא על זה שקנית בגדי בגדים חחחחחחחחחחחחחחחחחח] ויזבל את חופשי הולכת לשנקין ואני שנתיים חחחחחחחחחחחח תתדחדשיי :]
ממזל טווובבבבבבב [לאח שלך לא על זה שקנית בגדי בגדים חחחחחחחחחחחחחחחחחח] ויזבל את חופשי הולכת לשנקין ואני שנתיים חחחחחחחחחחחח תתדחדשיי :]
ר רותמוששששששששששששש New member 13/8/08 #12 קולולולשולשולושושוש=]]]]]]] תחדשששששששי=] ומזלללל טוווווב
S Sahar Sweet Girl New member 18/8/08 #29 ../images/Emo32.gif רועי תסלח לי אבל.. מגיע עכשיו למישהו אחר להיות אדום קצת. מקווה שנהנת יפה לך גם שחור =]
../images/Emo32.gif רועי תסלח לי אבל.. מגיע עכשיו למישהו אחר להיות אדום קצת. מקווה שנהנת יפה לך גם שחור =]
R roey406 New member 19/8/08 #30 ../images/Emo65.gifמגיע לה! אורפז תהני =] עכשיו צריך להתרגל שאני בשחור תמיד אני מחפש את האדום ואני יודע שזה הכינוי שלי חח לא נורא
../images/Emo65.gifמגיע לה! אורפז תהני =] עכשיו צריך להתרגל שאני בשחור תמיד אני מחפש את האדום ואני יודע שזה הכינוי שלי חח לא נורא
S Sahar Sweet Girl New member 19/8/08 #31 חחחחחחחח פשוט היא עשתה כל כך הרבה הודעות החודש כמעט כמו כל חברי הפורום יחד מגיע לה באמת היא עדיין לא קלטה
חחחחחחחח פשוט היא עשתה כל כך הרבה הודעות החודש כמעט כמו כל חברי הפורום יחד מגיע לה באמת היא עדיין לא קלטה