רה"מ שרון

pumiki25

New member
../images/Emo32.gif רה"מ שרון ../images/Emo104.gif

בבוקר שכזה קצת קשה לי להתעלם, להמשיך הלאה מבלי להתייחס. ללא כל התייחסות לדעות פוליטיות למיניהן, שלדעתי, אינן הולמות את הרגע (ועל כן, תגובות בנוסח פוליטי טהור יימחקו לאלתר), אני פשוט רוצה לאחל מכאן, מה"מושב" הפצפון שלי, איחולי החלמה מהירים לאריאל שרון. מתפללת לשלומו

מצטרף ../images/Emo16.gif

הוא בן אדם גדול הוא עשה כל כך הרבה למדינה לחם בכל מלחמות ישראל והוא עשה המון למען המדינה שלנו!

לצערי אני סקפטי, אבל מקווה לטוב

יהיה חבל לאבד אדם כזה הן מבחינה אישית של מקורביו והן מבחינה קולקטיבית של המדינה.

venustudent

New member
מצטרפת..

נראה שהחיים אכזריים יותר מכל תסריט של אופרת סבון...

pumiki25

New member
כל כך, כל *כך* אכזריים...

כבר יומיים וחצי אני דבוקה אל מסך הטלוויזיה. אני מגדירה ותמיד הגדרתי את עצמי כאתאיסטית "אדוקה" (תיאור מעט פרדוקסלי, אני יודעת), ועם זאת, אני מוצאת את עצמי מתפללת, מדליקה נרות וקוראת פרקי תהילים ללא הפסקה - אפילו ישנה עם התהילים מתחת לכרית. מה כבר אני יכולה לעשות? זה המועט שמרגישה שיכולה, בין אם מאמינה או לא - זה אפילו לא משנה. אדם יקר, יקר כל כך. חי חיים טרגיים, ובכל מאבק יצא עם ידו על העליונה. אני מסרבת לחשוב על הגרוע מכל. פוליטיקה, לא פוליטיקה - שמה זין. באמת. גם אם היה אכפת לי בתחילה (ואכפת לי, מאוד) - כרגע, אני רק מייחלת לכך שישוב לחווה, לשדות שלו שהוא כל כך אוהב, לילדים, לנכדים. אני מתנצלת על שפורקת כאן.

../images/Emo104.gifמצטרפת בחום../images/Emo104.gif

ובאהבה גדולה... מקווה שישרוד את זה כמו ששרד את כל הדברים הקשים בחייו.

למעלה